den-ultimative-dildo-guide-blog-indlæg

udgivet:

Den ultimative DILDO guide

*Indeholder reklamelinks*

Velkommen til den ultimative dildo guide! Hos Missgrey giver vi dig de absolut bedste guides indenfor feltet “Sex & Samliv”. Derfor sparer vi ikke på længden, de gode råd og anbefaling af produkter. Enjoy!

Denne guide indeholder:

Derfor skal du have en dildo

Derfor SKAL du have en dildo 

Du er landet på Missgrey, og her er det ingen skam at elske sex og sexlegetøj. Det er lige så naturligt at forholde sig til sit sexliv, som det er at hente en mælk i Netto. Uden at generalisere, så har de fleste (ja, der er undtagelser) lyst til sex og gerne meget af det.

Vi kvinder lærte blandt andet via SATC, at sex er en meget naturlig ting, og at det også er naturligt, at kvinder har en enorm lyst til dette felt. Vi har efterhånden skudt det faktum ned, at det kun er mænd, som må have et højt sexdrive. Af den grund, skal du selvfølgelig også forhold dig til, hvilken dildo, du skal investere i. For der er ingen tvivl om, at du er nødt til at have en dildo derhjemme. En dildo kan ALTID fylde dig ud, den virker hver gang (hvis du da har fået den opladet) og så kan du vælge en lige efter dit behov.

En dildo er altså en naturlig ting af din boks med sexlegetøj (læs også: Dette er udvalget af bokse med sexlegetøj). En vibrator kan ikke helt gøre det samme. En vibrator er super god til at give dig klitorisorgasmer – men den vil ikke give dig følelsen af at være fyldt ud. Og følelsen af at være fyldt ud, er noget af det, som din d-ven ISÆR kan gøre. Derudover, kan de forskellige dildoer give dig forskellige orgasmer. Nogle er for eksempel lavet til at give dig G-punkts orgasmer. Det kommer vi ind på længere nede.

Læs også nogle af vores bloggere fortælle om deres sexlegetøj:

Miss Vanilla: Denne ting giver mig altid orgasme

Miss Robinson: Mødet med en vild dildo

Miss Fox: Min første G-punkts dildo

OVERBLIKKET – 10 forskellige slags

Der findes selvfølgelig MANGE forskellige typer af dildoer. Som nævnt øverst i denne guide, har vi udvalgt 3 Missgrey favoritter – de kommer efter dette overblik af dildomarkedet. Særligt hvis du er begynder på feltet, er det nogle modeller, som du helt sikkert vil få succes med at starte ud med. Vil du gerne udvide horisonten, så kan du se en kort gennemgang af de forskellige modeller herunder. Har du allerede et par af slagsen derhjemme i forvejen, kan det være, at du har mod på at spice tingene lidt mere op med en af de vildere modeller. Få overblikket nedenfor.

1. Realistisk dildo

Dildo guide - Willy city classic lover realistisk dildoRealistiske dildoer er den mest simple dildo på markedet. Det er en silkeblød, bøjelig og bevægelig dildo, som er en tro kopi af mandens vedhæng – med åre, hoved og skaft. Lige bortset fra sugekobben i bunden, som tillader dig at sætte dildoen fast på gulvet, væggen i soveværelset eller på badeværelset. Denne type er oftest uden vibrator, men der findes dog et lille udvalg med vibrator i.

Find et udvalg af realistiske dildoer her

2. Vibrerende dildo

vibrerende dildoDen vibrerende dildo er den klassiske dildo med et twist: Udover at blive fyldt ud, bliver du også forkælet med skønne vibrationer. Denne type er den perfekte begynder dildo. Men de fleste dildo varrianter findes også med vibrator i. Du kan nemlig også både få G-punkts dildoer, sugekob dildoer mv. med vibrator. De kommer i alle størrelser, farver og prisklasser.

Se et udvalg af vibrerende dildoer her

3. G-punkts dildo

dildoG-punkts dildoer er designet til at ramme og stimulere dit G-punkt. G-punkts orgasmen er sværere at opnå end andre orgasmeformer, da G-punktet sidder godt gemt væk. Men den bøjede ende G-punkts dildoer kommer med, gør denne orgasme nemmere at opnå. Denne type dildo kommer i forskellige varrianter: I forskellige materialer, med og uden vibrationer samt i mange former og farver.

Find et udvalg af G-punkts dildoer her

4. Sugekop dildo

sugekob dildoSugekob dildoen har ofte det samme look som den realistiske dildo. Men der findes også sugekob dildoer, som lkke ser lige så realistiske ud, hvis du er mere til det. På billedet ser du for eksempel en sugekob dildo med vibrator og fjernbetjening! Den er inspireret af en rigtig penis, men har mere et “sexlegetøj look” over sig. (Den fås dog også i beige farvet) Det er vist drømmekombinationen!

Tjek sugekob dildoen med vibrator og fjernbetjening ud her

5. Silikone dildoer

silikone dildoDu kan vælge mellem flere forskellige materialer, men langt de fleste dildoer er lavet i silikone. Silikone dildoen giver dig en sexoplevelse, der minder om den ægte vare. De har nemlig et fløjelsblødt ydre og så er de bevægelige, hvilket føles fantastisk. Disse fås også både med og uden vibrationer, med og uden riller og i alle regnbuens farver.

Se et udvalg af silikone dildoer her

6. Glas dildoer

glas dildoGlas dildoer er glatte, hårde og har en ekstra tyngde i forhold til almindelige dildoer. Denne kombination vil stimulere dig grundigt og effektivt. Den stimulation du kan få fra glas dildoer er hel unik. Med en glas dildo har du ovenikøbet også mulighed for at lege med temperature: Læg den i køleskabet for en iskold fornemmelse eller i en balje med varmt vand for en hed og lækker oplevelse.

Se et udvalg af glas dildoer her

7. Dildo med klitoris stimulator

rabbit vibratorDen populærste dildo med klitoris stimulator, også kaldet Rabbit vibratoren, blev kendt i Sex and the city. På den ene side af dildoen, er der en stimulerende vibrator (forklædt som kaninøre), som forkæler klitoris. På nogle varianter er der også roterende kugler i dildoen, som forkæler din indgang og G-punkt med en skøn massage. Der er altså vilde orgasme muligheder med sådan en multi-vidunder!

Se et udvalg af dildoer med klitoris stimulator her

8. Pulsator dildo

pulsatorTeknologien har givet os mange smarte ting – vidste du godt, at den også har givet os en dildo, der kan støde af sig selv? Det vil sige mindre arbejde OG mere nydelse! Udover at denne dildo har en mands stødende bevægelser, har den også vibrator. Den kombination er faretruende fantastisk. Den har også en god tyngde, hvilket gør, at du nærmest kan stikke den ind og lade den gøre arbejdet for dig.

Se et udvalg af pulserende dildorer her

9. Dobbelt dildo

King Cock double vibrerende dildo 20 cmEr du på udkig efter en vildere oplevelse, kan du udforske dobbelt dildoerne. Disse fås primært i 3 forskellige varianter: Den første er den type, som du ser på billedet. Her er der to dildoer til at forkæle dig. Den anden type er en meget lang dildo, der kan bruges af to på en gang. Og den trejde er en “strapless strap-on,” som hun kan have oppe i sig, mens hun tager en partner vaginalt eller analt.

Se udvalget af dobbelt dildoer her

10. Strap-on dildo

strap on

Strap-on dildoen bruges sammen med et harness, som gør det muligt for kvinden at tage sin partner (som selvføgelig enten kan være en anden kvinde eller en mand). Denne stimulering vil føles utroligt fræk for begge parter. Som nævnt ovenfor findes der også varrianter uden harness, som kvinden i stedet bære ved at have den oppe i sig.

Se udvalget af strap-on dildoer her

DILDO TOP 3 – Missgrey anbefaler 

Din første: Sinful klassisk dildo

Bedst til prisen og bedst i testdildo vibrator

 • Hvad: Klassisk dildo med glat overfalde og vibrator
 • Størrelse: 18 cm x 2,5 cm
 • Andet: Kører på 2 AA batterier
 • Pris: 129 kr.
 • Beskrivelse: Dette er den perfekte begynder dildo til dig, der ikke har leget med sexlegetøj før. Den er hverken for lille og kedelig eller for overvældende. Derudover vil den forkæle dig med pirrende vibrationer, som du kan justere styrken på ved hjælp af den roterende knap i bunden. Den kan alt fra at kilde blidt til at vibrerede ganske kraftigt og lækkert. Den er simpel og elegant – men langt fra så uskyldig, som den ser ud til!

[maxbutton id=”144″]

Den ultimative: Fun Factory Tiger G5 Rillet dildo

Prisvinder – (VORES FAVORIT)vibrerende dildo

 • Hvad: Fyldig dildo med rillet struktur
 • Størrelse: 21,7 x 4cm (18cm kan indføres)
 • Andet: Genopladelig (USB lader medfølger)
 • Pris: 229 kr.
 • Beskrivelse: Denne dildo er til dig, der ønsker at blive fyldt ud og samtidig blive forkælet med et rillet mønster og dybe vibrationer. Og tro os når vi siger: Denne dildo har kraftige vibrationer! Den er tilmed handy at bruge på grund af det smarte håndtag for neden. Lige over dildoens håndtag, er der et lille bump, som vil stimulere din indgang. Denne dildo er designet til at give kvinder den ultimative nydelse.

[maxbutton id=”146″]

Med klitoris stimulator: Sinful Power Bunny Rabbit vibrator

Vilde orgasme muligheder!rabbit vibrator

 • Hvad: Silkeblød og kraftig Rabbit vibrator
 • Størrelse: 21 x 3,5cm (9,5cm kan indføres)
 • Andet: Genopladelig (USB lader medfølger)
 • Pris: 399 kr.
 • Beskrivelse: Denne Rabbit vibrator er en af de bedste på markedet: Den har en perfekt størrelse, en fast men silkeblød overflade og en skøn bevægelighed, der gør den SUPERnem og SUPERlækker at bruge. Og så har den en fantastisk styrke i vibrationerne. Denne dildo vibrator giver dig kraftig stimulation og sender de fleste kvinder i orgasme-himlen på mindre end 5 minutter.

[maxbutton id=”145″]

Læs også vores andres ULTIMATIVE guider

Læs vores første guide i serien: “Brug af glidecreme: Den ultimative guide”

Læs vores anden guide i serien: “Brug af Womanizer: Den ultimative guide”

Læs vores tredje guide i serien: “Brug af Magic Wand: Den ultimative guide”

Læs vores fjerde guide i serien: “Det bedste sexlegetøj Fifty Shades: Den ultimative guide”

Se Også