Kære læsere!

Velkommen til endnu en temasøndag her på Missgrey, hvor vi denne søndag snakker om det seksuelle selvværd og den seksuelle selvtillid. Det er nemlig to helt forskellige ting, som på hver sin måde kan bidrage positivt til dit sexliv.

Selvværdet er det vigtigste!

Man skal ikke tage fejl af, hvad selvtillid kan gøre, men hvis man går ned i detaljen så er selvtilliden typisk den der skal til for at score. Selvtilliden er den der gør at du tør overskride dine personlige grænser og tage kontakt til nye mennesker. Nogle forveksler selvtillid med evnen til at bunde ti shots og twerke på dansegulvet, men jeg vil mene, at dette slet og ret er alkoholen der spiller ind. Men hvorfor mener jeg, at det er selvværdet der er det vigtigste?

Jeg har selv prøvet at miste mit selvværd.

Selvværd er respekten overfor dig selv og din egen krop, og utrolig mange kvinder mister deres selvværd eller lader denne brydes ned af andre kvinder, modeller eller tv-shows. Dette vi ofte oplever som spiseforstyrrelser eller selvskade, er typisk et resultat af dårligt selvværd. Det dårlige selvværd gør, at du ikke finder dig selv og din krop attraktiv, og dette kan komme tydeligt til udtryk i dit sexliv. For tænder du ikke på dig selv og dit udseende, hvordan kan din kæreste så det?

Drop det slukkede lys og sexen under dynen. Mr. Teddy har selv udtalt, hvor frækt han synes det er, når jeg viser, at jeg selv synes jeg er fræk og at jeg tænder på min egen krop. Så tænker du måske – tænde på sin egen krop? Men her mener jeg, at når jeg kigger ned af mig selv, så ser jeg de ting jeg elsker ved mig selv istedet for alle de små uperfektheder, som vi alle har. Personligt er jeg selv virkelig glad for mine bryster, og knap så glad for mine inderlår. Hvor lægger jeg så mit fokus? På mine bryster selvfølgelig, for de er faste og dejlige, og jeg er ikke bleg for at vise Mr. Teddy, hvor flotte jeg selv synes de er.

Kvinde, jeg kan kun give dig ét råd. Det er kun dig selv dig kan give dig bedre selvværd og det er slet og ret ved at se på din krop med en anden tankegang. Elsk dig selv og så skal det nok komme til udtryk i dit sexliv. Se fordele istedet for fejl!

Håber I alle har en dejlig søndag derude!

Much Love

Miss Vanilla

DEL
Tidligere artikelDating: De BEDSTE råd til en afslappet første date
Næste artikelSådan giver du dig selv den BEDSTE selvkærlighed
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR