hård eller blød sex

udgivet:

Hård eller blød sex – hvordan vil du tages?

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Er du til hård eller blød sex, når du er sammen med din partner? Hvad tænder dig mest? Vi ændrer os med årene, men kun hvis der eksperimenters og grænserne skubbes. Jeg har i mange år stillet mig tilfreds med almindelig vaniljesex (ikke kink orienteret sex), men kunne godt mærke, at under overfladen, var der en ukendt lyst der ikke blev tilfredsstillet.

Hård eller blød sex… hvad var jeg til?

Dengang i 80´erne og langt ind i 90´erne, var jeg en uskyldig og from ung dame. Hvordan kunne jeg vide, hvad jeg var til, når jeg intet anede? Dengang var jeg generelt underinformeret. Det var ingen internet eller google! Nada! Ville jeg vide noget, var det via blade, bøger, radio og TV (Danmarks Radio og TV 2)- og tro mig… der var ikke meget information om SEX! Heldigvis har det udviklet sig med lynets hast og nu er der ikke det, vi ikke kan finde online. Det åbner også sluserne for viden og jeg får stillet min nysgerrighed. Jo mere jeg ser og læser om, jo mere får jeg lyst til at prøve. Jeg ville ønske jeg var i 20´erne eller 30´erne med den udvikling… for ikke at tænke på fremtiden! Den ukendte lyst jeg mærkede i mine unge år, var bestemt lysten til den HÅRDE og kinky sex.

Læs også: Mit første møde med en dildo

hård eller blød sex

Læs også: BDSM og kinky fuckery – vi tester benspreder sexlegetøj.

Hvad er forskellen på hård og blød sex?

Det er nok MEGET individuelt fra person til person. Det handler nok også meget om, hvor meget erfaring du har og hvad dine seksuelle fantasier er. Hvis udgangspunktet er vaniljesex, stille og rolig blid elskov, så vil det nok være HÅRD sex, at blive kampkneppet bagfra med en god spanking. Sådan forestiller jeg mig i hvert fald, min tankegang ville være for 25 år siden. Er du inkarneret Fetish og S/M udøver, er forestillingen om vaniljesex, nok en helt anden! Mine forestillinger om hård og blød sex,  har i hvert fald rykket sig vildt, blød sex er stadigvæk dejligt, MEN jeg bliver altså mest ophidset og tilfredsstillet, når vores seksuelle eskapader involverer BDSM. Jo voldsommere og hurtigere, krydret med smerte, jo bedre og mere tilfredsstillende bliver det. I hvert fald når jeg modtager. Som giver er det lidt anderledes.

Læs også: BDSM sex for begyndere: Den ULTIMATIVE guide

Et klap i røven er ikke HÅRDT nok

Det er frækt, men lad det regne med kølende håndflader, til min hud skriger, prikker og svier. Der er ingen tvivl om, at den lyst og kink der gemte sig dybt inde i mig for 25 år siden, var masochisten. Mere vil have mere, og mine grænser flytter sig hele tiden. Men Mr. Handy skal også følge med. Det er også en ny verden for ham. Det er grænseoverskridende for os begge, når der skal prøves nyt. Stopordet er på plads, så det er blot at benytte det, hvis der er brug for en pause, eller grænsen er overskredet. Vi prøver os frem og udforsker som aldrig før. De hårde grænser rykkes hele tiden. Fx. tænder det os begge helt vildt, når Mr. Handy holder om min hals og klemmer lidt. Magten og styrken han har med hånden om min hals, er SÅ vildt ophidsende. Normalt hader jeg når noget strammer om min hals, fx. halstørklæder osv, men når vi er i sengen… Mijaw!

hård eller blød sex
Sidste påfund i det røde hobbyrum, er et halsbånd. Frækt når vi er i doggy og Mr. Handy hiver i kæden! Modelfoto.

BDSM og Fetish

Halsbåndet er egentlig et Master/Slave symbol, men vi bruger det lidt anderledes. Vi har taget springet ind i det mørke univers. Stikker du først næsen indenfor i det mørke univers, hvor BDSM og Fetish er hverdag, så er du rykket yderligere op ad stigen til HÅRD sex. Grænsen mellem hård og blød sex, kan godt blive ekstrem. Jeg har den sidste tid gravet dybt og undersøgt lidt i Fetish universet, og JO selv den gamle kan blive overrasket. Det er VILDT spændende at opdage, at der er seksuelle lyster derude, jeg ikke anede eksisterede. Forskellige lyster, frække fetish og kinks, der rent faktisk har kategorier og navne. Jeg har hørt om meget og læst om meget, men det mørke univers er mere udbredt end jeg anede. Det har også gjort mig nysgerrig og lært mig, at jeg rent faktisk selv har en del seksuelle og følelses fetishes. Nu har jeg i hvert fald lidt mere styr på bl.a. Pet Play, Rough Sex og Edgeplay!

Fetish har de fleste, hvilken kvinde kan ikke sig ja til mange sko, tasker, makeup osv. Det behøver ikke være seksuelt og kinky! 

Glitch Fetish GIF by Death Orgone - Find & Share on GIPHY

Læs også: Den store FETISH guide – få styr på det kinky univers

Sådan er en af mine fantasier og ønske mod hårdere sex

Fantasien om at blive overrasket og taget hårdt, uden at skulle have noget at sige, er en af mine fantasier. Mr. Handy er en stor og stærk mand, så mon ikke han opfylder den fantasi en dag? Vi er ikke ude i Rape Play, hvor aftalt leg om voldtægt finder sted, men det ligner det lidt alligevel. Til dig der ikke ved hvad kinklegen Rape Play er, så er det forud aftalt ROLLESPIL mellem parterne, og INTET er impulsivt og forhastet. Der ligger klare og aftalte regler for, hvad der skal ske, hvad der må gøres og vigtigst af alt STOPORD! Jeg tager selvfølgelig STÆRKT afstand fra voldtægt af ulovlig karakter! Derud over, har jeg kigget lidt på Elektro Sex. Det skulle være vildt pirrende og stimulerende for nerveenderne i hudens overflade. Her er det nok masochisten der taler, for der er lidt smerte involveret ved Elektro Sex. Når vi har prøvet det, skal du nok få lidt elektriske detaljer om den oplevelse.

Læs også: Sådan virker sex på mit humør – VIGTOG VIDEN

Gør hvad du har lyst til

Hård eller blød sex, egentlig er det fuldstændig lige meget, for du skal KUN gøre hvad DU har lyst til. Det er OK at sige “nej tak”. Ingen mennesker er ens, vi skal bare huske at respektere, at vi har forskellige lyster. Hvad er sandsynligheden for, at man efter mange års ægteskab, pludselig finder nye sider af sig selv og hinanden… og at de er ens? Det er nok mere held end forstand! Jeg sætter i hvert fald stor pris på, at Mr. Handy ikke konsekvent siger NEJ, når jeg kommer med nye ideer til sexlivet. Han har også sine grænser og siger fra. Det skal prøves, og så tager vi den derfra.

Tak fordi du læste med.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Husk at du kan købe Erotiske sexnoveller i Shoppen “Køb E-bøger” Klik HER

Se Også