Kære Læser

I dette indlæg skal du præsenteres for to forskellige penisringe. Vi kunne nemlig ikke helt vælge, og derudover, så får du nu også muligheden for at vælge mellem en billig version og en dyrere.

  1. (BILLIG): Sinful Happy Rabbit Vibrerende Penisring
  2. (DEN DYRE): TENGA SVR Vibrerende Penisring

Vi tester Sinful Happy Rabbit Vibrerende Penisring

Skrevet af: Miss Robinson

En penisring er og bliver et MUST HAVE i min optik. Ikke kun manden har gavn af en penisring, men også kvinden. En enkel penisring kontra en med ekstraudstyr er hip som hap for mig, men det er altid dejligt med lidt buzzzzz på klitoris… hvis den kan nå derop. Sinful Happy Rabbit Vibrerende Penisring har en lille bitte bullet vibrator, og det smarte ved den, er, at den kan tages ud. Når penisringen er monteret om roden på penis, og den lille bullet er tændt, stimulerer den ikke kun kvindens område ved klitoris, men også hendes område omkring kønsåbningen, med de små specialdesignede knopper.

Vibrerende penisring

SE MERE HER

Hvad er formålet med en penisring?

Mange mænd kan godt have svært ved at holde rejsningen i længere tid, og bruger enormt meget energi på, at fokuserer på rejsningen under samleje. Her kommer penisringen bestemt ind i billedet. Når fx. denne bullet penis ring er monteret rundt om roden til penis, strammer den, og gør peniserektionen hårdere, ved at sørge for, at blodet i svulmelegemerne ikke løber tilbage. Den klemmer og strammer, og påvirker gennemstrømningen af blodet. Ikke nok med at penis bliver hårdere, jeg oplever også, at Mr. Handy virker længere og bredere, når han har penisring på. Erektionen holder længere og vi får mere ud af vores intime sexleg. Han bliver ikke stresset og føler sig presset til, at skulle præsterer, inden den beslutter sig for at falde igen.

Multisexlegetøj: Brug den til onani helt alene

Du får mere end bare en penisring, med dette lille sorte stykke silikone sexlegetøj. Den lille bullet kan tages ud, og bruges til andre seksuelle stimuli. Den har masser af buzz og kan sagtens bruges som onanilegetøj til klitoris. Bullet vibrator er et hit hos mange kvinder, og denne lille frækkert, ligger godt gemt i tasken og hånden, da den ikke er mere end 2,7 cm lang. Et godt buzz på klitoris, og dagen bliver lidt mere overkommelig. Brug den til at pirre dine brystvorter, eller bare på kroppen som forspil.

Pssstt… hvis du lige kommer lidt vandbaseret glidecreme eller orgasme gel på, så bliver oplevelsen forstærket og mere orgasmic.

Styrk selvtilliden (for mændene)

En hård pik, der kan længe, er vigtigt for en mand. Kvinderne elsker det, og det gør bare legen lidt sjovere. Når den så kan tilføje lidt buzz og lir´ gør det oplevelsen vildere. Personligt har jeg ikke fået klitorisorgasme, af nogen af de penisringe Mr. Handy og jeg har haft gennem testmøllen, men det skyldes, at afstanden fra min skede til min klitoris er lang. Jeg har ikke standard mål, så jeg skal arbejde for at opnå stimuleringen på klitoris. Den bedste oplevelse vi har haft med denne bullet penis ring er, hvis jeg opnår klitorisorgasme INDEN, og så efterfølgende bruger bullet penis ringen til efterstimulering, så mærker jeg det lækre buzz fra den lille bullet penis ring.

Med eller uden buzz?

Mr. Handy er ikke fan af buzz på hverken penis, pung eller analt, så for ham er det lige meget. Det vigtigste for ham er, at den strammer, booster rejsningen og gør ham hårdere og større. Mest af alt, at den holder rejsningen længere. Han oplever også, at orgasmen og udløsningen er mere tilfredsstillende, end hvis det er uden. Det kan selvfølgelig skyldes, at jeg ikke er så stram i mine bækkenbundsmuskulatur efter tre graviditeter. (note til mig selv…. husk at træne bækkenbund). Penisringen giver ham lige den sidste stramhed der gør, at hans orgasme og udløsning lige får et level op.

Den dyre Penisring: TENGA SVR

Tiden er nu kommet til, at du skal høre lidt godt om den vibrerende penisring fra TENGA – som er kåret til testvinder hos Sinful.dk. Men faktisk også testvinder hos Missgrey.dk. Den er prøvet af hos et, af redaktionen, kendt testpar (anonyme for dig, kære læser). Her i anmeldelsen kommer der citater fra parret, men ellers kan du i denne anmeldelse læse en masse om produktets egenskaber.

En vibrerende penisring – hvem er målgruppen?

Dette produkt egner sig SÆRDELES godt, for ikke at sige udelukkende, til kærestepar, bollevenner – altså når man er to i sengen. Den vibrerende penisring skal sættes på mandens penisskaft. Det gør man lettest, når den ikke er fuldt ud stiv, og så kommer erektionen derefter til at blive endnu bedre, da blodet samles. Ikke kun føles den mere stiv, men holdbarheden og længden af sexen, vil også blive markant bedre.

TENGA SVR

Mere om produktet: TENGA SVR vibrerende penisring

Lige denne penisring fra TENGA er UTROLIG blød i materialet. Det er ligesom babyhud (hvis man kan tillade sig at bruge det ord i denne sammenhæng). Der er altså tale om silkeblød silikone, og selve elastikken er ikke for hård – men utrolig elastisk. Så den kan give sig meget, men på samme tid, strammer den tilpas nok. Den vil passe til alle uanset størrelse.

LÆS OGSÅ: Bliv guided til at købe nogle af de bedste klitoris stimulatorer lige her! 

Hurtige facts:

  • Materialet er (som nævnt) silkeblødt
  • Den er cirka 5,2 cm. lang og 2,3 cm. i diameter
  • Vandtæt (kan nemt bruges under en bruser)
  • MEGET lydsvag ift. kraftigere vibratorer
  • Kan lades op igen og igen via USB-stik
  • Der er 5 almindelige vibrationer og 2 pulserende/støende
  • Den virker bedst i en cowgirl – altså hvor kvinden rider manden. Læs mere om dette herunder billedet.

Vibrerende penisring

TENGA SVR

Brug produktet i disse stillinger 

Her kommer udtalelsen fra testparret, som har prøvet produktet af:

Vibratoren kommer i en fin lille æske, og tilmed er der en opbevaringsæske med, hvilket gør den super diskret at have inde i soveværelset. Du kan nemt lade den op via USB-nøglen. Da vi skulle prøve den, ladede vi den lige op en ekstra gang, så vi vidste, at den kunne holde fuldt ud. Den er super nem at påføre, og du strækker bare elastikken godt ud, inden du fører den på. Det er super nemt. Selve vibratoren har vi hver gang sat på cirka niveau 3, da den ellers godt kan blive for voldsom i længden. Det er svært at bruge den i mange andre stillinger end cowgirl, men for eksempel brugte vi den også som almindelig klitorisvibrator. I en cowgirl, får manden faktisk også noget ud af det, men det er klart til kvindens fordel. Der er næsten orgasmegaranti her – der er nemlig pludselig både stimulering på klitoris og indvendigt. I en cowgirl, er det dog vigtigt, hvis du skal have noget ud af den, at du rider i “frem-tilbage” bevægelser, og ikke “op-ned”.

Lyder det altså fra vores testpar. Den vibrerende penisring fra TENGA ligger i et fornuftigt prisleje på 599 kr., men er altså alle pengene værd.

Vibrerende penisring

*Dette indlæg indeholder reklamelinks sammen med Sinful.dk*

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here