Hej ladies!

Som titlen rigtig nok antyder: “Sådan bliver du strammere med bækkenbundskugler”, så skal dette indlæg (delvist) handle om træning af underlivet. Vi skal nemlig kigge på et helt bestemt produkt fra Sinful.dk: et sæt bækkenbundskugler!

Den søde Miss Vanilla har også lavet en række anmeldelser om de dejlige Sinful-produkter, som du kan læse ved at klikke på links herunder:

Billigt sexlegetøj til under 300 kr

Sexlegetøj på Budget – Lækre ting til din klitoris

Sådan bliver du strammere forneden

Det er nemlig sådan, at Sinful.dk sælger træningskugler, som er designet til at øge din følsomhed i skeden.

Vi taler om:

LELO Luna Beads Mini Bækkenbunds Træningskugler

 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Sinful.dk 399,00 428,00 Gå til køb

De kommer i et sæt på fire kugler, hvoraf to af dem hænger i sammen i et hvidt plastikhylster. Desuden er der en snor på alle kuglerne, så de nemt kan hives ud igen efter brug.

Mere om produktet og min anmeldelse

Kuglerne er altså lyseblå og lyserøde (se billeder nederst). Personligt er jeg ret vild med designet. De ser så fine og feminine ud. Når man ser på billedet, kan man godt narres til at tro, kuglerne er lavet af glas. Men det er de altså ikke. Ligesom de andre produkter, er de fremstillet af medicinsk silikone. Der kommer en fin silkepose til opbevaring, samt vandbaseret glidecreme, som jeg anbefaler man bruger! De er ikke så rare at føre op, hvis de er helt tørre.

Kuglerne vejer delvist 28 gram og 37 gram. Du kan samle sættet, som du vil ved at sætte de ønskede kugler ind i den hvide silikoneramme.

Jeg har selv fået LELO Luna Beads Minisom anbefales til kvinder under 30, der endnu ikke har fået børn. Hvis du har født eller bare ønsker de større kugler, så kan de fås lige HER.

Kuglerne er jo ikke et sexlegetøj i sig selv, men derimod et redskab, der skal hjælpe dig på vejen mod et bedre sexliv.

Meningen er, at man sætter kuglerne i kuglerammen og fører dem op i skeden. Her skal du så lave en række knibeøvelser i bækkenbunden. Bækkenbunden sidder lige ved halebenet. For at lave øvelsen, skal du stramme omkring anus. Der er mange der tror man laver knibeøvelser ved at stramme i selve skeden, men øvelsen starter ved at stramme anus og så kan du prøve om du kan stramme hele vejen ned til skeden.

Øvelsen skal vare ca. fem minutter.

Forestil dig at du tisser og bliver nødt til at stoppe, selvom du ikke har tisset færdig. De muskler du bruger for at stoppe med at tisse, er dem du skal stramme, når du skal træne din bækkenbund. Knibeøvelser er effektive nok i sig selv, men med LELO træningskuglerne bør du kunne opnå et bedre og hurtigere resultat.

Selv har jeg kun trænet med kuglerne i en uges tid, så derfor kan jeg ikke snakke om store resultater endnu. Desuden har jeg heller ikke dyrket sex i denne uge. Jeg vil dog gerne love jer at komme med løbende opdateringer omkring LELO kuglerne, og om jeg selv har mærket forbedringer af mit sexliv.

(Jeg synes prisen er en lidt pebberet, men husk at du investerer i dit fremtidige sexliv).

Generelle fordele ved Sinful.dk

Selv har jeg aldrig før købt sexlegetøj før, så jeg var faktisk lidt smånervøs ved at bestille noget hjem. Dog har jeg haft en rigtig god førstegangs-oplevelse. Pakken kom få dage efter jeg havde bestilt den, og indpakningen er super diskret. Der står ingen steder, at pakken kommer fra Sinful.dk, og på dit kontoudtog kommer der kun til at stå “Mcompany ApS”.

Her er den kasse produkterne kom i:

Sådan bliver du strammere forneden

De er altså pakket ind i en god emballage, og alle produkterne kommer desuden i deres egen æske.

Og sådan her ser kuglerne altså ud:

 

Køb kuglerne HER

Det var alt for denne gang! Jeg håber I har fået nogle gode tips med på vejen, og måske fået lysten til selv at prøve kræfter med noget sexlegetøj – det kan anbefales! I øvrigt kan jeg afsløre, at min bror fandt min pink vibrator…… husk ikke at lade dit legetøj ligge fremme! Det kan føre til nogle ret akavede situationer…

Husk desuden, at I altid kan skrive til mig på: missfox@missgrey.dk, hvis I har nogle spørgsmål eller kommentarer til indlæg 🙂 Desuden er både mig og Miss Robinson nu på Instagram som: missfoxdk og missrobinsondk, så smut ind og følg os! <3

God onsdag til jer alle! /Miss Fox

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here