*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Nu ved jeg ikke med dig kære læser, men jeg er en af de kvinder, der har brug for at tilfredsstille mig selv, også når jeg er på arbejde. Faktisk er det en skøn rutine, når jeg er stresset eller følelsesmæssigt påvirket af mine omgivelser. Onani med en bullet vibrator, gør bare det hele lidt nemmere, specielt, når man fx. kan have den om halsen som et smykke, eller diskret i lommen eller tasken. 

Vild fantastisk bullet vibrator

Eller faktisk hele TRE af slagsen, skal jeg anmelde i dag. Personligt er det mine første af salgsen, da jeg aldrig har kastet mig ud i bullet vibrator tilfredsstillelse. Egentlig er det vi komme tættest på, nok en lille micro wand, jeg engang købte på sexmesse. Den har ligget i min taske i mange år og er godt slidt efterhånden… fnis! Men det er nye tider, og min micro wand er skiftet ud med en af de tre Rocks off Gold Bullet vibrator. De kommer nemlig samlet i én flot gaveæske, så der er lidt til hver lejlighed. Faktisk flot nok til, at den kan gives som gave til veninden, kæresten eller til dig selv. Det kunne jeg selv finde på – Fra: Miss Robinson Til: Miss Robinson (eller julemanden) hohohoho.

Rocks Off Gold Bullet Vibrator kan købes HER!

bullet vibrator
Rock Off Gold Bullet vibrator gavebox

Tre bullet vibratorer med tre forskellige formål.

Når sexlegetøj kan forvandles til et smykke, bliver det bare lidt mere spændende. En af de tre bullets, er nemlig i lædersnor med lås som en halskæde, så den er “to go” ;-). Jeg  prøvede for sjov, at tage den om halsen på arbejdet, blot for at se, om nogen ville lægge mærke til den. Ikke en eneste kommentar kom der. Nu ved de, at jeg er pænt kinky og kan forvente hvad som helst fra mig, men enten valgte de ikke at kommenterer det, eller også var den bare så naturlig, at det ikke kunne ses. … og skulle nogen spørge, så er det jo bare at sige, det er et nyt smukke 😉

I hvert fald kan denne lille guldkammerat (RO-VAL Pendant Bullet) via et lille volumehjul justeres i styrken fra svag til kraftig ved at dreje på det. Jeg skulle dog arbejde lidt for at opnå klitorisorgasme med denne, men det er en smagssag tror jeg, vi er helt forskellige, når det kommer til klitorisstimulering. Nogle kan li´ det langsomt og andre med fuld badulje på. Så prøv dig frem.bullet vibrator

Læs også Miss Robinson: Satisfyer pro 2 – Vejen til himmelsk klitorisorgasme

Der er også en bullet til håndtasken

RO-80 mm Gold Bullet er den næste i æsken. En kraftig lille kammerat må jeg sige. Da jeg prøvede den første gang, gik der ikke mange sekunder, før der var gevinst. Du tænder den lille Gold Bullet Vibrator i enden, og den kraftige snurren starter med det samme. Jeg kan godt li´ det kraftigt, så denne mellemste størrelse i æsken, med sine 8 cm, er klart min yndling. Du kan så nemt som ingenting, skjule den diskret i hånden, og tage den med på toilettet… eller gemme den under hovedpuden. Den er rar at have ved hånden, morgen.. middag og aften.

bullet vibrator
De tre Rocks Off GOLD Bullet Vibrators

Læs også Miss Fox: Den sjoveste gaveæske til veninden

Storebror i guld med lir´!

Den sidste Gold Bullet Vibrator i den flotte gaveæske, er storebror bullet. Med sine 15 cm og fem forskellige vibrationsvarianter. Han kan med sin længde lige hjælpe dig med at nå lidt længere. Den tændes, ligesom den mellemste i flokken, i enden på en lille sort knap. Ved hvert klik, skifter den vibration, og når den skal slukkes, holder du knappen nede i få sekunder. Den er ikke beregnet til vaginal indførelse, men derfor kan den godt liiiiige brumme lidt i kanten, faktisk prøvede jeg, at tage to bullets i brug. Med to bullets, kan du pirre dig selv til en lækker klitorisorgasme, og varme skeden lidt op til fx. en lækker G-punkts stav.

Læs også Miss Robinson: Derfor onanerer jeg på jobbet

Ingen af dem kan bruges analt!

Bare lige for god ordens skyld.  Jeg vil fraråde at du bruger den analt, det er den ABSOLUT ikke til! Brug KUN analt legetøj i nummi! Som prikken over I´et, er det helt klart en stor fordel, at bruge lidt vandbaseret glidecreme, det gør oplevelsen mere glidende og tilfredsstillende. I øvrigt ALTID en god ide at have liggende i skuffen.

Miss Robinson anbefaler super lækker sexgynge – læs HER

Fælles for alle tre Gold bullets er, at de er vandtætte og batterier medfølger. Når de skal tages i brug, skal du huske at fjerne de små stykker papir der sidder ved batteriet- Du drejer blot din bullet fra hinanden, så kommer papirlappen til syne. Støjniveauet er lavt, hvilket gør dem attraktive at bruge andre steder end soveværelset. Så give it a go, eller en “to go”. Miss Robinson siger god for lidt Gold og lir´!

YOLO fra Miss Robinson

Følg mig på Instagram som Missrobinsondk og Missgrey´s øvrige bloggere.

Du kan også kigge forbi detlumrehjørne.dk – hvis du tør 🙂

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelHvorfor bruger jeg ikke prævention?
Næste artikelHvordan jeg kom over bruddet med min eks
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here