Find Bolleven

udgivet:

Find Bolleven: Alt du skal vide om at have en bolleven

Kære læser

Find bolleven: Selve ordet bolleven er ikke det mest sexede i verden… Men at have en, kan hurtigt gå hen og blive pænt sexet. Du er måske lige kommet ud af et forhold, eller også har du bare lyst til at krydre tilværelsen lidt, uden at det bliver alt for kompliceret. Og som de fleste af os ved fra filmen ”Friends with benefits,” kan det hurtigt gå hen at blive netop dette. Altså kompliceret. Her er mine tips til hvordan det (også) kan lykkes for dig at have en bolleven!

Læs også: Hvordan jeg kom over bruddet med min eks

Find Bolleven: Min erfaring med at have bolleven(ner)

I den periode jeg plejer at referere til som ”min vilde single periode,” havde jeg en ikke kun en, men flere bollevenner. Der var ikke struktur i mit liv og jeg havde aldrig aftalt direkte med nogle, at det var det, vi var. Det skete ofte bare. En ting jeg altid gjorde, var at fortælle mine sexpartnere, at jeg ikke var ude efter et forhold. På den måde prøvede jeg at sikre mig, at det ikke gik hen og blev akavet. Følelserne var slukket fra min side og jeg magtede ikke, at deres ikke var. Men ingen af os er maskiner. Så det er ikke alle mennesker, denne slags relation fungerer for. Min ærlighed omkring mit sexliv overfor mine sexpartnere, gjorde det dog muligt for mig!

Leslie Jones Snl GIF by Saturday Night Live - Find & Share on GIPHY
Min første bolleven

Fra jeg var helt ung teenager, var jeg i mange år i et parforhold. Den første mand jeg var sammen med efterfølgende, endte også med at blive min første bolleven. Jeg havde kendt ham i mange år. Han var en del ældre end mig og der havde aldrig være noget mellem os. Indtil vi mødte hinanden tilfældigt i byen og jeg tog med ham hjem. Herefter sås vi on and off i et lille års tid. Intet fast og ikke hver måned overhovedet. Vi mødtes når vi havde tid og det var fuldstændig fantastisk.

Læs mere om min første bolleven HER

Vilde oplevelser med Mr. Threesome

En anden bolleven jeg havde i samme tidsrum, var faktisk endnu mere tilfældig. Efter en bytur endte jeg simpelthen i en hed trekant med et par musikere. Efter denne oplevelse mødtes jeg med den ene et par gange. En af disse oplevelser gik hen og blev spændende: Læs om min første gang på swingerklub HER. Vores relation gled ud i sandet, uden nogle af os behøvede at sige noget. Vi fortsatte bare hver især med vores liv, men har da et par gode oplevelser at se tilbage på!

Læs mere om Mr. Threesome HER

Domineret af Mr. Domdaddy

This guy is another story. Jeg mødte ham på nettet og vi endte faktisk med at være bollevenner i et lille års tid. Vi sås et par gange om måneden og det var ikke til vaniljesex. Vi så begge to andre og det var ikke seriøst. Mr. Domdaddy var faktisk den eneste jeg “brød” med og det forløb sig smertefrit. Da jeg mødte Mr. Unexpected skrev jeg nemlig til ham med det samme, at vi ikke længere kunne ses. Der var ingen følelser i klemme og dette var derfor en smooth ending.

Læs mere om Mr. Domdaddy HER

Kan man have sex med sine venner?

For mit vedkommende har jeg altid adskilt sex og venskab. I min verden er det noget rod, men derfor behøver det ikke at være det i din. Derfor syntes jeg, at ordet bolleven er lidt misvisende. Jeg var jo ikke direkte venner med overstående mænd. Det handlede om sex og oplevelser. Ikke om at lære hinanden at kende. Det var først da jeg mødte Mr. Unexpected, at jeg fik et venskab, der også involverede sex. I starten ville ingen af os være kærester. Men vi ville heller ikke have andre og begyndte at ses oftere og oftere. Jeg tror, at det er svært, at balancere mellem et almindeligt venskab og have sex. Det gik i hvert fald ”galt for os.” Og med galt mener jeg, at vi gik hen og blev kærester…

Læs mere om Mr. Unexpected HER

https://giphy.com/gifs/mila-kunis-friends-with-benefits-just-ExNA8E6dw97q

6 ting du skal være opmærksom på 

Måske overvejer du at få en bolleven. Eller også har du besluttet dig for, at du skal have en. Uanset hvad er begrundelsen sikkert, at du ikke orker at have en kæreste, men stadig vil have en at hygge lidt med. Jeg har været heldig med mine bollevenner, da det overhovedet ikke endte kompliceret. Men for at forebygge komplikationer kan du tage dig nogle forbehold:

1. Vær afklaret med hvad du vil

Ønsker du nye eventyr? At udforske din egen seksualitet? Måske en at putte og se film med? Og en at gå ud at spise med? Eller bare en til et knalde med i ny og næ? Dette skal du gøre op med dig selv inden du går på jagt. Du kan også gøre som mig at vende den om. Jeg vidste hvad jeg ikke ville have: Ingen relationer hvor følelser var involveret. (The ironi)

2. Find en potentiel partner

Jeg vil stærkt anbefale dig, IKKE at skabe denne relation med en af dine venner. I hvert fald ikke hvis du ønsker at forblive venner bagefter. Det kan hurtigt blive akavet til sociale sammenkomster! Find gerne en uden for venneflokken og måske endda en du ikke har nogle fællesvenner med. Det er selvfølgelig helt op til dig, men nu er du advaret! Du kan fx gå på jagt online, så længe du tager dine forbehold og passer på dig selv.

3. Vær ærlig fra start

Du bliver nødt til at informere dit catch om, hvad dine intentioner er. Det er så vigtigt for at undgå misforståelser. Og med misforståelser mener jeg, at en af jer får følelserne i klemme. Det var denne del jeg hadede, for jeg vidste ikke selv, hvad det var jeg ville. Jeg kringlede den derfor ved at sige, at jeg i hvert fald vidste, hvad jeg IKKE ville have.. (Ja du gættede rigtigt: Et forhold).

4. Forventningsafstem på forhånd

Skal I kun se hinanden, eller har I frie tøjler til at se andre? Og hvor ofte skal I ses? Dette er en god ide at få snakket om for at være sikker på, at I er enige. Jeg var aldrig så god til at snakke seriøst om mine relationer. For så var det pludselig “noget”. Men igen, alt efter hvilken form for bolleven du vil have, er det en god ide at forventningsafstemme jeres relation.

5. Aftal hvad I gør, hvis det går galt

Vi er ikke maskiner og selvom I begge tager jeres forbehold, kan der stadig komme følelser i klemme. I kan fx aftale fra starten af, hvad I skal gøre hvis den ene får følelser for den anden. Det nemmeste er jo bare at ende relationen for begge parters skyld. Men dette er så individuelt og jeg kan derfor ikke fortælle dig, hvordan du skal tackle det.

6. What goes around comes around

Husk at hvis du gerne vil se andre, gør han det højst sandsynligt også. Så hvis du ikke kan klare det, kan I enten: 1. Aftale ikke at snakke om jeres andre hook-ups. 2. Lukke jeres forhold. Jeg har ingen erfaring med det sidste (Udover på kæreste-basis). Men jeg havde til gengæld heller ikke et problem med at dele.

Break Up GIF by Molly Kate Kestner - Find & Share on GIPHY

Hvordan afslutter du så forholdet igen?

Det er aldrig rart at slå op med nogle, men det er desværre nødvendigt engang i mellem. Jeg har haft det nemt på det plan. Ingen af mine relationer var faste og aftalte. Som regel kontaktede de mig, hvis de ville ses. Så derfor kunne jeg jo bare være ærlig og sige, at jeg ikke havde muligheden for at ses længere, når jeg ikke gad mere. Alt efter hvor dybt du er inde i din relation med din bolleven, burde det være lettere end at slå op med en kæreste. Da der ikke burde være nogle følelser i klemme.

At ghoste dig ud af forholdet er bare dårlig stil og lad for guds skyld vær med at sige ”det er ikke dig, det er mig!” Du kan ikke vide, hvordan din partner har det. So be gentle. Vær ærlig og sig at det ikke længere fungerer for dig. At du ikke har lyst til at have denne form for relation længere. Eller noget helt tredje. Jeg vil mene, at her gælder primært de samme regler som at slå op med en kæreste.

Hav det sjovt med det! Men ikke så sjovt at du glemmer andres følelser. Og husk: Du kan nemt drukne i meningsløs sex og begynde at føle dig ligegyldig. Så pas på dig selv og hav nu en masse lækker og sikker sex, ikke?

Læs også: Kan man blive kærester med sin bolleven?

Tak fordi du læste med! Har du selv haft en bolleven eller overvejer du at få en? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også