*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Måske kender du følelsen? Følelsen af at der mangler noget. Mr. Domdaddy introducerede mig til BDSM, også kendt som det sorte univers. Læs her: Første gang med BDSM. 

LÆS OGSÅ: BDSM for begyndere

Who’s your (dom) daddy

Fra mine tidlige teenage år, før fifty shades gjorde kvinder våde verden over og før bøger om submissive kvinder og dominante herre var bestsellers, har jeg haft lyst til at udforske det sorte univers. Efter et skub fra en veninde, oprettede jeg en online dating profil.

Vi går ikke ligefrem rundt med et neon skilt, der beskriver vores seksuelle præferencer (Overvej lige hvis vi gjorde). Så jeg fandt hurtigt ud af, at online dating egentlig var en smart måde at overskue kødmarkedet på.

Jeg vidste, hvad jeg gik efter og det var præcis hvad jeg fandt: En erfaren ældre mand, hvis seksuelle præferencer involverede BDSM. Jeg stødte på Mr. Domdaddy. En mand der søgte en uerfaren minx, han kunne udfolde sine perverse lyster sammen med.

“der var Ingen forpligtelse, vi så begge andre og der var ingen følelser involveret. Det var et perfekt match.”

Vi havde skrevet sammen i en månedes tid.

Jeg var fascineret af hans verdenssyn, hans ærlighed og hans tydelige dominante natur. Efter vi havde sendt billeder frem og tilbage, delt fantasier og diskuteret grænser, aftalte vi at mødes. Vi var begge to ude efter sex uden så meget snak, så vi aftalte at mødes ved mig. Han kom ind af døren og gik direkte imod mig. Min første tanke var “han er fandeme høj” og så nåede min hjerne ikke længere, før han angreb mig med et kys. Det var vildt grænseoverskidende at kysse denne fremmede, men på samme tid også ret ophidsende.

Midt i det hele stoppede han op. Kiggede mig i øjnene og spurgte, om jeg var okay og om jeg havde lyst til at fortsatte. Jeg nikkede stakåndet og slæbte ham med ind i mit soveværelse. Den dag havde vi “vanilje sex” og det var helt igennem fantastisk.

KØB OGSÅ: Sinful “Tie me up” sexlegetøjboks med A-Z guide

KØB OGSÅ: Sinful har lavet flere forskellige pakker med sexlegetøj – NEMT

Dominans og submission

Vi havde kemi, matchede godt sammen seksuelt og havde på samme tid massere at tale om. Mr. Domdaddy var både sjov og sød, men vigtigst af alt: Dominant til fingerspidserne i sengen. Jeg havde ingen kontrol overhovedet. Ikke engang under blowjobs eller hvis jeg red ham. Hele tiden havde han kontrollen over mig og det var fuldstændig fantastisk. Normalt er jeg en uartig killing i sengen. Men jeg havde så meget respekt for ham, at jeg adlød alle hans ord uden tøven. Han kastede mig rundt, fortalte mig hvordan jeg skulle tilfredsstille ham og guidede mig ned over hans pik. Vores oplevelser blev vildere og vildere for hver gang vi havde sex. Jeg lærte, at jeg tænder på at blive pisket, næsten dø under blowjobs (gagge til tårene triller ned af kinderne) og at blive kvalt til jeg ser stjerner. Men den største overraskelse kom, da han gav mig en lussing, imens vi havde sex. Mr. Domdaddy sagde bagefter, at det var en fornøjelse at se min forskrækkelse blive til fornærmelse, før mit ansigt gled over i lyst igen.

Juno Temple Bdsm GIF - Find & Share on GIPHY

Med andre ord fandt jeg ud af:

  1. At det falder mig naturligt at falde i rollen som submissiv. (Læs mere om de forskellige begreber indenfor BDSM her)
  2. At jeg tænder på smerte og derfor er masochist. (Læs Miss Felicity’s erfaring med BDSM og sammenhængen mellem smerte og lyst her)
  3. At jeg også tænder på en smule ydmygelse, når jeg er godt og grundigt tændt.

BDSM, rollefordeling og hvor jeg står nu

Der var ingen tvivl om Mr. Domdaddy’s præferencer i sengen. Selvom jeg tændte på at være i hans magt, begyndte jeg med tiden at savne, at kunne tage styringen i sengen. Jeg prøvede, men det lå ikke til Mr. Domdaddy at give afkald på kontrollen. Han nød magten, nød at bruge mig som han ville. Jeg havde almindelig sex med andre mænd. Måske ikke lige det ideelle scenarie for den normale dansker. Men på denne måde fik jeg tiltfredstillet begge mine behov: Behovet for at afgive kontrol og behovet for at have kontrol.

For mig, handler det om variation, da jeg nyder begge dele. Vi så hinanden i omkring otte måneder. Jeg sluttede vores relation, da Mr. Unexpected kom ind i mit liv. Det sluttede lige så brat som det startede og heldigvis var der ingen følelser i klemme. Mr. Unexpected har ingen erfaring med BDSM, men forstår alligevel at tage kontrollen fra mig. Langsomt bliver vores sexliv vildere og vildere. Hvem ved hvordan det udvikler sig..

LÆS OGSÅ: BDSM for begyndere

Har du nogle tilføjelser eller kommentarer, så er du velkommen til at poste dem herunder, eller skrive direkte på min mail på mc@missgrey.dk

Følg desuden mig og Missgrey på de sociale medier. Du finder os på Instagram og kan følge både min personlige profil Misscuriousdk eller vores fælles profil MissgreyDK. Find også Missgrey på Facebook, hvor du vil blive opdateret med de nyeste indlæg!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelFun Factory Vibe Tiger – en Wiiild dildo vibrator!
Næste artikelKom videre efter bruddet
MISS CURIOUS
Mit navn er Miss Curious! Jeg er gået fra at være i et fast parforhold, til at gå amok i det seksuelle univers som single, hvor jeg blandt andet begyndte at snuse til BDSM og meget andet. Min nysgerrighed og eventyrlyst har indtil videre lært mig, at jeg har nogle atypiske seksuelle præferencer, som du kan høre meget mere om i mine blogindlæg. Men samtidig nyder jeg stadigvæk kærlig, almindelig sex med masser af kys og kæleri. Intet emne er for langt ude for mig og min søgen på det, der gør hele forskellen. Jeg mødte på mystiskvis en mand, der ændrede hele spillet for mig, også selvom at han er et kid og jeg er mange oplevelser og erfaringer foran ham. Vores nuværende titel er ”friends with benefits,” men vi kommer tættere og tættere på hinanden, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Find ud af, hvordan jeg formår, at skabe balance med disse seksuelle præferencer i mit almindelige danskerliv og følg med på min rejse, hvor formålet er at udforske verden og lære mig og min nuværende flamme bedre at kende. For kontakt: mc@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here