Hos Missgrey.dk, vil vi gerne give dig de absolut bedste guides indenfor feltet “Sex & Samliv”. Derfor sparer vi ikke på længden, de gode råd og anbefaling af produkter. Her kommer vores ultimative guide til brug af en Magic Wand.

Læs vores første guide i serien: “Brug af glidecreme: Den ultimative guide”

Læs også vores anden guide i serien: “Brug af Womanizer: Den ultimative guide”

Denne guide indeholder:

De hårde facts

 • Historien bag de berømte Magic Wands
 • Værd at vide om en Magic Wand i brug samt funktioner
 • Forskellige typer Magic Wand
  • Dyre versus billige udgaver
  • Vores “top tre” produkter

Magic Wand

Brug af Magic Wand: De hårde facts

Historien bag de berømte Magic Wands

Sådan opstod det vi kender som en Magic Wand

En Magic Wand (herefter benævner vi den indimellem “Wand”) har en god historie, at du faktisk kan finde lange tekster om den i cyberspace. Vi har fundet noget af vores materiale til historien om den kendte Wand via Wikipedia lige her. Derfor skal du ikke bryde dit hovede med selv at sortere skidt fra kanel på Wikipedia. Det har vi nemlig gjort for dig her på Missgrey.dk.

Hitachi… 

Den kendte Magic Wand hed oprindeligt “Hitachi Magic Wand”, og var ikke tiltænkt at være et nydelsesmiddel for kvinder verden over. Derimod, er det et massageapparat, elektrisk strømforsynet, der er lavet til at afhjælpe spændinger og ømme muskler. Hvis du har set SATC, husker du vel også, at Samantha heller ikke køber sin Magic Wand i en sexshop. Hun finder den i en helt almindelig elektronikbutik blandt andre massageapparater. Her forklarer hun de andre kvinder i butikken, at den faktisk er en glimrende vibrator, som giver himmelskønne orgasmer. Det kan du gense herunder – en af de sjoveste episoder fra SATC ?

Betty Dodson giver Hitachi en ny vinkel

Hvis ikke det var for sex-ekspert, Betty Dodsen, USA, er det ikke sikkert, at vores elskede Wand var blevet brugt til det, som vi kender den som idag. I 1970erne var sexlegetøj stadig forbudt i mange stater i USA, og til trods for det, eksperimenterede Betty Dodson med kvindelig nydelse, og vibratorer, som skulle hjælpe til mere nydelse. I 1973, da Hitachi lander på det amerikanske marked, begynder Betty Dodson derfor at se muligheder, hvor andre måske “bare” ser et massageapparat. På sexviden.dk, står der:

I de sidste to år har jeg eksperimenteret med forskellige vibratorer. Jeg har fundet ud af, at det er den vibrator, der giver mig den stærkeste og mest vedholdende form for stimulation, og er specielt god til kvinder der ikke har fået orgasme før. Den fjerner også problemet med, at din hånd eller arm bliver træt af at onanere. Nogle kvinder klager over, at vibratoren gjorde dem følesløse. Det er klart, at hvis du sætter vibratoren direkte på din klitoris, og ikke masserer området omkring klitoris, så vil du blive følesløs. Jeg bruger altid et stykke stof mellem klitoris og vibratoren, for eksempel et stykke velour, satin eller et håndklæde“.

Hos sexviden.dk står der også, at Betty Dodson altid anbefaler Magic Wand til ultimativ nydelse, og som hjælpemiddel. Hun var altså en af de personer, som fik skabt den berømte Magic Wand, som vi kender den idag – og fremhævet apparatet som nydelsesmiddel for kvinder verden over.

Magic Wand

Værd at vide om en Magic Wand i brug samt funktioner

Hvor en Womanizer er en af de mest nænsomme vibratorer på markedet, er en Wand en af de mest kraftfulde. Her har du altså to modsætninger, som du ikke har lyst til at undvære i natbordsskuffen. Hver sin vibrator til hver sin tid. Men inden du investerer i en Wand til din natbordsskuffe, som et fast bidrag til dit sexliv, bør du vide, hvorfor den er så god, som den er.

Den er super holdbar

For det første, er en Wand meget solid og holdbar. Det er ikke en “pusse-nusse” vibrator, som du skal være forsigtig omkring. Nogle af udgaverne kommer med en ledning, og andre, kører på batterier. Derfor kan du også skelne mellem to typer: De der kører via ledning, og kan lades op igen og igen, og de, som udelukkende kører via batterier. Førhen var det sådan, at udgaverne med ledning var stærkest, men nu kan du ikke mærke forskel på udgaverne, i forhold til, om de har ledning eller batteri.

Det store hoved giver intense klitorisorgasmer

Hvor mandens vedhæng er nemmere at “betjene”, så er det anderledes med kvindens underliv. Her er klitoris et af de mest kendte punkter i kvindens underliv. Klitoris består af hele 8000 nervefibre, og er derfor det mest følsomme punkt på kvindens krop. Sådan står der hos magasinet Q. Endvidere står der: “Den bliver større, når kvinden er seksuelt ophidset, og det er forholdsvis nemt at opnå orgasme ved stimulering af klitoris. En del af klitoris er desuden skjult under overfladen og strækker sig ned til og omkring åbningen af vagina“.

Et af de nemmeste steder at opnå orgasmer, er derfor ved stimulering af klitoris. Og det er netop til stimulering af klitoris, at en Wand er god. En Wand giver nemlig kvinder ydre stimulering af klitoris, hvor de kraftige og intense vibrationer føles ekstra pirrende – faktisk er virkningen så kraftfuld, at nogle også kan få orgasmer ved at bruge en Wand udenpå sine bukser.

Teknologien passer perfekt til nydelse

Der er forskellige ting ved en Wand, som gør, at den er perfekt til at opnå maksimal nydelse med. For det første, er der skaftet, som har meget tyngde. Den ligger godt i din hånd, og vibrationerne er holdt til hovedet, så du ikke får krampe eller bliver træt i din hånd og arm. Vibratorens hoved er lavet i silikone, og derfor, er det super lækkert, smidigt og blødt mod din krop. Selve hovedet er også smidigt, fordi den er sat på således, at den kan bøjes en lille smule.

Hos Europamagicwand.dk står der endvidere om hovedet: Hovedet kaldes også en “Ball-top” vibrator, og er en såkaldt kugletop, metal- og aluminiumshoved. Det tunge metalhove fordeler effektivt vibrationerne, hvilket gør, at det oprindeligt tiltænkte massageapparat giver dybe, intense og kraftfulde stimulationer.

Perfekt til den dildoforskrækkede

Hvis du er en af de mange, som til stadighed er forskrækket over at købe sexlegetøj hjem til privaten, er en Wand det perfekte sted at starte. En Wand er faktisk det perfekte begynderhjælpemiddel til dit underliv, da den langt fra minder om, og ligner en klassisk dildo. Da den netop var tiltænkt som massageapparat, så har den også et design som sådan et apparat. Bare det design kan gøre, at du måske i højere grad har lyst til at have den liggende derhjemme, end havde det været en skrigpink dildo med tyve forskellige “dutter” stikkende ud fra den ene ende.

Tilmed er en Wand SÅ nem at betjene, at stort set alle burde kunne bruge den. Den fokuserer netop udelukkende på klitorisstimulering, og netop klitoris, bør du med tiden finde ud af, hvor sidder. En G-punkts vibrator, et æg eller måske analsexlegetøj, er først godt, når du er tryg ved de mere simple udgaver af sexlegetøj, som netop en Wand.

Husk også lige, at du får et massageapparat

Og nu er det nævnt nogle gang efterhånden. Men med en Wand, så får du jo faktisk to produkter i et. Hvis du døjer med ømme muskler, eller blot elsker en god massage, så er apparatet jo tiltænkt at give en god kropsmassage. Hvis ikke du har en kæreste til at køre produktet henover din krop, så kan du selv holde den på dine skuldre/skuldreklappe, overarme, benmuskler og hvor ellers på kroppen, du selv kan nå.

Magic Wand

Anbefaling af produkter: Forskellige typer Magic Wand

Dyre versus billige udgaver

Nu kommer det svære valg. For hvilken Wand skal du investere i? Hos Missgrey.dk, vil vi gerne sørge for, at du får det bedste produkt i dine hænder. OG at du føler, det er et produkt tilpasset dine behov. Desværre er det sådan, at lige når det kommer til en god Wand, så er der ALT for mange at vælge imellem. Netop fordi at en Wand er så super effektiv, OG fik stor medieopmærksomhed på grund af Samantha fra SATC. Der er derfor mange producenter, som har taget produktet under deres vinger. Det har deraf resulteret i et hav af udgaver rundt om i den store verden af sexlegetøj i denne kategori.

Hos Sinful.dk, har vi talt op, at der lige nu (maj, 2017), er HELE 69 forskellige udgaver af den populære Magic Wand.

Via research hos b.la. sextest.dk, kan vi se, at der er en klar vinder, hvis du vil have den dyre, men luksuriøse udgave. Det er den kendte LELO “Smart Wand”, som vinder under dyreste og bedste produkt. Det er også den første, som vi anbefaler i vores “top tre”. Hvis du vil have en kraftig Wand, som er billigere, plus larmer lidt mere, så er det Sinfuls egen Wand du skal gå efter. Den minder om den kendte “Fairy model”, som er højt elsket og kendt af mange. Og sidste, billigste produkt, er en Sinful opladelig Mini Wand. I en “Mini Wand” får du det bedste fra LELO og Sinful Wand i en smart, lille udgave til en billig pris. Læs med herunder, for at se vores “top tre”. Hvis du vælger at købe en af udgaverne, må du meget gerne skrive ind til os, og fortælle, om du også er ligeså meget fan af modellerne, som vi er??

Nummer 1: LELO Smart Wand Large Magic Wand

Vi starter vores “top tre” med LELO. Denne kan vi virkelig anbefale. Ja, 1249,00 kr. er mange penge. Men hvis du tænker over, hvor mange år, du kan have den, så er det en super god investering. Du bruger sikkert gerne 5000,00 på en ny iPhone. Så hvis du synes prisen er pebret, så prøv at holde prisen op mod andre elektroniske apparater, som du gladeligt giver mange flere penge for. Hvis du jævnligt holder øje på Sinful.dk, så er den også indimellem på tilbud. Senest stod den til 1.187,00 kr.

Men hvad gør denne Wand SÅ dælens god?

Jo, for det første, så er LELO kongen indenfor sexlegetøj. LELO høster den ene pris efter den anden, og vinder altid på design og funktion. Denne LELO Wand har vundet en AVN-award for “Bedste luksus legetøj” i 2012, en “Red Dot Design Award” i 2013 og har fået 6 ud af 6 stjerner i en test på side6.dk. Og hvad er bedre, end en god test? Også en anmelder hos Sinful.dk er pænt tilfreds:

Jeg har en af de små ‘almindelige’ Wands, som jeg var rimelig glad for. Min mand forærede mig så LELO Magic Wand i sidste måned – og WOW! Sikke nogle orgasmer, jeg får nu. Designet er lækkert, den er virkelig elegant, så elegant, at jeg har den liggende fremme. Og den er dejlig at røre ved. Jeg bruger den både alene og sammen med min mand. Den har slået alle mine andre vibratoer. LELO Magic Wand er min foretrukne vibrator, når selv jeg skal vælge.”

Funktioner og features

Den er fremstillet i mat silikone og ABS-plast i metal-look. En flot kombination, som giver vibratoren et rigtig flot finish. Vibratoren kan med sit fleksible og bøjelige hoved stimulere meget målrettet. Selve håndtaget har en let buet form, som gør, at den ligger perfekt i hånden og er nem at styre og betjene.

Du tænder for vibrationerne på siden af skaftet, hvor du skruer op og ned på plus og minus. På den tredje og midterste knap kan du skifte mellem vibratorens 8 forskellige mønstre – både pulserende, milde og kraftige. Som noget helt specielt har denne en “SenseTouch” teknologi, som betyder, at vibratoren (på ét af de 8 mønstre) intensiverer vibrationerne, når den rammer huden. Når den er indstillet på SenseTouche-mode, vil den køre på højeste vibrationsstyrke, når den rammer huden. Her kan så vælge at skrue ned, så den rammer huden med en lavere styrke.

Når du vil skifte mellem SenseTouch og det almindelige mode, hvor du manuelt bestemmer styrken på vibrationerne, skal du holde den midterste knap ind i 3-5 sekunder.

De hårde facts:
 • Materiale: Medicinsk silikone/ABS-plast
 • Andet: Vejer 395 gram.
 • Lydniveau: Meget svag
 • Størrelse og længde: 30,4 x 8,0 x 6,0 cm.
 • Batteritype: Opladeligt Li-lon 900 mAh 7.4 V.
 • Stimulationsniveauer: 8 forskellige + SenseTouch
 • Vandtæt: Ja
 • Brugermanual: Engelsk og svensk

KØB PRODUKTET: Her finder du LELO Smart Wand Large Magic Wand

KØB EN MINDRE UDGAVE: Her finder du en mindre, billig udgave af samme produkt

KØB DEN RETTE GLIDECREME: Her finder du en vandbaseret glidecreme til din Wand

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse 🙂

Magic Wand

Nummer 2: Sinful Magic Wand Kraftig vibrator

Den anden i “top tre” er et af produkterne Sinful selv har lavet. Som også Miss Vanilla tit skriver, så er vi ret glade for de produkter, som Sinful selv designer og producerer. Og denne gang er ingen undtagelse. Grunden til at denne er med, er, at den netop minder om “Fairy” og så har den fået rigtig gode brugeranmeldelser. Den koster heller ikke et voldsomt beløb, som vil vælge hele dit månedsbudget. Denne model koster halvdelen af LELO – og altså KUN 499,00 kr. Produktet har fået 25 anmeldelser hos Sinful.dk, og her kommer et par stykker, som er årsagen til, at vi er FAN:

En wand i ret lækker kvalitet,den kan dog støje lidt uden at det virker voldsomt. Den giver rigtig gode vibrationer og med sikkerhed orgasme. Thumbs up herfra.”

Købte denne grundet den noget lavere pris. Har tidligere prøvet andre Magic Wands, og denne er helt klart en af de bedste. Det sorte design tiltaler mig i forhold til andre, gør den mere sexet. Den har en drejefunktion til at skrue op for vibrationerne, hvilket fungerer meget bedre end dem med knapper. Dette gør den mere handy, når man er igang, og kun kan føle sig frem 🙂 Ja den larmer lidt, ikke mere end andre wands, ned under dynen med den, så hører man den næsten ikke. Eneste minus for mig er ledingen. Og nå ja det vigtigste, orgasme-garanti hver gang på ingen tid”

Funktioner og features

Hvor LELO er mere high-tech, og har et flottere design, får du her en funktionel Wand. Derudover, er det med ledning, og selvom der ikke længere burde være forskel på styrke alt efter om den er med ledning eller batteri, så er der alligevel lidt. Fordi der er ledning på denne Wand, kan den trække mere power, og derfor får du bedre og mere intense vibrationer. Du skal heller ikke huske at lade den op, eller tjekke styrken på batteriet, da du altid “bare” sætter denne Wand i et stik, og så kører den for fuld styrke. Designet er mørkt og klassisk, og så er den af medicinsk silikone, hårdt kvalitetsplast og fleksibelt hoved.

De hårde facts:
 • Materiale: Medicinsk silikone og kvalitetsplast
 • Lydniveau: Over middel (LELO er mere lydsvag)
 • Størrelse og længde: 32 x 6 cm.
 • Batteritype: Elektrisk ledningført – 188 cm. ledning med
 • Stimulationsniveauer: Trinløst
 • Vandtæt: Nej (!!!)
 • Brugermanual: Engelsk

KØB PRODUKTET: Køb Sinfuls populære Magic Wand Kraftig Vibrator

KØB DEN RETTE GLIDECREME: Her finder du en vandbaseret glidecreme til din Wand

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse 🙂

Magic Wand

Nummer 3: Sinful opladelig Mini Magic Wand

Vi er nået til den sidste i vores lille “top tre”. I denne lille, billigere udgave, er noget af det bedste samlet fra LELO og så den ovenstående Sinful Magic Wand. Denne lille, fikse model koster KUN 379,00 kr. Det er derfor den billigste, vi har anbefalet her i vores guide. Det bør derfor IKKE være prisen, som afholder dig fra at købe en tryllestav, der giver maksimal nydelse. På trods af størrelsen, så har den faktisk hele 10 vibrationsvariationer og 8 hastigheder du kan vælge imellem. Derudover, vejer den kun 170 gram, og er derfor en, som du kan have med på farten, eller med i tasken, når du skal i sommerhus med kæresten.

Nogle af anmeldelserne lyder:

Dette er simpelthen blevet en af mine favoritter på meget kort tid! Den er med til at give nogle fantastiske orgasmer, både med og uden partner. Min første “Wanda” er den store model med ledning, og må tilstå at den ganske enkelt ikke tiltaler mig længere, så da jeg opdagede denne lille frækkert, tænkte jeg at den skulle have chancen, og det valg har jeg bestemt ikke fortrudt. Den er lille og handy og med en masse power. Materialet er blødt og lækkert og den er nem at håndtere både under leg med partner og alene. Lyden generer ikke mig, og sammenlignet med den store model er denne væsentlig mere støjsvag, men ikke lydløs.”

Funktioner og features

Den fedeste funktion ved denne Wand er prisen. Den er billig. Men derudover, så er det størrelsen. Du kan nemt have den gemt godt inde i skuffen, eller med i tasken. Og så skal du ikke være bange for, at du ikke kan bruge den igen og igen. Du oplader nemlig din “Mini” ved at bruge det medfølgende USB-kabel. Her er der ikke en lampe, som lyder, når den lader. Men du skal bare sørge for, at den ikke sidder til opladning mere end 3 timer hver gang. Herefter holder den 2 timer, hvor du kan nyde det fuldt ud.

De hårde facts:
 • Materiale: Medicinsk silikone
 • Lydniveau: Middel larm
 • Størrelse og længde: 20 x 4,1 cm.
 • Batteritype: Genopladelig og USB-kabel medfølger
 • Stimulationsniveauer: 8 vibrationshastigheder og 10 vibrationsindstillinger
 • Vandtæt: Nej, men stænksikker.
 • Brugermanual: Engelsk

KØB PRODUKTET: Køb MINI Wand lige her!

KØB DEN RETTE GLIDECREME: Her finder du en vandbaseret glidecreme til din Wand

OBS: Produktet bliver sendt hjem til dig i fortrolig og diskret indpakning. Så du skal ikke være nervøs for at bestille det hjem til din adresse 🙂

Magic Wand

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here