Amaysin

udgivet:

Amaysin: Sexlegetøj BESTSELLERE i nyt design

Sinful har gjort det igen. Og det er bare AMAYSIN.

Lad os lige starte med at slå fast: Vi er ikke blevet bedt om at skrive dette indlæg af Sinful. Vi følger selv med hos på Sinfuls mange kanaler på eget initiativ. Og her lagde Mathilde Mackowski et opslag op for ganske få dage siden, med nyheden om, at et nyt brand har set dagens lys. Det nye brand hedder, som du nok har gættet, Amaysin.

Udvikling af et moderne design og stor nydelse

Der er blevet brugt omkring et år på udviklingen af brandet. Amaysin er et nyt bud på, at sexlegetøj sagtens kan se lækkert ud, og dermed ikke minde om noget, som du henter fra en snusket sexbutik på Istedgade. Hele serien tager udgangspunkt i de mange klassikere, som vi kender allerede (læs vores tidligere guides her): Rabbit Vibratoren, Vibrerende Penisring, Vibrator Æg, Bullet Vibrator, G-Punkts Vibrator og mange flere.

Dertil er serien lavet i en silkeblød overflade og nogle meget lækre farver, som du har lyst til at have liggende fremme på natbordet: Lyserød, støvet grøn, kirsebærfarver og mørk grå og marineblå. På den måde kan du altså udtrykke din personlige stil ved at vælge den farve, som passer godt ind hos dig. Vælger du at bestille en af de nye modeller fra Amaysin, kommer produktet også i en flot indpakning. Heldigvis (vigtigt for os damer).

Læs også: Serien minder på mange måder om VELVE SERIEN.

Vores favoritter: BESTSELLERE i nyt design

Har du mod på at få en ny bestseller ind i soveværelset og dermed ind i sexlivet, så bør du udforske de mange forskellige modeller. Du kan finde det store udvalg lige her.

Vi har allerede udvalgt tre favoritter, som vi håber, at en af de skønne Missgrey-piger skal teste for dig. Grunden til, at vi har udvalgt de her tre modeller er, at de virker ekstra nydelsesfulde og har et lille twist, som kan gøre oplevelsen derhjemme ekstra kinky og skøn. Farverne på de tre modeller herunder, er vi også RET så vilde med.

Favorit 1: Amaysin Wavy Dildo Vibrator

Vi har valgt denne Wavy Vibrator som vores første favorit på grund af designet. Er den ikke bare flot i farven? Og så har den virkelig nogle indbydende bølger ned langs skaftet. Dertil er der den bonus, at den har hele 20 dybe vibrationsindstillinger. Det virker næsten FOR godt til at være sandt. Meget lækker og fræk dimension og et flot æstetisk udtryk.

Amaysin wavy dildo vibrator

Favorit 2: Amaysin Klassisk Rabbit Vibrator Opladelig

Så har vi valgt en klassisk Rabbit som nummer to. Det første, som springer i øjnene her, er det anderledes skaft, hvor du holder. Det er lavet ekstra bredt, og det giver et super godt greb om vibratoren. Overfladen er også lækker her og så er farven super smuk. Fra en kvinde til en anden: Den kan vi næsten ikke stå for. Er du mand, bør du måske investere i en til fruen derhjemme? Den har hele 10 vibrationsprogrammer og 4 hastigheder. Dertil er kaninørerne meget fleksible og indbyder til leg.

Amaysin klassisk rabbit vibrator

Favorit 3: Amaysin Pleasure G-punkts Vibrator Opladelig

Endnu et hit fra den nye serie: En god G-punkts vibrator. Denne er også lavet super ergonomisk og er let at holde på. Det bløde skaft gør det også nemt ved indføring og den buede top, går ind og rammer G-punktet. Husk: For at opnå en lækker G-punkts orgasme, skal du ofte blive ved i op til 20 minutter med stimulering og leg. Får du derfor ikke en G-punkts orgasme med det samme, kan det være, at du ikke er ihærdig nok. Med denne vibrator får du også, som den første, hele 20 forskellige vibrationsmønstre at lege med.

Amaysin pleasure g-punkts vibrator

Amaysin wavy dildo vibrator

Se Også