Missgrey-blog-cover

udgivet:

Hvad er seksuelt selvtillid og selvværd?

Kæreste læsere!

Vi har endnu engang ramt søndag. De faste læsere ved selvfølgelig, hvad det betyder, men for de nye, er søndag lige med tema søndag! Vi kører fast forskellige temaer, hvor vi vil komme ind på alt mellem himmel og jord. For det meste kan man læse om vores personlige holdninger til forskellige emner.

Denne søndag fokuserer vi på, hvordan du kommer til at få bedre seksuelt selvtillid og selvværd?
De to begreber er meget forskellige, og dybt afhængige af hinanden.

Men hvad er det lige forskellen på de to begreber er, og hvordan opnår jeg både selvtilliden og selvværdet?

Hvad er selvtillid og selvværd?

For bedre at kunne forklare jer, hvordan man opnår seksuelt selvtillid og selvværd, skal vi have styr på de to begreber.

Meget kort er selvtilliden det, der dækker over de ydre kvaliteter. Det er de kvaliteter der kan ses af en selv og andre. Hvad er du god til? Hvad kan du og har du præsteret? Og hvordan ser du ud?

Mange mennesker finder stor selvtillid i at se godt ud eller være god til noget bestemt. Blandt kan det at være god til sin uddannelse eller sport være en utrolig stor selvtillids-booster.

Selvværd dækker over det psykiske/mentale – det er den holdning vi har til os selv, og hvordan vi ser os selv som menneske. Det handler her om at hvile i sig selv, og selvfølgelig også være glad og tilfreds med den man er, og hvem man er med andre.

kurt hummel glee chris colfer eyebrow raise oh really

Hvordan opnår jeg så seksuelt selvtillid og selvværd?

Selvtillid og selvværd understøtter på mange måder hinanden. Det kræver selvværd, for at kunne opbygge selvtilliden.
Som skrevet tidligere, er selvtilliden det ydre, og selvværdet det indre. Er du ikke tilfreds med det indre, kan du på ingen måder være tilfreds med det ydre.

Selvværd kan komme langsomt med alderen, men du kan også hjælpe dig selv med opbygningen af det.

Men hvordan er det så lige man gør?

Der er selvfølgelig ikke faste spilleregler for, hvordan man opnår det, men der er enkelte tips.
For det første skal du smide alle de dårlige tanker, du går rundt med om dig selv ud! For at kunne opnå selvværd, skal du være tilfreds med dig selv, og tilfreds med hvem du er over for andre.
Start med at smile til folk du ikke kender. Hjælp andre, der måske ikke kan hjælpe sig selv, og lad være med at tænke dårligt om andre. Hvis du en dag ser en anden, der måske ikke helt er typen du hænger ud med, så lad være med at dømme personen. Tænk over hvem du er, og fjern de negative tanker og byt dem ud med nogle gode værdier.

Selvtilliden vil hen af vejen komme med selvværd, og opnår du begge dele – vil du seksuelt også føle dig mere værd. Du vil endda opdage, at du vil blive bedre til at præstere seksuelt, og at du endda også får lyst til at tage initiativ. Lyset kan sågar lige pludselige få lov at være tændt, og du vil føle dig frækkere end nogensinde.

Opbyg et positivt og værdifuldt image, og lad andre opleve hvad et selvværd kan gøre. Det smitter af, og folk vil lige pludselig synes, at du er dét mere attraktiv!

Så kom i gang, kære læser!

Du har et sind af positiv energi, der skal ud og overtage den seksuelle verden!

Har du flere tips og råd til at opnå selvværd og selvtillid, skal du være velkommen til at ligge en kommentar herunder eller skrive privat på MQ@Missgrey.dk. 

Xoxo 

– Miss Quinn <3

Se Også