Velve Serien

udgivet:

Velve serien: Sensuelt, luksuriøst og total nydelse

Kære læser.

Ligger du nogle gange i din seng og savner at bruge andet end din hånd eller de gamle dildoer, eller sover du udenbys, men kunne virkelig godt trænge til lige at få lettet trykket? Er du træt af et billigt, slidt look? Så lad mig endelig præsentere dig for Velve-serien!

Feminint og stilrent

Som du måske allerede kan fornemme, så er jeg ret kræsen, når det kommer til sexlegetøj. Jeg er ikke den nemmeste at give en orgasme, når der ikke er penetrering involveret, og jeg vil gerne have, at det visuelle bliver tilfredsstillet også.

Jeg har ofte syntes, at noget sexlegetøj kan se lidt “billigt” ud, og jeg har aldrig været til de fancy farver. Men her får Velve toppoint. De kommer alle i en flot, lilla og simpel æske, og udformningen af dem hver især er super elegant. De har en flot og varm lilla farve, og er silkebløde pg.a. deres silikoneoverflade. Og så er de meget støjsvage, hvilket jeg blev SUPER overrasket over!

Velve serien

Deres farve og udformning er feminint og stilrent, og skriger ikke på at blive kigget på. Så kommer du til at lægge den fremme, når mormor er på besøg, er det slet ikke sikkert at hun opdager den!

Så Velve serien er fantastisk til dig, som også gerne vil have flot og stilrent design.

FIND HELE SERIEN VED AT KLIKKE HER

Vandtæt og super simpel

Man opdager hurtigt, at Velve vibratorerne er simple at se på, og ikke har mange knapper, eller område til batterier.

For at oplade din vibrator, skal du blot føre opladeren over det lille magnetfelt på vibratoren. På få timer er den fuldt opladet, uanset hvilken model du vælger. Jeg brugte min efter ca. 10 minutters opladning…

Alle Velve produkterne er samtidigt vandtætte, så du kan roligt snige den med i badet, eller ud til den nærliggende sø

Det er i hvert fald ikke din vibrator, som stopper dig!

Alle modellerne har få knapper, men er bestemt ikke med få funktioner. Man lærer hurtigt, hvordan man styrer igennem de forskellige funktioner, og de er alle kraftfulde men meget varierende i både intensitet, vibrationer og styrke.

Prisen varierer imellem 399,- til 499,-. Det er altså ikke en vibrator, som ikke er til at betale – og den er bestemt pengene værd, hvis du spørger mig.

Jeg vil nu præsentere de forskellige modeller for dig, og afsløre min absolutte yndlings!

Velve Chloe Klitoris Vibrator

Velve serien

Velve Chloe klitoris vibrator er til dig, som fx godt kan lide at have en vibrator med dig rundt, eller bare gerne vil pifte orgasmerne under sex lidt op. Den er utroligt handy, ligger rigtig godt i hånden, og har 10 forskellige vibrationer, på trods af dens lille størrelse!
Jeg blev utroligt positivt overrasket over denne lille sag. De andre vibratorer jeg har prøvet, som har været små, har ikke været kraftige nok på nogen måde, eller også lå de træls i hånden. Men Velve Chloe er utroligt effektiv, og meget fiks. Kan med fordel bruges både til kvinden og manden – og så er den samtidigt den billigste i serien.

Vil du pirre din bedre halvdel godt op, så kan jeg klart anbefale fx at tage denne Velve med i bilen. Mens han så kører bilen, kan du jo nemt lige stimulere dig selv. Jeg lover dig, at I vil få en ret intens og lækker køretur!

 • God til fx håndtasken, bilen, eller at have med rundt.
 • Diskret og simpel
 • Ligger godt i hånden
 • Meget kraftfuld
 • Egnet til begge køn

KØB HER FOR 399,-

Velve Gaia G-Punkts Vibrator

Velve serien

Er du vild med super intense orgasmer (hvem er ikke det?)? Så er Velve Gaia G-punkts vibrator noget for dig!
Jeg plejer ikke at være kæmpe fan af dildoer, og slet ikke dem som kan vibrere. Men jeg må sige, at denne vibrator overraskede mig positivt.
Ikke nok med at den også har 10 forskellige vibrationer, så har den også en varmefunktion, som fungerede godt for mig. Den ramte utroligt godt, da man først kom igang, og da jeg selv kunne vælge, hvordan vibrationerne skulle være, gav det mig – i samspil med min hånd udenpå – en utroligt kraftig orgasme. Og jeg plejer at have svært ved at få orgasmer med min hånd!
Den ligger som de andre godt i hånden, og fylder ikke meget. Men du skal ikke være nervøs for, ikke at kunne mærke den!

 • Rammer dit g-punkt, og giver intense orgasmer
 • Varmefunktion
 • Meget handy, men meget kraftfuld
 • Nem at bevæge, og meget “fleksibel”

KØB HER FOR 449,-

Velve Riva Rabbit Vibrator

Velve serien

Hvis du ønsker at slippe for at finde både dildo og vibrator frem, så er Velve Riva Rabbit Vibrator lige for dig!
Den er udstyret så den stimulerer dig indefra – også med varmefunktion hvis ønsket – og samtidigt rammer dig på klitoris.
Det kan være lidt svært at få en rabbit vibrator til rigtigt at virke i starten, men når man først finder sin egen metode og rytme, er de utroligt fantastiske! Jeg er i hvert fald blevet ret glad for min rabbit vibrator til de mere dovne og “ensomme” aftener. Den klarer sagen ret hurtigt, og giver en dejlig, kraftig orgasme!

 • Vibrerer både indeni og udenpå
 • Rammer dig super godt ved både g-punkt (for mig om andet) og på klitoris
 • Kan give hurtige, effektive orgasmer
 • Varmefunktion
 • Nem at bruge

KØB HER FOR 449,- (PÅ TILBUD TIL 359,-!)

Velve Macy Magic Wand Vibrator

Velve serien

Og nu til min absolutte favorit: Velve Macy Magic Wand Vibrator!
Jeg har altid ønsket mig en Magic Wand, men det blev ligesom bare aldrig købt – eller givet til mig. Så da jeg modtog Macy her, var jeg lykkelig, og tog den i brug med det samme – og hvor blev jeg dog overrasket!

Jeg er lidt en sucker for en god, kraftig klitorisvibrator. Og Macy leverer varen uden tvivl!
Det første jeg lægger mærke til – udover det stilrene design – er dens lydløshed. Den er utroligt stille, og i forhold til min anden kraftfuld vibrator, kan jeg faktisk ikke rigtigt høre denne magic wand!

Jeg fik hurtigt nogle kraftige orgasmer, uden nogen form for penetrering. Velve Macy er fantastisk, og jeg kan kun anbefale den, hvis du gerne vil have stærke orgasmer, eller fx har lidt svært ved at få orgasmer. Den skal nok hjælpe dig godt på vej!
Samtidigt kan denne wand, hvis du ønsker det, bruges som dildo. Den anden ende fungerer rigtig godt, og vibrerer også lettere.

Macy er den dyreste i serien, men efter min mening også klart den bedste.

 • Meget lydløs
 • Vandtæt
 • Utroligt kraftfuld
 • Ligger godt, glider ikke i hånden
 • Orgasmegaranti!

KØB HER FOR 499,-

Jeg håber at I fik noget inspiration til at prøve Velve-serien. Kig på de forskellige modeller, og vælg den, som lyder til at opfylde dit eller jeres behov. Du vil ikke blive skuffet. Designet, følelsen og orgasmerne er i top!
Fortæl endelig om jeres oplevelser med Velve. Og husk at følge mig og de andre piger på Instagram: missmilfdk 

XOXO Miss MILF

*Dette indlæg indeholder affiliatelinks sammen med Sinful*

PS: Denne serie er designet og skabt af Sinful selv, og det er derfor meget kyndige folk, som står bag produktionen. B.la. Mathilde Mackowski er en af personerne bag design og funktionalitet.

Se Også