Kære læser, skal du med til Erotic World messe i Valby Hallen?

Miss Robinson og Mr. Handy skal i hvert fald afsted! Vi har besøgt messen tre gange, og jeg må sige, at det bliver bedre og bedre for hvert år. Der er ved at komme styr på udvalget af stande og events i den gamle hal i Valby. Det skal du da ikke gå glip af, vel?

Hvad byder sexmessen så på i år?

Erotic World d. 6, 7. og 8. oktober “Fifty Shades of Erotic” har et vildt spændende program, der mangler intet! Et hav af udstillere med swingerklubber, webcamgirls, SM møbler og udstyr, BDSM og erotisk legetøj, sexdukker, fetishtøj, lingeri, clubware, kostumer, sko/støvler/stilletter, MASSER af sexlegetøj i alle prisgrupper, poledance, kondomer, klunkevoks, hudplejeprodukter, spar & velvære, terapi, porno, ladyshop, piercing og tatoo. Derudover er der showbar, frække shows, ladies lounge, swingerlounge, dirtyscene, strippere, erotic cinema, foredrag og spalounge. Det er helt klart et besøg værd!

Læs også: Miss Robinson – BDSM og kinky fuckery – vi tester sexlegetøj!

Man må mærke og føle!

Det fede ved denne messe er, at du må mærke og føle på produkterne. Du har mulighed for at sammenligne dimser, prøve tøjet og kostumerne, dufte til cremerne, spørge om råd og vejledning, hvis der er noget du er i tvivl om. Ingen kigger skævt til dig! Alle er velkommen og ingen spørgsmål er pinlige eller farlige. Har du ikke været på en sexmesse før, skal du forberede dig på alt, hvad der har med sex at gøre. Det er et åbent slaraffenland med sexdimser i alle størreler, former, farver og lyde! En ny verden vil åbne sig for dine øjne og ører, alle sanser er på overarbejde. Der er noget for ALLE!

I kan læse lidt mere om udstillere og programmet her – eroticworld.dk

Eroticworld efterår 2017

KONKURRENCE

Er det muligt at vinde billetter til denne frække event? Jeps, for sørme om vi ikke er i den heldige situation, at Miss Robinson er blevet beriget med 5 x 2 fribiletter, og de kan blive dine. Billetterne gælder til fredag d. 6. oktober, og gælder, hvis du er hurtig og lander i indgangen inden kl. 18. Messes åbningstider er fredag kl. 14 – 02, lørdag kl. 14-02 og søndag kl. 12-18. Disse biletter gælder altså, hvis du møder op inden kl. 18 om fredagen og du kan deltage på messen helt til kl. 02.

Det eneste du skal gøre, er at skrive i en kommentar her under mit indlæg, og svare på, hvem du gerne vil have med på sexmesse. Så trækker jeg lod blandt de 5 heldige senest på fredag d. 29. september kl. 17. Lad det regne med kommentarer, og kom med på Sexmesse Erotic World i Valby Hallen, fredag d. 6. oktober.

YOLO og lumre knus

fra Miss Robinson

Tidligere artikelMiss Robinson: Mor, hvad er en håndtrold?
Næste artikelLæs om mødet med min første G-punkts dildo
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

11 KOMMENTARER

 1. @missrobinsondk “DONE” ✍??? WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en Billet-præmie til Veninde & Jeg.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍???

 2. Uhh. Jeg er jo splittet! Jeg har en veninde der kunne være skøn at få med, men min kæreste mand ville jo også synes det var lidt af en oplevelse ??

 3. Ville vildt gerne tage min veninde med, vi trænger til at komme lidt ud og det ville da bare være super fedt til sådan et arrangement ?

  • Kære læsere.
   Miss Robinson har i samarbejde med Mr. Handy trukket lod på god gammel “papir-i-skål-maner”, og her er vinderene af 2 biletter til Erotic World messen på fredag:
   Emilie Liv Nørum
   Kenneth Glerup Schøn
   Thomas Bo Nielsen
   Jeppe
   Britt

   Vil I hurtigst muligt sende mig jeres adresser på missrobinson@missgrey.dk så sender jeg billetterne til jer.
   Vi er oppe imod Post Nord, så lad det regne med adresser, så sender jeg på mandag med Quickbrev.

   YOLO
   Miss Robinson <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here