Nu ved jeg ikke med dig kære læser, men jeg er en af de kvinder, der har brug for at tilfredsstille mig selv… også når jeg er på arbejde. Faktisk er det en skøn rutine, når jeg er stresset eller følelsesmæssigt påvirket af mine omgivelser. Onani med en bullet vibrator, gør bare det hele lidt nemmere. Hurtigt ud af tasken, i hånden og så derned.

Bullet vibrator – både vild og intens

Personligt er det min første af slagsen, da jeg aldrig har kastet mig ud i bullet vibrator tilfredsstillelse før. Egentlig er det vi kommer tættest på, nok en lille micro-wand (Magic Wand), jeg engang købte på sexmesse. Den har ligget i min taske i mange år og er godt slidt efterhånden… fnis. Men det er nye tider, og min micro wand er skiftet ud med Rocks off vibratorer.

Bullet vibrator: Perfekt til håndtasken

RO-90 mm Gold Bullet er en kraftig lille kammerat må jeg sige. Da jeg prøvede den første gang, gik der ikke mange sekunder, før der var gevinst. Du tænder den lille Gold Bullet Vibrator i enden, og den kraftige snurren starter med det samme. Jeg kan godt lide det kraftigt, så denne mellemste størrelse i serien, med sine 9 cm, er klart min yndling. Du kan så nemt som ingenting, skjule den diskret i hånden, og tage den med på toilettet… eller gemme den under hovedpuden. Den er rar at have ved hånden, morgen.. middag og aften.

Bullet VibratorKØB BULLET HER

  • Længde: 9 cm.
  • Diameter: 1,8 cm.
  • Bruger: 1 x AAA-batterier og disse medfølger
  • Vibrationer: Der er hele 10 vibrationsvariationer (7 mønstre og 3 hastigheder)
  • Styring: Styres af 1 knap

Bullet vibrator ekstra stor

Den næste Gold Bullet Vibrator 120 mm., er det jeg vil kalde en storebror bullet. Med sine 12 cm og 10 forskellige vibrationsvarianter er den tæt på lillesøsteren – men er lige et hak større. Han kan med sin længde lige hjælpe dig med at nå lidt længere. Den tændes, ligesom den mellemste i flokken, i enden på en lille sort knap. Ved hvert klik, skifter den vibration, og når den skal slukkes, holder du knappen nede i få sekunder. Den er ikke beregnet til vaginal indførelse, men derfor kan den godt liiiiige brumme lidt i kanten, faktisk prøvede jeg, at tage to bullets i brug. Med to bullets, kan du pirre dig selv til en lækker klitorisorgasme, og varme skeden lidt op til fx. en lækker dildo.

Rocks Off Bullet VibratorGÅ TIL PRODUKT

  • Længde: 12cm.
  • Diameter: 2,7 cm.
  • Bruger: 2 x AAA-batterier og disse medfølger
  • Vibrationer: Der er også 10 vibrationsvariationer (7 mønstre og 3 hastigheder)
  • Styring: Styres af 1 knap

Ingen af dem kan bruges analt

Bare lige for god ordens skyld. Jeg vil fraråde, at du bruger dem analt. Det er den ABSOLUT ikke til! Brug KUN analt legetøj i nummi! Som prikken over I´et, er det helt klart en stor fordel, at bruge lidt vandbaseret glidecreme, det gør oplevelsen mere glidende og tilfredsstillende. I øvrigt ALTID en god ide at have liggende i skuffen.

Læs guiden om: Glidecreme

Læs guiden om: Analsex

Fælles for begge Gold bullets, er, at de er vandtætte og batterier medfølger. Når de skal tages i brug, skal du huske at fjerne de små stykker papir der sidder ved batteriet. Du drejer blot din bullet fra hinanden, så kommer papirlappen til syne. Støjniveauet er lavt, hvilket gør dem attraktive at bruge andre steder end soveværelset. Så give it a go, eller en “to go”. Miss Robinson siger god for lidt Gold og lir.

YOLO fra Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelFleshlight: Den ULTIMATIVE guide til ham
Næste artikelG-punkts orgasme: Min allerførste gang (!!!)
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here