*Indeholder reklame*
Kære Læser

I dagens indlæg kommer jeg til at snakke om L’Amourbox. Jeg har nemlig fået lov til at unboxe en L’Amourbox og fået fornøjelsen af at anmelde den for jer.

L'amourbox

L’Amourbox – frække overraskelser lige til døren

For lige at forklare lidt om konceptet, så er det et koncept du ser i nogle grene af skønhedsverdenen. Måske nogle af jer derude kender Goodiebox, et koncept hvor du modtager en pakke lige til døren. Denne pakke er så fyldt med en masse lækre produkter, og du modtager den ofte på månedsbasis. Derudover så bliver det markedsført som værende billigere at betale månedligt for pakken. Idet at pakkens indholdsværdi langt overstiger det, du betaler om måneden.

På samme måde/koncept har vi L’Amourbox. Du modtager her en pakke hveranden måned, og betaler 229 kr. Derudover betaler du selv for fragten. Det vil sige prisen ender på 248 kr. De lover derudover at pakken har en værdi på minimum 600 kr. Så det er jo egentligt meget godt. Du får selvfølgelig forskelligt indhold hver gang. Jeg skal nok gennemgå indholdet fra  L’Amourbox i februar lidt længere nede. Men først vil jeg lige knytte en lille kommentar til konceptet.

Hvem er det, der skal vælge L’Amourbox?

Faktisk så er jeg ret fan af konceptet. Jeg synes det er innovativt lavet, og en rigtig god mulighed for at spice tingene lidt op. Men på baggrund af indholdet, vil jeg nok anbefale  L’Amourbox til en bestemt gruppe.

Hvis I som par måske ikke:

 • Har verdens største samling legetøj
 • Har svært ved at finde ud af, hvad I skal købe af legetøj eller
 • Har svært ved generelt det der med at skulle købe legetøj
 • Mangler at få spicet tingene lidt op
 • Gerne vil overraskes og få leveret lige til døren

Jamen så synes jeg det her er en genial idé. Generelt set, så synes jeg faktisk, det er meget sjovt. Hvem kan ikke lide at få en lille gave til sig selv, eller sit parforhold engang imellem? Selvom jeg efterhånden har mig en del sexlegetøj med Mr. Teddy, så synes jeg stadig at  L’Amourbox kunne være sjovt for os. Også fordi det er en ret sjov ting at modtage, og pakke ud sammen.

L'amourbox

Fifty Shades of Valentine?

Men nu til det store spørgsmål. Hvad får du egentligt med i din pakke, og har du mulighed for selv at have lidt indflydelse her?

Først og fremmest så reklamerer L’Amourbox med at du har mulighed for at indtaste forskellige ting, når det kommer til dit abonnement. Det kan eksempelvis være nogle bestemte størrelser, eller hvis du har allergi eller andet. Så det er rigtig fedt at der tages hensyn til disse ting.

Min første tanke da jeg modtager pakken, er helt klart udseendet. Du kan hurtigt se, at der er gjort meget for lækkert design. Æsken er i god kvalitet, og der er gjort en hel del for at bevare det romantiske og pæne look. Dette er en virkelig god kvalitet, idet at det hurtigt kan blive lidt for pornoagtigt. Desuden så var pakken meget diskret pakket ind, da jeg modtog den.

Men hvad er der i  L’Amourbox februar udgaven?

Denne måneds L’Amourbox havde to meget klare temaer. Det stod nemlig i ikke bare valentinestegnet, men fejrede også den nyeste udgivelse af Fifty Shades of Grey. Og temaerne har helt klar påvirket indholdet.

Med i pakken får du:

 1. En masse søde rosenblade. Disse er kunstige og skaber et romantisk look
 2. En dobbel jordbær slikke pind
 3. Et sæt håndjern med sort plys
 4. En lille rust med fjer
 5. To slags glidecreme
 6. Blindfold til øjnene
 7. Et lækkert duftlys
 8. Sexterninger til den sjove sexleg
 9. En mini flogger til en smule Fifty Shades spanking.

Med i pakken får du også en fin folder der giver lidt information om de enkelte produkter og hvad deres værdi er. Super lækkert.

Hænger pris og kvalitet sammen?

…det ville jeg nok sige ja til. Hvis du går meget op i kvaliteten af dit legetøj (altså at det skal holde de næste mange, mange år), så tror jeg ikke, det er L’Amourbox, du udelukkende skal investere i. Som sagt så synes jeg konceptet er super godt. Og du får meget med for dine 229 kr. Men selve kvaliteten af nogle af produkterne, er ikke den bedste. Faktisk gik min “minipisk” i stykker efter anden gang vi brugte den (og det var ikke voldsomt). Men ærligt, jeg synes heller ikke vi kan forvente mere, når det kun er 229 kr., der betales for en sjov overraskelse, og hele 9 produkter.

Missgrey anmeldelser: Læs flere frække anmeldelser her

MissgreyClub Pleasure

Vær en af de første, der får besked, når vi åbner op for vores eget svar på sexlegetøj på abonnement: Læs mere om MissgreyClub Pleasure HER

Med MissgreyClub Pleasure får du:

 1. Modtag og brug sexlegetøj, en Pleasurebox, til Jeres niveau
 2. Gratis fragt & leveret diskret til døren
 3. Samlet værdi af 700 kr. Betal kun 299 kr. hver 3. måned
 4. Skriv med certificerede sexologer døgnet rundt
 5. Løb aldrig tør for inspiration. Lad inspirationen komme til dig
 6. Adgang til MissgreyClub hver dag
 7. Del dine spørgsmål og tanker om sex med andre i lukket forum

SKRIV DIG OP

Pssst: Der er kun 60 Pleasureboxe ved første udsendelse, så du skal være hurtig.

Tak fordi du læser med.

Much Love

Miss Vanilla

Tidligere artikelSådan vil jeg gerne kysses!
Næste artikelSexlegetøj på abonnement – MissgreyClub PLEASURE
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here