Kære Læser❤️

I dagens indlæg kommer jeg til at 1) Fortælle om vores egen boks; nemlig MissgreyClub Pleasure. Du kan også læse mere her: Pakker med sexlegetøj og sexlegetøj på abonnement.Og derudover 2) om L’AMOURBOX, som også er bokse med sexlegetøj.

Det nyeste koncept på markedet: MissgreyClub Pleasure

MissgreyClub Pleasure er stiftet af teamet her på Missgrey, og prøver at gøre op med, at du bare skal købe sexlegetøj, og så ved du også, hvordan du bruger det. Sexlegetøj er ikke som et par bukser, du bare tager på. Nej. Sexlegetøj skal du også vide, hvordan du bruger. Derfor er det enormt vigtigt med tips, råd og de rigtige guides for at få en behagelig oplevelse med produkterne.

Med MissgreyClub Pleasure får du tilsendt en Pleasurebox ved indmeldelse og dernæst hver 3. måned. Derudover får du også adgang til et Digitalt Pleasureroom, hvor du kan hente et produktkatalog til den pågælende boks og en lækker sexnovelle, hvor to personer i historien, skal bruge det sexlegetøj, som ligger i boksene. Det gør, at du nemt selv kan få inspiration til, hvordan du kan bruge boksens sexlegetøj.

Prisen for evig inspiration til dit sexliv

Med et medlemskab på MissgreyClub Pleasure løber du aldrig tør for inspiration. Derudover får du tilsendt produkter hver 3. måned, hvilket er et fint interval, så du også kan nå at bruge de mange produkter derhjemme. Der er ingen binding. Og så er der gratis fragt. Du skal altså ikke betale for at få det sendt hjem til din adresse. Prøv det for kun 299 kr. inklusiv det hele. 📦💝💥📚

L’AMOURBOX: Frække overraskelser lige til døren

Så skal vi til at snakke om koncept nummer 2.

For lige at forklare lidt om konceptet, så er det et koncept, som du ser i nogle grene af skønhedsverdenen. Måske nogle af jer derude kender Goodiebox, et koncept, hvor du modtager en pakke lige til døren. Denne pakke er så fyldt med en masse lækre produkter, og du modtager den ofte på månedsbasis. Derudover så bliver det markedsført som værende billigere at betale månedligt for pakken end ude i butikkerne. I det, at pakkens indholdsværdi langt overstiger det, du betaler om måneden.

På samme måde/koncept har vi L’Amourbox. Du modtager her en pakke hveranden måned, og betaler 229 kr. Derudover betaler du selv for fragten. Det vil sige prisen ender på 248 kr. De lover derudover at pakken har en værdi på minimum 600 kr. Så det er jo egentligt meget godt. Du får selvfølgelig forskelligt indhold hver gang. Jeg skal nok gennemgå indholdet fra  L’Amourbox i februar (2019) lidt længere nede. Men først vil jeg lige knytte en lille kommentar til konceptet.

Hvem er det, der skal vælge L’Amourbox?

Faktisk så er jeg ret fan af konceptet. Jeg synes det er innovativt lavet, og en rigtig god mulighed for at spice tingene lidt op. Men på baggrund af indholdet, vil jeg nok anbefale  L’Amourbox til en bestemt gruppe.

Konceptet er til dig/Jer, der ikke:

 • Har verdens største samling legetøj
 • Har svært ved at finde ud af, hvad I skal købe af legetøj eller
 • Har svært ved generelt det der med at skulle købe legetøj
 • Mangler at få spicet tingene lidt op
 • Gerne vil overraskes og få leveret lige til døren
 • Godt kan lide det mildt og romantisk

Jamen så synes jeg det her er en genial idé. Generelt set, så synes jeg faktisk, det er meget sjovt. Hvem kan ikke lide at få en lille gave til sig selv, eller sit parforhold, engang imellem? Selvom jeg efterhånden har mig en del sexlegetøj med Mr. Teddy, så synes jeg stadig at L’Amourbox kunne være sjovt for os. Også fordi det er en ret sjov ting at modtage, og pakke ud sammen.

L'amourbox

Temaboks: Fifty Shades of Valentine?

Men nu til det store spørgsmål. Hvad får du egentligt med i din pakke, og har du mulighed for selv at have lidt indflydelse her?

Først og fremmest så reklamerer L’Amourbox med, at du har mulighed for at indtaste forskellige ting, når det kommer til dit abonnement. Det kan eksempelvis være nogle bestemte størrelser, eller hvis du har allergi eller andet. Så det er rigtig fedt at der tages hensyn til disse ting.

Min første tanke, da jeg modtager pakken, er helt klart udseendet. Du kan hurtigt se, at der er gjort meget for lækkert design. Æsken er i god kvalitet, og der er gjort en hel del for at bevare det romantiske og pæne look. Dette er en virkelig god kvalitet, da at det hurtigt kan blive lidt for pornoagtigt. Desuden så var pakken meget diskret pakket ind, da jeg modtog den.

Men hvad er der i februarudgaven (2019)?

Denne måneds L’Amourbox havde to meget klare temaer. Det stod nemlig i ikke bare valentinestegnet, men fejrede også den nyeste udgivelse af Fifty Shades of Grey. Og temaerne har helt klar påvirket indholdet.

Med i pakken får du:

 1. En masse søde rosenblade. Disse er kunstige og skaber et romantisk look
 2. En dobbelt jordbærslikkepind
 3. Et sæt håndjern med sort plys
 4. En lille rust med fjer
 5. To slags glidecreme
 6. Blindfold til øjnene
 7. Et lækkert duftlys
 8. Sexterninger til den sjove sexleg
 9. En mini flogger til en smule Fifty Shades spanking.

Med i pakken får du også en fin folder, der giver lidt information om de enkelte produkter og hvad deres værdi er.

Hænger pris og kvalitet sammen?

…det ville jeg nok sige ja til. Hvis du går meget op i kvaliteten af dit legetøj (altså at det skal holde de næste mange, mange gange), så tror jeg ikke, det er L’Amourbox, du udelukkende skal investere i. Som sagt så synes jeg, at konceptet er super godt. Og du får meget med for dine 229 kr. Men selve kvaliteten af nogle af produkterne, er ikke den bedste. Faktisk gik min “minipisk” i stykker efter anden gang vi brugte den (og det var ikke voldsomt). Men ærligt, jeg synes heller ikke vi kan forvente mere, når det kun er 229 kr., der betales for en sjov overraskelse, og hele 9 produkter.

Tak fordi du læser med.

Much Love

Miss Vanilla

*Indeholder reklame for L’AMOURBOX og eget produkt*

Pakker med sexlegetøj
Tidligere artikelFlere unge vælger Sugardating – 3 grunde til hvorfor
Næste artikelDen BEDSTE vibrerende penisring på markedet
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here