Lad din mand kigge efter andre kvinder

udgivet:

5 tegn på du er blevet komfortabel i dit parforhold

Kære læsere.

Som du ved, er jeg i et parforhold med Mr. Boyfriend, hvilket jeg har været i mere end ni måneder efterhånden. Da vi også bor sammen og har gjort dette de sidste tre måneder, kan jeg nu med sikkerhed sige, at jeg er blevet komfortabel i mit parforhold. Grunden til, at jeg er så sikker i min sag, er, at jeg gennem en længere periode har spottet en række tegn på, at komfortniveauet i mit og Mr. Boyfriends forhold har ændret sig markant.

Du kender helt sikkert følelsen af at flyve rundt på en lyserød sky i starten af et parforhold. Den der periode, hvor I lever i jeres egen lille boble og dyrker hed, passioneret sex døgnet rundt. Du kan nærmest ikke forestille dig, at denne tid ender, men det gør den.

Så for at spare dig for en lille del af chokket, har jeg valgt at skrive dette indlæg til dig, der (ligesom jeg) er nybegynder, når det kommer til at være i et længerevarende parforhold. Jeg har tidligere skrevet om de forpulede kærestekilo, som efter min mening også er en klar indikation på, at du er blevet en anelse for komfortabel i dit parforhold.

De fem tegn, jeg beskriver her, er en slags små hverdagsmilepæle, som de færreste af os faktisk ligger mærke til, før det er for sent. Der er nemlig nogle af de nedenstående ting, jeg er begyndt at gøre sammen med min kæreste, som jeg godt kunne have ønsket, at jeg ikke var startet på i første omgang. Du kan sikkert regne ud hvilke, når du læser videre. For hvis jeg ikke var begyndt at gøre det, kunne vi have beholdt en lille smule af mystikken ved lige i vores forhold. Nogle af disse ting var jeg som single overbevidst om, at jeg ALDRIG ville gøre foran/sammen med en kæreste. Men hey. På et eller andet tidspunkt skulle det vel gå op for ham, at han er kærester med en ægte kvinde og ikke en porcelænsdukke 😉

Sådan spotter du, om du er komfortabel i dit parforhold

 1. Du prutter foran din kæreste: 

  Mange af os kvinder sidder nærmest på nåle i starten af et nyt parforhold for at undgå at prutte i nærheden af vores udkårne. Derfor er den første prut, du slår foran din kæreste altså en milepæl, der indikerer, at du er blevet komfortabel i jeres parforhold, da du er tryg nok til at lade den slippe ud. Personligt var jeg meget pinlig over min første prut foran Mr. Boyfriend, men på nuværende tidspunkt har jeg absolut intet problem med at lade en vind slippe i hans selskab.

 2. I dyrker sex, selvom du har menstruation: 

  Jeg tvivler stærkt på, at der findes nogle kvinder derude, som ville have det rart med at dyrke sex, når de har menstruation på første date. Så den første gang, du lader ham komme på besøg i underetagen sammen med Tante Rød, viser altså, at du er komfortabel nok i jeres parforhold til at vide, at han er fuldstændig ligeglad med at få lidt blod på spyddet. Da det skete for Mr. Boyfriend og jeg, var det faktisk først bagefter, at jeg kom til at tænke på, at det var første gang, at vi havde haft sex, mens jeg havde haft min menstruation.

 3. Du tisser for åben dør: 

  Der er ikke særlig mange af os, som ser super charmerende ud, når vi sidder der på kummen for at tisse, hvilket er grunden til, at det ikke er Hr. Hvem-som-helst, der får lov at se mig gøre det. Men efter jeg er flyttet sammen med Mr. Boyfriend, er det altså ikke altid, at jeg liiige tænker over at lukke døren, hvis jeg “bare” skal tisse. Det kunne jeg godt ønske, at jeg var lidt bedre til, da det ikke er særlig rart, at han stikker hovedet ind for at small-talke imens.

 4. Jeres SMS-korrespondencer har ændret karakter: 

  Når jeg lige skal stille Mr. Boyfriend et eller andet praktisk spørgsmål, mens vi begge er på farten, er det ikke altid, at jeg husker at skrive “Skat” eller få sat samtlige hjerte- og kysse-emojis ind i beskeden, inden jeg får trykket send. Sådan er det også den anden vej rundt. Det betyder altså ikke, at vi er sure på hinanden eller ikke elsker hinanden længere, men sommetider skal det altså bare gå lidt hurtigt. Jeg vil alligevel gerne være bedre til at gøre SMS-beskederne mellem os en smule mere lidenskabelige end: “Gider du tage en liter mælk med på vejen hjem?”

 5. I begynder at dele jeres inderste sexfantasier med hinanden: 

  Dette er især en ting, som Mr. Boyfriend virkelig har åbnet op omkring de sidste par måneder, hvor jeg har fået et helt andet indblik i hans sexfantasier end jeg havde i starten af vores parforhold. Måske er det fordi, at jeg selv brugte alt taletiden på den konto i begyndelsen, da jeg skulle være sikker på, at han kunne opfylde mine frække fantasier, for ellers ville forholdet ikke fungere for mig i det lange løb. Generelt oplever jeg faktisk, at vi er mere ærlige overfor hinanden, hvor jeg til tider godt kunne ønske, at jeg sommetider kunne holde min store mund lukket. Dog er der en vis tryghed i at vide, at jeg nærmest kan sige alt til Mr. Boyfriend uden, at det ødelægger vores forhold.

komfortabelDet her er altså de fem tegn, som jeg personligt har spottet i min hverdag indenfor de sidste par måneder. Der er helt sikkert mange flere, som jeg ikke engang er klar over eksisterer (endnu). Så hvis der er en eller flere af jer læsere derude, som har lyst til at dele jeres erfaringer på området, må I meget gerne kommentere indlægget nedenfor. Har du spørgsmål omkring dit parforhold, vil jeg hjertens gerne besvare det/dem, hvis kontakter mig på mailadressen: mf@missgrey.dk 

Til slut vil jeg sige, tak fordi du læste med og ønske dig en skønherlig mandag.

KH.
Miss Felicity.

Se Også