Kære Læser!

Tiden er nu kommet til, at du skal høre lidt godt om den vibrerende penisring fra TENGA – som er kåret til testvinder hos Sinful.dk. Men faktisk også testvinder hos Missgrey.dk. Den er prøvet af hos et, af redaktionen, kendt testpar (anonyme for dig, kære læser). Her i anmeldelsen kommer der citater fra parret, men ellers kan du i denne anmeldelse læse en masse om produktets egenskaber.

En vibrerende penisring – hvem er målgruppen?

Dette produkt egner sig SÆRDELES godt, for ikke at sige udelukkende, til kærestepar, bollevenner – altså når man er to i sengen. Den vibrerende penisring skal sættes på mandens penisskaft. Det gør man lettest, når den ikke er fuldt ud stiv, og så kommer erektionen derefter til at blive endnu bedre, da blodet samles. Ikke kun føles den mere stiv, men holdbarheden og længden af sexen, vil også blive markant bedre.

Køb produktet lige her.

Mere om produktet: TENGA SVR vibrerende penisring

Lige denne penisring fra TENGA er UTROLIG blød i materialet. Det er ligesom babyhud (hvis man kan tillade sig at bruge det ord i denne sammenhæng). Der er altså tale om silkeblød silikone, og selve elastikken er ikke for hård – men utrolig elastisk. Så den kan give sig meget, men på samme tid, strammer den tilpas nok. Den vil passe til alle uanset størrelse.

LÆS OGSÅ: Bliv guided til at købe nogle af de bedste klitoris stimulatorer lige her! 

Hurtige facts:

  • Materialet er (som nævnt) silkeblødt
  • Den er cirka 5,2 cm. lang og 2,3 cm. i diameter
  • Vandtæt (kan nemt bruges under en bruser)
  • MEGET lydsvag ift. kraftigere vibratorer
  • Kan lades op igen og igen via USB-stik
  • Der er 5 almindelige vibrationer og 2 pulserende/støende
  • Den virker bedst i en cowgirl – altså hvor kvinden rider manden. Læs mere om dette herunder billedet.

KØB TENGA SVR vibrerende penisring lige her

Vibrerende penisring

 

Brug produktet i disse stillinger 

Her kommer udtalelsen fra testparret, som har prøvet produktet af:

Vibratoren kommer i en fin lille æske, og tilmed er der en opbevaringsæske med, hvilket gør den super diskret at have inde i soveværelset. Du kan nemt lade den op via USB-nøglen. Da vi skulle prøve den, ladede vi den lige op en ekstra gang, så vi vidste, at den kunne holde fuldt ud. Den er super nem at påføre, og du strækker bare elastikken godt ud, inden du fører den på. Det er super nemt. Selve vibratoren har vi hver gang sat på cirka niveau 3, da den ellers godt kan blive for voldsom i længden. Det er svært at bruge den i mange andre stillinger end cowgirl, men for eksempel brugte vi den også som almindelig klitorisvibrator. I en cowgirl, får manden faktisk også noget ud af det, men det er klart til kvindens fordel. Der er næsten orgasmegaranti her – der er nemlig pludselig både stimulering på klitoris og indvendigt. I en cowgirl, er det dog vigtigt, hvis du skal have noget ud af den, at du rider i “frem-tilbage” bevægelser, og ikke “op-ned”.

Lyder det altså fra vores testpar. Den vibrerende penisring fra TENGA ligger i et fornuftigt prisleje på 599 kr., men er altså alle pengene værd.

Vibrerende penisring

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here