vaginal-fisting-sådan-kommer-du-igang

udgivet:

Vaginal fisting – sådan kommer du igang

Går du med en lille fræk fantasi om at blive fyldt godt ud? Så kommer her en trin for ting guide til, hvordan du kommer igang med vaginal fisting. Vaginal fisting er, når din partner penentrerer dig med hele hånden og stimulerer dig indvendigt.

Vaginal Fisting – kort fortalt

Fist betyder næve eller hånd, så det handler bogstaveligt talt om, at hele hånden eller næven forsvinder i dit indre. Du kan både fiste vaginalt eller analt. Dette indlæg handler primært om vaginal fisting, og om hvordan du kommer godt fra start. Jeg kan lige så godt sige med det samme, det kræver tålmodighed, træning og teknik. Umiddelbart tænker du nok også, “ej, jeg kan altså ikke få en hel hånd op”. Men JO det kan du godt. Tænk på, hvad der kan komme UD af det hul! Jeg er lykkedes med at klemme en baby på 4600 gram ud af det hul, så JO, der kan også komme noget stort IND. De færreste kan gennemføre en vaginal fisting i første forsøg, så hvis du har mod på at eksperimenterer med fisting, er mit første råd TÅLMODIGHED. Det er musklerne der skal arbejdes på.

LÆS OGSÅ: Den Komplette guide til Fisting fra Sexshop.dk

Inden du og din partner går igang

Forberedelse er alfa og omega, så inden du og din partner kaster jer ud i vaginal fisting, så skal I lige tale sammen om det. Det nytter ikke noget, at det kun er den ene part, der er med på ideen. Det kræver altså, at I begge to er helt med på, hvad der skal ske, og er 100% indforstået med, hvad der skal ske og hvordan det skal gøres.

 • Er din partner med på ideen?
 • Hvad forventer I af oplevelsen?
 • Stopord
 • Hvordan forbereder I jer?
 • Læs på lektien SAMMEN
 • Husk hinanden på, at sker det ikke første gang, så prøver I igen og igen…

vaginal fisting

LÆS OGSÅFrækt forspil til manden – Sådan forkæler eg Mr. Handy

Vaginal fisting – dette skal I bruge

Det er også vigtigt, at I har anskaffet jer de rigtige redskaber til projektet. Vaginal fisting er ikke bare noget, I lige gør. I hvert fald slet ikke, hvis I ikke har prøvet det før. Der er to-tre ting I skal indkøbe, inden I går i træningslejr.

 • Glidecreme til FISTING (husk vandbaseret, da silikone kan give skedekatar) Fisting gel og glidecreme findes i mange variationer – se udvalget HER. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre, uden godt med smørelse. Jo mere det glider, jo bedre oplevelse. Friktion med en hel hånd, er ikke at foretrække. I kan ikke bruge for meget. Ingen fisting uden glidecreme og helst igennem hele seancen. Det er MUST HAVE.
 • Latex handsker (fås også i lang model – hvis det er nødvendigt) Handsker er nødvendigt, så der ikke kommer rifter eller andet indvendigt i skeden eller analt. Selvom neglene er klippet og hænderne rene, kan der opstå rifter eller bakterier. Bakterier skal helst undgås, så derfor anbefaler jeg handsker. Ingen smykker!
 • Fistinghånd – hvis I ikke vil bruge rigtig hånd (fås også som knytnæve) Den sorte model herunder, er med vibrator. Mange har bedre oplevelse med en kunstig hånd, da den ikke ændrer form. Det er en god idé at starte med, og så derefter arbejde mod en ægte hånd. Mr. Handy er VIRKELIG store hænder, og omkredsen af hans hånd på det bredeste punkt, er virkelig bred.

vaginal fisting

vaginal fisting

Miniguide til vaginal fisting – sådan gør I

Forberedelse:

 • God stemning. Gør det hyggeligt med god belysning, evt. duftlys eller stearinlys. Sæt evt. god baggrundsmusik på, hvis I føler jer afslappet med det. Afslapning er VIGTIGT. Hvis du er anspændt eller nervøs, vil det helt automatisk blive ubehageligt. Det kræver en afslappet krop, for at musklerne kan arbejde med.
 • Sørg for, at I begge ligger og sidder godt. En god pude til kvinden under hovedet, så I har øjenkontakt. Kommunikation er vigtigt, men også at I kan se hinanden, mens det står på. Det er også meget ophidsende for din partner at se dig, mens du nyder vaginal fisting. Det er voldsomme orgasmer en vaginal fisting fremkalder. Det er også vigtigt, at den der fister sidder eller ligger ordentlig. Når først hånden og armen er oppe, bliver det lidt svært at bevæge sig.
 • Et håndklæde under numsen er også en god idé. Når der fistes, vil kroppen helt automatisk producerer ekstra glidebane fra slimhinderne. Glidecremen vil også flyde lidt, specielt når hånden skal ud igen!
 • Start evt. med en dejlig massage, det afstresser kroppen og skaber rolig og afslappet stemning.
 • Læg de indkøbte ting frem, så de ligger klar.

Vaginal fisting - sådan kommer du i gang

Gå frem stille og roligt:

 • Smør lidt glidecreme på klitoris og skedeindgang, samt på fingrene. Hele hånden skal IKKE op først. Start med et par fingre og mærk efter om der er vådt nok. Herefter arbejder du forsigtigt op til tre, fire og fem fingre. Hvis du ikke mærker modstand, men lukkes ind i skeden, så arbejd lidt ind og ud af skeden. Musklerne tilpasser sig langsomt. Tålmodighed!
 • Føles ubehag, så går du ned i antal fingre og finder det punkt, hvor det ikke er ubehageligt. Husk at kommunikere sammen, mens fingrene arbejder. Det er også en god idé, at bruge en dildo som starter. Det er skeden vant til, og musklerne arbejder hurtigt sammen med den. Skift den ud med fingre, når I kan mærke, at der er ved at være banet vej. HUSK tålmodighed og afslappet stemning. IKKE forhaste sig – det tager tid.

LÆS OGSÅHård eller blød sex – hvordan vil du tages?

 • Når I når så langt, at alle fingre er i skeden, skal fistinghånden formes, altså, hvis I vælger at bruge en rigtig hånd. Hånden skal formes i en spids (ligesom foto 1). Ingen strittende fingre, heller ikke tommelfinger, den skal ligge i spids sammen med de øvrige fingre.
 • Bredden på hånden og knorene er det afgørende for fistingen. Er der det mindste tegn på modstand eller at hånden stoppes, så tag et skridt tilbage igen. Ellers kan skambenet og dit bækken virkelig gøre ondt. Det mindste ubehag – et skridt tilbage! Men ikke helt ud, bare lige en my, så musklen kan få lov til at følge med. I er langt, så giv ikke op. Tal med hinanden undervejs, vigtigst af alt HER I er nået til nu. Det sidste stykke og så er der en fuld vaginal fisting.
 • Lad hende lige vænne sig til hånden, og hvis hun ønsker det, så bevæg hånden lidt frem og tilbage. Husk at tilføre glidecreme, mens hele processen står på.

Så langt så godt – nu kan det blive VILDT

At blive håndkneppet kan virkelig være vildt. Når først hele hånden er oppe i skeden, og følelsen af at være fyldt ud fornemmes, vil følelsen af MERE helt automatisk komme. Ikke alle ønsker bevægelse under en fisting, så prøv jer frem. Dog vil jeg lige komme med en lille advarsel. Fisseprutter kan forekomme. Så er du informeret om det. Når hele hånden er oppe, skal den forsigtigt samles i en knytnæve, altså en fist, og så er en vaginal fisting gennemført. Bevæg fisten langsomt frem og tilbage eller fra side til side. På denne måde vil du arbejde intenst på flere erogene zoner som fx. G-punktet og muligvis også A-punktet, der sidder langt oppe i skeden ved livmoderhalsåbningen. Stimuler gerne klitoris samtidig.

“RAMMER I PLET, VIL I OPLEVE EN VOLDSOM KROPSORGASME”

Rocky Horror Picture Show Online Dating GIF by myLAB Box - Find & Share on GIPHY

LÆS OGSÅSådan oplevede jeg en brystvorteorgasme

Når næven skal retur igen

Næven må IKKE bare flås ud! At afslutte en vaginal fisting, skal foregå lige så forsigtigt som at begynde den. Musklerne skal være afslappede igen og selv give slip på hånden. Så når orgasmen er dampet af og kroppen er helt slap og stille, samler og spidser du langsomt hånden igen, og trækker den LANGSOMT ud. Forbered jer på, at der nok kommer MEGET kropsvæske ud. Mange der prøver vaginal fisting fremkalder også sprøjteorgasme, så der vil være godt med væske i skeden. Eftersex er også vigtig, da kropsorgasme kan være meget intenst, så sårbarhed, følelser og måske en smule gråd, kan sagtens opleves. Brug derfor tid på, at ligge tæt sammen og nusse hinanden bagefter.

God fornøjelse med projektet

Jeg kan ikke sige det for mange gange – TÅLMODIGHED. I må virkelig være tålmodige. Se det som et projekt over længere tid, sæt ikke næsen op efter vaginal fisting i første forsøg. I kan være heldige, at det glider nemt, men også det modsatte. KOMMUNIKATION er SÅ vigtigt. Tal sammen om det og mens I gør det. Det får I det bedste resultat ud af.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også