*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Har du prøvet at tilfredsstille dig selv med en glasdildo? Jeg havde ikke indtil for ganske nyelig. Jeg havde en eller anden tosset idé om, at den sikker var ubehagelig kold og hård. Jeg tog virkelig fejl. Mine forestillinger om, hvordan den ville kunne tilfredsstille mig, var ikke mere forkert end noget kunne være! Glasdildo er kommet i min skuffe, for at blive!

OBS: Denne dildo fås ikke længere

Se i stedet – Sexshop.dk’s frække udvalg af glas dildoer

Håndblæst glasdildo med læderflogger

Når jeg som sexblogger har mulighed for at teste og anmelde produkter, er det helt klart sexlegetøj der står øverst på min ønskeseddel. Det vigtige ved at anmelde sexlegetøj er, at anmeldelsen skal være så ærlig, informativ og detaljeret som overhovedet mulig, og IKKE en stor salgstale. Vi er alle forskellige, og tænder på forskellige stimuli og lyster. Fordi jeg syntes en dildo er det ultimative, behøver det ikke være det for dig. Men sidder anmeldelsen lige i øjet, fortæller det dig hurtigt, om det er et forsøg værd eller ej! Jeg kunne vælge den sikre og nemme, men jeg har en idé om, at hvis jeg kaster mig ud i noget helt crazy, vil det ikke kun åbne nye muligheder for mig, men også for dig.

Alle har en tendens til at gå med det sikre og kendte, men hvad nu hvis det anderledes og mystiske, i virkeligheden er det du leder efter?

Denne test og anmeldelse er i den grad et niche produkt, men blive ikke skræmt… læs med alligevel… denne håndblæste glasdildo med læderflogger fra Icicles er OUTSTANDING, og der fulgte en overraskende gevinst med i testen. En gevinst, jeg ikke havde set komme! Dette helt specielle stykke sexlegetøj, fik mig tættere på sprøjteorgasme end jeg nogensinde har været. Jeg har aldrig kunne fremkalde en sprøjteorgasme, men denne gang var jeg SÅ tæt på – MEGA tæt på! Det var egentlig ikke det vi gik efter, da vi startede, men jeg kunne hurtigt mærke, at den bare ramte LIGE HVOR DEN SKULLE! Jeg snupper den næste gang, det er med sikkerhed.

OBS: Denne dildo fås ikke længere

Se i stedet – Sexshop.dk’s frække udvalg af glas dildoer

glasdildo

Læs også Miss Robinson: Når kroppen knirker, men sexgyngen virker!

Flot og eksklusiv indpakning

Jeg var slet ikke i tvivl om, at denne glasdildo var creme de la creme, da jeg pakkede den op. Indpakning siger meget, og her er der virkelig kredset for udseende. Den stråler af bling! På forsiden er et forførende foto af glastryllestaven, og floggeren fremstår elegant med sit sorte ru udseende. Da jeg åbnede frontklappen, lå glasdildoen med det hele i flot display, fræk og beskyttet i skumemballage. Vi har jo trods alt med glas at gøre, så den var forsvarligt pakket ind. Når den først ligger i hånden, er der ingen tvivl om, at det er massiv glas, for vægten ligger på lige omkring 400 gram. Glasdildoen incl. flogger måler 67,4 cm og har en diameter på 3,8 cm. Ifølge Belugi.dk er glasset i denne glasdildo sikkerhedsglas i den forstand, at det er helt sikkert at bruge. Glasset giver ikke allergi og det er meget holdbart. Passer du denne glasdildo rigtigt, kan den sagtens holde en livstid, også selvom den bliver brugt meget. Rengøring foregår med rengøringsmiddel til sexlegetøj.

OBS: Denne dildo fås ikke længere

Se i stedet – Sexshop.dk’s udvalg af frække glas dildoer

glasdildo glasdildo

Hård og kold er GODT

Som hyppig BDSM udøver må jeg sige, at floggeren bestemt også gør hvad den skal. Læderstrimlerne på floggeren er lækre bløde og både kilder og pisker huden på en rigtig lækker sensitiv måde. Der er mange lange strimler og med de rigtige svip, falder piskene lige som de skal. Glasdildoen fungerer nu som håndtag, og den ligger godt i en stor hånd som Mr. Handy kan prale af. Mine forestillinger om koldt og hård var no go, må jeg sige, blev manet i jorden.Wow hvor var det lækkert at mærke det hårde og kolde glas indvendigt. Med sine 17 cm i håndblæst glas, stimulerede denne glastryllestav mit indre på en helt speciel måde. Den runde glaskugle i enden, rammer plet på G punktet, og nej, det er ikke som at få en istap op i den varme hule. Dog vil jeg anbefale en vandbaseret glidecreme til legen, også med glasdildo.

Læs også Miss Robinson: Sådan oplevede jeg en brystvorteorgasme

Tæt på sprøjteorgasme

Efterhånden som Mr. Handy arbejdede med den, jo mere kunne jeg mærke en helt speciel fornemmelse. En meget anderledes følelse af stimulering indvendigt opbyggede sig, og jeg begyndte at tænke, “kan det virkelig være rigtigt”. Undervejs fik jeg vist stønnet, at han skulle bevæge den hurtigere og præcis i hvilken vinkel der var dejligst. Tissetrængen var meget voldsom, og det skulle være et meget tydeligt tegn på, at sprøjtet er på vej. Desværre slap kræfterne op hos Mr. Handy, for han lå virkelig akavet i sengen, så vi stoppede. Jeg lå tilbage med uforløst sprøjt, og måtte på wc 4 gange, før det var væk! Men jeg var alligevel ekstatisk, for jeg har længe gået og tænkt, at jeg nok var en af de kvinder, der ikke kunne fremtrylle sprøjt i kaskader, havde nærmest opgivet. Nu har vi blod på tanden igen.

Endnu engang er det lykkedes mig, at prøve noget nyt og anderledes, og JA jeg er positiv overrasket. Derfor har du mine bedste anbefalinger, når det drejer sig om glasdildo! #JATAK! Eller som glarmestersønnen Mr. Handy siger; “Det er sgu kvalitetsglas til lysthulen, skatter”!

OBS: Denne dildo fås ikke længere

Se i stedet – Sexshop.dk’s udvalg af frække glas dildoer

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Kig også forbi min Instagram profil og tilføj dig hos Missrobinsondk

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*

Tidligere artikelMine mest akavede one-night stands – sidste del
Næste artikelLangdistanceforhold? Sådan tilfredsstiller I hinanden på afstand
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here