Missgrey-Pigerne

udgivet:

Sådan får du bedre selvtillid og selvværd i sengen

Kære Læsere!

Denne søndag, får du vores temasøndag serveret lige præcis på din skærm som altid, og temaet er bedre selvtillid og selvværd i sengen.

Find kaffen frem, eller bliv under dynen, for her kommer gode råd fra de skønne Miss Grey Piger.

Hvorfor er temaet bedre selvtillid og selvværd i sengen?

Well. Hvorfor ikke?

Som Redaktør herinde på Miss Grey, så ved jeg, at selvtillid og selvværd i sengen er noget, der er vigtigt at skrive om. Og det er det, fordi rigtig mange kvinder lider under et dårligt selvværd eller selvtillid helt generelt.

Og her er det vigtigt at forstå, at selvtillid og selvværd IKKE er det samme. Miss Quinn har forklaret forskellen i sit temasøndag-indlæg lige her.

Rigtig mange kvinder, lider under et dårligt selvværd. Det er svært at være glad nok for sig selv. Hvad tænker andre om dig? Er du god nok? Hvad hvis andre ikke kan lide lige præcis den, som du er? Føler du, at du skal tabe dig, for at få det bedre med dig selv? Måler og vejer du dig i sammenligning med dine veninder?

Bare rolig. Du er ikke den eneste.

Det der desværre sker under de her tanker er, at du også bliver usikker på dig selv i sengen. Du har ikke lyst til at have sex med lyset tændt. For hvad nu, hvis du ikke er smuk og dejlig, præcis som Gud har skabt dig?

LÆS OGSÅ: Dette siger Miss Grey Psykologen om sammenhængen af sex og slukket lys

Og tilmed, sætter du måske nogle grænser og barrierer op i dit sexliv, fordi du ikke tør udleve dine fantasier. For er dine fantasier okay? Eller er det dig, som er noget galt med? Miss Felicity har i denne omgang skrevet om, hvordan hun har fået det bedre med sig selv og i sit eget sexliv ved at acceptere den hun er – og også sine tanker og lyster.

Dette mener jeg, at du skal gøre, for at få bedre selvtillid og selvværd i sengen

Ligesom Miss Felicity skriver det, så er det en “on-going” proces at få det bedre med sig selv. Og jeg har det på præcis samme måde.

Hvornår er man (jeg) egentligt fuldt ud tilfreds med mig selv? Måske bliver jeg det aldrig. Og måske bliver du det heller aldrig? Men husk på, at du stadig skal gøre noget for at komme derhen alligevel.

LÆS OGSÅ: Hvad sker der med kropsdebatten?

Men der er nogle små øvelser, som jeg gerne vil give videre. Det er noget, som jeg personligt har prøvet kræfter med. Og JA, det hjælper faktisk. Så her får du 3 gode råd til et bedre selvværd. Og mon ikke, at et bedre selvværd, også vil give dig en bedre selvtillid?

  1. Når du får en dårlig tanke om dig selv, så skub den væk.

    Min erfaring er, at det ikke hjælper at dyrke sine egne tanker. Og det hjælper slet ikke at dyrke de negative. Hvis du får en tanke om, at du ikke er god nok, som du er, eller at din partner eller flirt ikke kan lide dig (nok), så skub tanken væk. Tænk pyt, eller sæt ord på tanken: “Hov, det var da en sjov tanke, at jeg ikke er god nok. Den er jeg sgu ikke helt enig i”. Det gør, at tanken fylder mindre. Er det nogle meget hårde tanker du har om dig selv, skal du dog snakke med en professionel om det.

  2. Gør noget godt for dig selv

    Når du er stresset, får du det automatisk også dårligere. Du føler, at du hele tiden er bagud, du kan ikke leve op til alle de krav, som bliver sat og du er ikke i kontakt med dig selv. Skal du bibeholde et godt selvværd, så sørg for at prioriter dig selv. Sæt tid af til lidt selvkærlighed. Find den film frem, som du elsker allermest, tag et godt fodbad, lyst til dit ynglingsmusik eller dyrk din ynglingsmotion. Når du gør noget godt for dig selv, får du det også bedre med dig selv, fordi du behandler dig selv godt. Hvis du altid sætter dig selv i anden række, vil du til sidst helt miste forbindelsen til dig selv. Og det er her, der pludselig bliver et for stort rum mellem hvad du gør godt (selvtillid) – og om du har det godt med dig selv (selvværd).

  3. Øv dig på at få det bedre med dig selv i sengen

    Hvis ikke du kan lide, at have lyset tændt under sex, så øv dig på at nå derhen, hvor du har det godt med det. Start med at have bordlampen tændt til en start, eller fortæl din kæreste, at du ikker er så sikker på at have kroppen i fri dressur. Det vil hjælpe dig til at være i en proces, hvor du kan udvikle dig med små skridt. Du kan også øve dig på at stå i prøverummet og virkelig betragte din egen krop. Og gør det så imens du tænker nogle gode tanker om dig selv. Øv dig også i at sige, hvordan du har det, sæt dine grænser eller sig fra. Jo mere du kan se dig selv i øjnene, og være dig selv, jo mere kan du have det godt med dig selv. Og som Miss Grey Pigerne siger, så er det med til, at du tør meget mere i sengen og får det godt under sex. Du ved nemlig pludselig meget mere om, hvem du er, og at du er værd at elske, præcis ligesom du er.

KH Miss Grey Redaktøren

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Sådan får du bedre selvværd i sengen!

Miss Quinn: Hvad er seksuelt selvtillid og selvværd?

Miss Vanilla: Selvværd og selvtillid giver bedre sex!

Miss Lara holder (desværre for jer læsere) fri. Men Miss Felicity, Miss Quinn og Miss Vanilla kan du læse med hos denne uge!

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu. Husk at du kan følge med på Facebook og Instagram og komme endnu tættere på os, der driver universet.

Har du nogle input?

Miss Grey har nu været igang lidt under et halvt år. Og næste gang vi skal mødes er i august. Så har du noget, som du gerne vil have ind i Miss Grey universet, så skriv gerne ind til mig på: Kontakt@missgrey.dk. Jeg har længe tænkt over, hvem der “ejer” Miss Grey. Og helt ærligt. Det er der ingen der gør. Jo, på papiret er det mig. Men udenfor alt det formelle, der ejes Miss Grey af MG Pigerne – og af JER, kære Læsere. Jeg vil gerne, at Miss Grey er et sted, hvor I har lyst til at komme igen og igen. Så har du idéer til universet og til det læsestof, som vi bringer, så TØV IKKE, med at skrive til mig.

Se Også