Fuldemandssex med Mr. Boyfriend

udgivet:

Derfor er det godt for dit underliv at sove nøgen

Hvor tit sover du nøgen? Hvis det er tit, gør du det helt rigtigt for dit underliv, og hører det til sjældenhederne, så er det en god idé at få ændret på den adfærd.

Det er nemlig super sundt for dig at sove nøgen. Men endnu sundere er det rent faktisk for dit underliv.

Derfor er det godt for dit underliv at sove nøgen

Der kan være mange grunde til, at vi ikke sover nøgne. Måske har du bare været vant til, at man da tager en pyjamas på? Eller måske er du ganske enkelt ikke særlig blufærdig?

Hvis det bare skyldtes, at du ikke er vant til det, er der ikke andet for end at prøve kræfter med at sove mere nøgen. Men er du ikke særlig blufærdig, kan det være, at det vil hjælpe at arbejde lidt på dit eget selvværd og lyst til at have din nøgne krop “fremme”.

Forskning peger nemlig på, at vores underliv (kvinder) har godt af at få friskt luft om natten. Hvis vores underliv er konstant dækket af undertøj, så vil der nemlig blive et fugtigt miljø i “kælderen”, og det gør, at vi har nemmere ved at ophobe bakterier og få svampeinfektioner.

Løsningen er her at sove med svedabsorberende undertøj eller lige præcis at være nøgen.

Sådan gør du det mere attraktivt at sove nøgen

Hvis du stadig er skræmt over den tanke at sove nøgen, så kan du prøve at gøre det lidt mere lækkert for dig selv. Tag et langt varmt bad inden du skal i seng, og sørg for, at der er luftet godt ud i dit soveværelse.

Herefter kan du sørge for, at der er nyt, rent sengebetræk på, og at værelset har en fin, mørk belysning. Det vil gøre, at du har nemmere ved at slappe af, og rent faktisk glæder dig til at hoppe under dynen.

Se Også