Fun Factory Vibe Tiger

udgivet:

Fun Factory Vibe Tiger – en Wiiild dildo vibrator!

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser

Så har Miss Robinson igen været igang i soveværelset, og har testet denne VILDE dildo – Vibe Tiger fra Fun Factory. Jeg er STOR fan af Fun Factory produkter, også denne tilfredsstillende frækkert. Modellen jeg har testet, er en tidligere generation af Vibe Tiger dildoen, men det gør de bestemt IKKE ringere… og så er den på TILBUD i øjeblikket!

Se Fun Factory G4 Vibe Tiger dildo HER

Fun Factory Vibe Tiger dildo – og så i Pink

Fun Factory gør det lækkert for deres produkter, når de skal forlade fabrikken. De produkter jeg har haft fingrene i, er ALTID pakket flot ned i guldæsker. Det gør det ekstra lækkert, når jeg som modtager skal pakke op. Også denne Vibe Tiger, ankom i en fin guldæske, med flot modelfoto af Vibe Tiger udenpå. Jeg skal ikke op og slås med irriterende forsejlet plastikemballage eller andet jeg kan blive hys over. Jeg skal blot skubbe æsken ud og åbne. Voila!

Straks i opladeren og hurtig klar til brug

Ingen batterier, du skal blot tilkoble den lille magnetdims fra medfølgende USB oplader, til det lille logo på håndtaget og så er den klar til brug efter en times tid! Husk dog ALTID at vaske dit sexlegetøj før og efter brug! Her vil jeg bestemt indskyde en lille anbefaling om, ALTID at bruge rengøringsmiddel til sexlegetøj. Jeg bruger selv denne Toy Cleaner. Når du skal rengøre din Vibe Tiger, der i øvrigt er produceret i 100% medicinsk Silicone, er det vigtigt at du bruger en klud eller papir der ikke fnugger. Silicone sexlegetøj, har nemlig en tendens til at tiltrække fnuller og fnug. Ellers skyld den i vand efter rengøring og lad den lufttørre, så undgår du fnuller.

Læs mere om – Fun Factory G4 Vibe Tiger dildo HER

Fun Factory vibe tiger
Vibe Tiger en tur i opladeren.

G-punkt og P-punkt, så det er en unisexdildo

Udover at være vandtæt, er Fun Factory Vibe Tiger en unisexdildo. Den kan nemlig både tilfredsstille kvinder og mænd! Denne frække fætter, kan bruges analt, da den er udstyret med STOP-anordning. Det er vigtigt, når du dyrker analsex, at du ikke bare kommer hvad som helst op. Analmusklen er ofte grådig, og “sluger” legetøj, der ikke er beregnet til analsex. Hvor ofte har vi ikke hørt om mennesker, der måtte en tur på skadestuen og ha´ opereret dimser ud af endetarmen. Så lov mig… KUN anallegetøj i nummi! Denne her model er en “MÅ GODT”! Husk blot en masse glidecreme til analsjov. Denne model er lige en my for stor til Mr. Handy, så den er ikke prøvet analt herhjemme. Men efter sigende, skulle den være fantastisk til P-punkts stimulering, altså prostata.

Læs også Miss Robinson: Når jeg er alene og liderlig

Fun Factory vibe tiger
Tre betjeningsknapper, du kan ikke gøre noget forkert!

Blød, bøjelig, rillet og med gode vibes

Fun Factory Vibe Tiger har 6 forskellige vibrationsprogrammer og 6 forskellige hastigheder, og betjenes nemt og enkelt på de tre knapper den er udstyret med. Vibrationerne er langs hele dildoen, og det gør følelsen ekstra lækker, når den er oppe i skeden. Jeg prøvede mig lidt frem, både i vibrationsmønstrene og hastighed. Jeg finder det yderst tilfredsstillende, at jeg kan skrue op og ned i hastighed, da min lyst godt kan svinge. Vibe Tiger kan bøjes, så kunne jeg nemt tilpasse den, da den var oppe og skulle ramme rigtigt. Rillerne langs skaftet gav mig en kælende friktion og pirrede tilfredsstillelse langs skedevæggen, da jeg hjalp den frem og tilbage i pulserende bevægelser. Med sine 22,5 cm i længden og 4 cm i diameter, kan den bestemt fremtrylle orgasme. Jeg er dyb i min livmoder, så den kunne ikke nå mit A punkt, men G punkt fik den bestemt hygget godt om 😉

Fun Factory G4 Vibe Tiger dildo vibrator, koster 619 kr. på sexshop.dk 

KØB dildo vibratoren  HER

fun factory vibe tigerLæs også flere blogindlæg på Detlumrehjørne.dk

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også