Jakob Olriks foredrag mere og bedre sex

udgivet:

Sådan blev jeg forført til Jakob Olriks foredrag

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læsere

I går var jeg til Jakob Olriks foredrag “MER’ og bedre SEX” i Aalborg. Og du kan tro, det var en oplevelse udover det sædvanlige. I dette indlæg vil jeg derfor fortælle dig om, hvordan jeg blev forført til Jakob Olriks foredrag.

Min oplevelse af Jakob Olriks foredrag MER’ og bedre SEX

Jeg har glædet mig helt vildt til denne aften, da jeg jævnligt følger med på Jakob Olriks blog, fordi jeg synes, at han skriver nogle meget inspirerende indlæg. Derfor købte jeg billetterne til dette foredrag i samme øjeblik, som jeg fik overtalt Mr. Boyfriend til at tage med.

Mine forventninger til aftenens program var altså skyhøje, og de blev ikke mindre efter jeg havde læst om Miss Grey Redaktørens oplevelse med Jakob Olriks foredrag, som du stadig kan læse lige her.

Lige på og hårdt – præcis som jeg kan li’ det

Mr. Boyfriend og jeg ankommer cirka et kvarter før, foredraget starter. Efter at have indløst vores par-billet får vi et hæfte i hånden og bliver guidet ind i en gymnastiksal. Vi sætter os på nogle af de ledige klapstole og kigger os nysgerrigt omkring. Der er mange par i forskellige aldersgrupper, men vi spotter også nogle enkelte singlepiger hist og her. Vi snakker om, at det er sjovt at se, hvor mange forskellige mennesker, der dukker op til sådan et foredrag.

LÆS OGSÅ: Giv din partner en erotisk massage

Inden længe går Jakob Olrik på, og hans mission er klokkeklar allerede fra start. Han vil give den danske nation MER’ og bedre SEX.

Som publikum fornemmer jeg hurtigt hans passion for denne sag. Denne passion gør, at han formår at fange min opmærksomhed på en helt unik måde. Jeg synes, at det er enormt spændende at lytte til en person, der virkelig brænder for det, han/hun taler om.

Og det må jeg sige, at Jakob Olrik gør. At se ham stå der på scenen gør blot min egen drøm om at blive uddannet sexolog endnu større.

MER’ og bedre SEX handler altså IKKE kun om pik og fisse

Fra præsentationen glider han elegant over til aftenens program, hvor han begynder at fremlægge forskellige teorier. På forhånd havde frygtet, at den teoretiske del af Jakob Olriks foredrag blev tungt og kedeligt. Men her bliver jeg virkelig overrasket, da han præsenterer de udvalgte teorier på en morsom og underholdende måde.

Langt de fleste i salen inklusiv Mr. Boyfriend og jeg bryder ud i latter op til flere gange. Bølgerne går især højt, da Jakob Olrik præsenterer den såkaldte “kusseprutorgasme”, som du kan høre meget mere om, hvis du selv tager et smut forbi Jakob Olriks foredrag MER’ og bedre SEX.

Men selvom Jakob Olriks foredrag er overraskende morsomt, har han, efter min mening, nogle seriøse emner oppe og vende.

Under foredraget tager jeg mig selv i at sidde og nikke genkendende til samtlige af de situationer, som han beskriver udfra hans teorier. Blandt andet har jeg en såkaldt aha-oplevelse med hans teori om, at vi kan fiksere os selv i rollen som passiv og aktiv under sex, hvilket faktisk kan begrænse os seksuelt. Det sætter i hvert fald nogle tanker i gang hos mig, mens jeg sidder der i en propfyldt gymnastiksal. Måske er det på tide, at jeg lader mig selv udfylde en ny rolle oftere end jeg gør på nuværende tidspunkt.

Efter pausen er der fokus på at skabe et mere dynamisk sexliv ved hjælp af seksuelle elementer, hvor han trækker en frivillig singlepige og et par op på scenen for at illustrere de seksuelle elementer i praksis.  Samtidig er der også relavante og sjove øvelser hele vejen igennem, som er lette at gå til for alle deltagere.

Men selvom der blandt andet er blowjobteknikker og vejrtrækningsøvelser på programmet, er der også rig mulighed for at lære mere om sig selv og sin partner på et højere plan.

Foredraget handler nemlig ligeså meget om vores kærlighedsliv, som det gør om sex. Jeg lærte i hvert fald en ting eller to om mit eget parforhold under Jakob Olriks foredrag, da det gik op for mig, at Mr. Boyfriend og jeg egentlig gør det meget godt, når det kommer til sex og samliv 😉

Så kære læser – hvis du endnu ikke har oplevet Jakob Olriks foredrag MER’ og bedre SEX, så vil jeg helt klart anbefale dig at tage din kæreste eller din veninde under armen og komme afsted, inden hans turne slutter her i april. Der er nemlig MEGET mere at komme efter, end det, jeg har skrevet i dette indlæg. Der er masser af inspiration at hente for både singler og par, så lad være med at snyde jer selv for at opleve MER’ og bedre SEX i fremtiden.

Jakob Olriks foredrag

Du meget velkommen til at skrive en kommentar, hvis du har været afsted til Jakob Olriks foredrag, og har noget, du gerne vil dele i den forbindelse.

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også