Nøjh hvor har jeg glædet mig til at modtage MissGrey’s sexlegetøj box!

Da Missgrey annoncerede, at de ville starte en sexlegetøj box koncept (pleasure box), var jeg solgt. Især fordi de skiller sig ud fra de andre på markedet, fordi man kan vælge niveau på sin box. Der kan vælges mellem begynder eller øvet Pleasure box. For jeg må nok indrømme, at skuffen med sexlegetøj er ved at være godt fyldt op i forvejen. MEN der er altid plads til mere og udvide sine horisonter.

Det giver også et godt fælles grundlag, at det ikke er ham eller hende, der er den der spørger, om vi skal købe en ”gagball.” Men at nu har vi netop fået en gagball, som en overraskelse i vores Pleasure box, og så skader det jo ikke at prøve den… Det bliver nemlig muligt at prøve grænser af med din partner, uden at en af jer skal bevæge jer ud i at spørge. Det hjalp i hvert fald for vores vedkommende, da jeg er lidt vildere seksuelt end min partner.

KØB DIN PLEASURE BOX

Pakker med sexlegetøj

Missgrey’s sexlegetøj box – unboxing (!)

Den har det helt klassiske goodieboks look, så hvis en nysgerrig sjæl var kommet til at åbne pakken, der kom med posten, ville indholdet ikke springe i øjnene. Det syntes jeg er godt – De har holdt det i et enkelt og stilet look. Du kan se boksen på billedet herunder.

sexlegetøj box

For at skabe den ekstra spændingsfølelse er der satinpapir rundt om produkterne, så man skal pakke det yderligere op. Det skaber også en stemning af, at man er nødt til at kigge på det sammen med sin partner. Man kan ikke tage et lille kig i nysgerrighed, uden at man kan se det har været åbnet. Og det syntes jeg er en god ting. Især fordi så forbliver det en fælles oplevelse. 

Vi fik endda en ekstra overraskelse..

Da det er den første pleasureboks, Missgrey har sendt ud var der en ekstra gave med. Og det var nemlig noget, vi har snakket om mange gange, at vi burde prøve. Der kan bare nogle gange gå lidt tid fra noget, vi har lyst til, til at komme til: NU gør vi det. Så da billetterne til Erotic World lå i boksen – blev vi ovenud lykkelige. Det styrker parforholdet, at man kan tage på sådan en oplevelse sammen. Det er intimt og kan være grænseoverskridende. Men det gør også, at man kommer tættere på hinanden.

Læs mere om MissgreyClub her

sexlegetøj box

Boksens indhold var udover alle forventninger. Jeg havde ikke regnet med, at de første par bokse var noget, som vi nødvendigvis ville bruge, eller syntes var vildt. Der skal nemlig meget til at overraske os efterhånden. MEN boksens indhold kunne simpelthen ikke have været bedre.

Der var ikke nogen produkter, som vi ikke havde kendskab til i forvejen. Overraskende nok så var der ikke et eneste af produkterne, vi havde i forvejen!
Jeg har længe haft en fantasi om, at vi skulle udforske mere BDSM. Men jeg har godt kunne mærke på min partner, at der virkelig lå en grænse, der var svær at bryde.

Men nu har vi fået serveret BDSM light legetøj på et sølvfad, så det er lige til at gå i gang med at udforske nye universer sammen.

Jeg må indrønne, at det ikke var gagball’en, der blev grebet ud efter midt om natten. Der skal lidt mere mod og kommunikation til først. I stedet var det G-spot vibratoren, som er lidt nemmere bare at “gå til.” Og HOLD NU FAST! Vi har meget forskelligt legetøj, men den kan virkelig sin magi. Vi blev begge utrolig overraskede over, hvor kraftig og god den er. That’s a keeper! Især hvis man griber fast i en klitoris vibrator og bruger sammen med dildoen. Så er der ikke de højder, man ikke kan opnå..

sexlegetøj box

KØB DIN PLEASURE BOX

Der hvor Missgrey Pleasure box koncept virkelig skiller sig ud er med deres medlemssite: MissgreyClub, som du automatisk får en bruger til.

Hver gang du modtager en ny Pleasure box, medføgler der også et “Pleasure room,” som er en digital side, der passer til din sexlegetøj box. Herinde finder du både et produkt katalog, som beskriver meget detaljeret hvordan du kan bruge produkterne. Samt en erotisk novelle, hvor et helt almindeligt par udforsker produkterne sammen. 

Der medfølger altså en masse vejledning og inspiration til, hvordan du bruger boksens indhold! Man på MissgreyClub starter med at vælge i mellem, om man har valgt begynder eller øvet og derefter er der åbent til en masse lækkerier.

sexlegetøj box

Da jeg har valgt en ‘Øvet boks,’ kan jeg altså klikke mig ing på MissgreyClub, og udforske et inspierende univers omkring de produkter, jeg har modtaget i boksen. Det er både praktiske informationer om produkterne, men også ideer til hvordan man kan bruge boksen. Blandet andet med tilhørende historie til der kan sætte fantasien i gang med hvad man kan gøre ved sin partner med disse produkterne. sexlegetøj box

Jeg er vild med at Missgrey er hudløs ærlig og fortæller omkring alle aspekterne. Det har blandt andet gjort, at jeg har fået øjnene op for jeg gerne vil prøve g-spot vibratoren på min partner.

For sammen kan vi nemlig tage vores seksualitet til nye højder og bryde vores grænser – og det kan Missgrey’s Pleasure box koncept hjælpe os med!

KØB DIN PLEASURE BOX

 

Kys, Miss Rabbit

Tidligere artikelEJENDOMSMÆGLER: Sexnovelle fra Mesterlære II af Davie Jones
Næste artikelJulesjov til par: Julekalenderen alle fyre vil elske (2020)
MISS RABBIT
Navnet er Miss Rabbit og jeg er en ung kvinde, som lever efter mottoet: Sex skal eksperimenteres og opleves. Det har også gjort, at jeg, i min unge alder, allerede har formået at opnå et stort kendskab til sex. Jeg har altid været nysgerrig omkring sex, og det har taget mig ud i vidt forskellige emner. For mig skal ting opleves og prøves af. Det handler om at finde det, som tænder mig mest. Derfor har jeg også testet en masse grænser af inden for sexlegetøj, sugardating og sexklubber. Til daglig er jeg en stille og rolig, pæn pige. Så for mig er det grænseoverskridende, men spændende, at kunne dele ud af mine oplevelser hos Missgrey. Det gør, at jeg kan dyrke min dirty hemmelighed sammen med andre, men alligevel anonymt. Så lad mig føre dig gennem mine dybeste hemmeligheder og erfaringer fra mit unge sexliv. Jeg håber, at jeg kan inspirere til, at netop DU, tør prøve nye grænser af.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here