G-Vibe 2

udgivet:

Miss Robinson: Når jeg er alene og liderlig

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Når vi som et par, er i fast forhold eller tæller mange års ægteskab med hurtig adgang til en lækker diller, så kan det være en udfordring, engang imellem at skulle være alene. Uden tvivl er det sundt at være væk fra hinanden engang imellem, føle længsel og savn, det styrker forholdet på alle måder. Men jeg hader at være alene og liderlig.

Mr. Handy er min bedre halvdel på ALLE punkter.

Jeg er bare mega dårlig til at undvære Mr. Handy, da han er en STOR del af vores hverdag og samliv herhjemme. Hans arbejde kræver, at han engang i mellem må til Jylland og arbejde over nogle dage. Udover at det er vildt svært at undvære ham af egoistiske årsager, er det også et brud i en stram hverdag.

Det betyder, at hverdagen herhjemme skal lægges totalt om, og hvor logistik, børn (og hund), arbejde og gøremål skal gå op i en højere enhed. Her sender jeg klart en high five ud til de enlige mødre og fædre derude. Powerkvinder/mænd, hatten af for jer, klap jer selv på skulderen, for det er hårdt arbejde!

Udover at være den bedste far ever, skaber han tryghed, kærlighed og en enorm lykkefølelse. 

Han deltager meget i hverdagen, så når han er væk, bliver jeg virkelig sat på en prøve. Børnene deltager selvfølgelig i stor stil, sådan er det herhjemme. Ansvar og deltagelse i hverdagen, her er der ingen der får noget serveret, vi er en enhed der skal fungerer, og alle skal bidrage. Specielt efter jeg gik med ned stress, er der planlagt og tilrettelagt gøremål, hundeluftning, madlavning osv. Vi hjælper hinanden og løser det i fællesskab. Der er INGEN curlingforældre herhjemme. Mr. Handy og jeg er 100% enige om, at vi ønsker at vores børn skal være klædt godt på til livet og kunne tage ansvar. Det er heldigvis begyndt at vise sig hos alle tre poder, så mor og far er stolte 🙂

Læs også: Miss Robinson – Sex som middel mod stress og depression

Men jeg savner ham forfærdeligt, når han er på jyllands-tur! ….. jo også efter 18 års ægteskab. 

Alene og liderlig!

Specielt, når han er væk i en uge, føler jeg mig total amputeret. Sengen bliver stor, tom og kold. Min puttebamse er væk og hans mærkelige lyde savnes. Alene og liderlig er ikke en fed følelse. Adgangen til en lækker diller er ikke længere til rådighed. Uanset hvor meget jeg elsker sexlegetøj, så ER det bedste altså en stor, varm og stiv ding dong (Miss Vanillas udtryk <3). Men når den så ikke er der, hvad gør vi så? Han savner også mig og den våde hule, naturligvis…. Hurra for Facetime og Skype, det giver trods alt en lille smule nærvær. Vi kan se og høre hinanden, det er vildt frækt! Han elsker at se og høre, når jeg leger med mig selv og mit snurrende legetøj, men det er bare ikke det samme, som når han ligger ved siden af.

Sleeping Beauty Hug GIF - Find & Share on GIPHY

Jeg har brug for berøring, begær og intimitet. Den er der bare ikke gennem telefonen. Jeg mangler hans godmorgen- og godnatkys, hans varme og kærlighed. Ingen tvivl om, at det er en fræk oplevelse at have Facetimesex, her bliver vi også tilfredsstillet. Vi gør det ofte, når han er væk. Det er bare lidt opfindsom nødsex, når vi ikke kan få det anderledes. Måske provokeres lysten også mere, når vi ikke kan få det vi helst vil have. Det handler om, at få det bedste ud af, hvad vi har – og det gør vi. Det opbygger heldigvis også et vildt begær til han kommer hjem. Et meget laaaaaangt forspil, som ofte ender i en ordentlig velkommen-hjem-tur i hobbyrummet!

Alenetid er også kvalitetstid

Jeg sætter også stor pris på vores små perioder fra hinanden, det betyder alenetid og kvalitetstid til os begge. Udover at jeg nyder at hygge med ungerne, nyder jeg også tid med mig selv. Et af de bedste tidspunkter, er når dagen er omme, alle gøremål er udført og jeg kan sætte mig med min pc eller yndlingsserie på TV. Til tider vælger jeg også at gå tidligt i seng, og udforske min krop og dens funktioner. Det bliver man aldrig træt af, og der er altid nyt at opleve og opdage. Man kan sagtens lære en gammel knallert nye tricks.

Engang imellem skal man prøve noget nyt og anderledes 

Som sexlegetøj-tester, skal jeg være “in the mood”, det giver de bedste oplevelser. Jeg er mere fokuseret og får mest ud af testsituationen. Et specielt sexlegetøj, har ligget i min skuffe et stykke tid. Jeg har kredset lidt om den, da den på alle punkter skiller sig ud fra “almindeligt” sexlegetøj. Sinful.dk har et enormt udvalg af dildoer, vibratorer osv. men denne særling sprang virkelig i øjet på mig, pirrede min nysgerrighed og fangede min interesse. Med dens specielle udseende, blev den hurtigt bestilt til afprøvning og test. Fun Toys G-vibe 2 anatomical massager. En spøjs vibrator-dildo-alt-mulig massagestav. Mr. Handy var i Jylland nogle dage i sidste uge, så jeg snuppede mig en tidligt-i-seng-aften.

Læs også: Miss Robinson Tank op på kærlighedskontoen

Det var tid til at pakke den spøjse fætter ud og teste funktionerne

…eller nogle af dem i hvert fald, for jeg blev overrasket over, hvor mange funktioner den egentlig havde. Fun Toys G-vibe 2, er både til mænd og kvinder individuelt, men kan også bruges som parlegetøj. 10 forskellige funktioner er foreslået i “brugsanvisningen”, så der er nok at tage fat i! Det var bare at komme igang, og tage dem en funktion af gangen, som et menukort på den lokale cocktailbar. I får lige foto af dimsen, så I kan visualiserer lidt bedre, når jeg fører jeg gennem testen, for den er ikke helt almindelig af udseende.

Læs mere omG-Vibe 2 HER

Fun Toys G-vibe 2 til alene leg

Spjøs bandit ik´? og JA den kan en del! Der følger et lille hæfte med, hvor der med tegninger bliver forklaret, hvordan funktionerne udføres.

Jeg indrømmer blankt, at jeg/vi har ikke prøvet alle funktionerne, vi har lidt til gode, for der er som sagt 10, de kommer her:
  1. Kvindelig vaginal stimulering med stimulering af G-punkt
  2. Kvindelig vaginal og anal stimulering (samtidig)
  3. Kvindelig vaginal og klitoris stimulering
  4. Kvindelig klitorisstimulering
  5. Mandlig anal (prostata) og mellemkøds stimulering
  6. Mandlig stimulering under pikken ved pungen
  7. Mandlig stimulering af pikken, når G-vibe 2 placeres mellem kvindens bryster og der foretages en “spansk”.
  8. Mandlig stimulering under kuglerne
  9. Ved blowjob anbefales det, at kvinden monterer G-vipe 2 under hagen, så det giver vibrationer i hendes mund.
  10. Anbefales det, at man monterer en penisring om G-vibe 2, så det giver ekstra stimulering af klitoris.

Der er lidt at gå igang med, og jep, orgasmegaranti! En alt-i-en vibrator.

Lidt om G-Vibe 2:

Der er fuld smæk på den “motor” der ligger i G-Vibe 2. Man kan mærke de intense vibrationer i de to spidser og rundt om skaftet.

Vibratoren har 6 forskellige vibrationsindstillinger, som du kan skifte mellem via 3 knapper på skaftet. Den har et ergonomisk design med et håndtag i enden og to fleksible spidser, der gør det let for dig at ramme lige der, hvor det føles allerbedst. Spidserne kan samles, når du fører dem ind, hvorefter de folder sig ud igen for større nydelse.

Frækkerten er lavet i miljø- og allergivenlig silikone. Den har en oval form, med diameteren 3,3 cm på det bredeste stykke, mens den kan føres ca. 15 cm ind. Den lydsvage og vandtætte vibrator genoplades med et magnetiske USB-kabel, hvorefter den har en brummetid på hele 4 timer.

Læs mere omG-Vibe 2 HER

G-Vibe 2

Jeg blev nærmest helt forvirret over, hvilket hul eller sted der skulle stimuleres først.

De to fleksible spidser havde jo flere muligheder, men jeg valgte klitoris- og vaginal stimulering først. Her fik jeg mest ud af stimuleringen af klitoris, for spidsen er ikke stor nok til at tilfredsstille mig i mit indre, efterfølgende valgte jeg at føre begge spidser ind, så den kunne arbejde på G-punktet og brumme lidt på min anale væg, og køre lidt op og ned i vibrationerne, ligesom de fleste andre dildoer og vibratorer kan. Super lækkert. Den er også vildt nem at håndtere, da den er udstyret med håndtag, den smutter ikke ud af hånden, når man betjener -/+ styrken og variationerne, man har den i et fast greb.

Vaginal- og anal stimuleringen ramte også spot on!

Det gode ved denne model er, at man kan stimulerer både anal, vaginal og klit på samme tid. Med venstre hånd kan G-vibe 2 stimulere vaginal og anal, og med højre kan man tilføje en klitorisstimulering. Det gør oplevelsen total og med maksimal nydelse. Faktisk vil jeg mene, at med lidt arbejde og hjælp fra manden, kan der sagtens opnås helkropsorgasme i løbet af no time.

Skulle du have mod på at investere og prøve banditten, kan den købes her:

Fun Toys G-Vibe 2 Anatomic Massager

[afp id=”1692″]

Fun Toys G-Vibe 2 er et af de stykker voksenlegetøj, der helt klart vil blive brugt mere i det lille hjem. Den tilfører ekstra krydderi til alle former for forspil. Den snurrende fornemmelse gør lækkert og godt alle steder på kroppen. Den så lidt farlig ud, men viste sig at være fantastisk lækker. Miss Robinson og Mr. Handy vil 100% anbefale den. Gi den gaaaassss!

YOLO og lumre knus

Miss Robinson

Kig også forbi min Instagram profil under Missrobinsondk og følg mig eller smid mig en mail missrobinson@missgrey.dk

Detlumrehjørne.dk er døgnåbent og skulle du få lyst til at smide Fru Lummer et like på Facebook, så er der også mulighed for det.

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også