swingerklub

udgivet:

Sådan er det at være i swingerklub – Part 1

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*
Kære læser

Miss Milf udgav for et par uger siden et indlæg, hvor hun delte ud af hendes tanker om det at gå i swingerklub. Hun forklarede derudover, hvad en swingerklub går ud på, og delte ud af hendes erfaring på området. (Læs Miss Milf’s indlæg HER). Mit indlæg i dag, bliver en beretning om min første oplevelse i en swingerklub. Denne oplevelse havde jeg tilbage i min vilde single periode. Og jeg lover dig, at det er underholdene at læse.

5 hurtige – Hvad er en swingerklub?

  • En swingerklub er en erotisk klub, hvor du har mulighed for at dyrke sex.
  • Anonymitet vægtes højt, og du kan fx opfinde et kælenavn til dig selv, hvis du socialiserer med andre.
  • Du vil blive overrasket over, hvor forskellige mennesker, du kan møde på en swingerklub! Unge og gamle samt alle former for kroppe.
  • Du kan komme alene eller med en partner, og du er selvfølgelig ikke tvunget til at have sex.
  • Der er ofte en dresscode på klubberne, der skal overholdes efter et givent tidspunkt.

Missgrey - Skab det sexliv du drømmer om

Når muligheden byder sig…

Husker I Mr. Threesome? Det var ham, der inviterede mig i swingerklub. Jeg var både nervøs, spændt og forbandet nysgerrig, da jeg takkede ja til invitationen. Som Miss Milf beskrev i hendes indlæg, har de fleste klubber forskellige tema, de pryder aftenerne med. Datoen hvor vi skulle afsted, havde klubben temaet ’hardcore’. Dette tema betyder, at du ikke kan lukke dørene til nogle af rummene, som du normalt kan. Så hvis du skal have sex, bliver det for åben dør. Yderligere er det muligt at knalde over hele klubben, hvor bar- og danseområdet normalt er knaldefrizone. Så bogstaveligt talt, en rimelig hardcore aften at starte ud med! For at matche dresscoden, men ikke føle mig for flashet i lingeri, valgte jeg et lille outfit i stedet. Det bestod af en kort strut-nederdele, en gennemsigtigt sort trøje, sort undertøj og lange sorte støvler.

Læs også: Fifty Shades of Grey sexlegetøj – Den ULTIMATIVE guide

https://giphy.com/gifs/disney-sexy-who-framed-roger-rabbit-11cJpcapJVlMMo

Sådan er det at være i swingerklub

Udefra så klubben ikke ud af meget, men indefra… Var det slet ikke som jeg havde forventet. Det første rum vi kom ind i, var en lille fin reception med et imødekommende personale. Vi blev guidet hen til et fælles omklædningsrum, og det i sig selv, var rimelig grænseoverskridende! Vores først move var herefter at gå i baren efter en øl. Vi var begge to rimelig nervøse, det var nemlig også Mr. Threesome’s første gang i swingerklub. Mine fordomme var, at der kun ville være mennesker på 50+ i snuskede lokaler med alt for meget læder. Men dette var slet ikke tilfældet! Jeg blev virkelig overvældet af, hvor flot og eksklusiv klubben var.

“Der var mennesker i alle aldre og i alle størrelser!”

Ud af de omkring 300 gæster, der var på klubben, vil jeg gætte på at over halvdelen var under 35 år. Klubbens lokaler havde dæmpet lys, forførende musik og var fyldt med mennesker klædt i frække outfits og sexet lingeri. Disse ting gjorde tilsammen, at der var en intim og sexet stemning. Der flød en vis forståelse og enighed rundt i lokalerne. Vi var der alle sammen med et fælles formål: At få nye frække oplevelser. Mr. Threesome og jeg gik en runde for at se hele klubben an. I starten var det virkelig surrealistisk at se folk, der havde sex over det hele! Det var intimt, forbudt og frækt som bare fanden. Bygningen var i alt i tre etager og bestod blandt andet af: Et barområde og et natklubs-område. Et wellnessområde med boblebad, sauna og skumparty. Og generelt en masse forskellige rum med madrasser i forskellige størrelser.

Sex i offentligheden

Vi startede med at opholde os i et tantrasex lokale, hvor musikken og lyset var dæmpet. Der lå par på måtter over det hele og pillede ved hinanden. Mr. Threesome træk mine trusser af mig og gav mig oralsex. Det var en vild oplevelse for mig, at ligge der og høre andre stønne rundt omkring mig! Herefter var vi vidne til det vildeste orgie jeg nogensinde har set! Det bestod af tre kvinder og tre mænd, der gik amok i alle mulige stillinger. Mr. Threesome ville også have mig med i skumparty. Men da jeg så alle de nøgne mennesker gnide sig op og ned af hinanden, havde jeg alligevel fundet mig en grænse! I stedet endte vi med at have sex i et rum, hvor der var gang i en trekant mindre end en meter fra os!

Læs også: Det skal du vide om din første gang på swingerklub

https://giphy.com/gifs/rBHyLpglNRrX2

Mine frække oplevelser inkluderede ikke kun Mr. Threesome..

Efter denne omgang, faldt jeg i snak med en smuk kvinde. Jeg lærte hurtigt, at hun var der sammen med hendes kæreste. Og derudover, kunne hun godt tænke sig at være sammen med en anden pige, mens han kiggede på. Ligesom jeg, havde hun heller aldrig prøvet at være sammen med en af samme køn før. Så det var et perfekt match. Før jeg vidste af det, afklædte vi hinanden inde i et lokale, med en madras stor nok til 10 mennesker. Mr. Threesome og hendes kæreste sad og kiggede på, mens vi kyssede og afklædte hinanden. Dernæst skiftedes vi til at give hinanden oralsex og det var så meget frækkere, end jeg på nogen måde troede, at det ville være!

”Det var først da vi var færdige, at jeg opdagede, at vores lille show havde tiltrukket en del mænd på sidelinjen…”

Da der ikke var meget tilbage af aftenen, kom der en mand hen til mig. Han sagde, at havde holdt øje med mig hele aftenen. Kiggede mig direkte i øjnene og spurgte, om jeg havde lyst til at have sex med ham. Jeg kunne ikke lade være med at smile af situationen, mens mine øjne gled over ham. Han var en flot mand, i midten af trediverne og med glimt i øjet. (Jeg har døbt ham landmanden) Jeg nikkede og han ville herefter høre, om min kæreste og jeg havde nogle interne regler. Jeg rystede på hovedet og sagde, at Mr. Threesome ikke var min kæreste. Landmanden tog smilende min hånd og træk mig afsted. Vi havde en god seksuel kemi og havde sex til klubben lukkede. Herefter blev vi væk fra hinanden i menneskemængden på vej ud.

Teaser for part 2

Vi fandt hinanden igen via gæstebogen på klubbens hjemmeside. Og der fandt jeg også en ‘tak for sidst’ besked til mig, fra pigen jeg var sammen med. Dette fik mig til at smile lidt. Det var landmanden, der inviterede mig i swingerklub anden gang. Så ham kommer du til at læse meget mere om næste tirsdag! Jeg vil gerne lige tilføje, at når jeg tænker tilbage på mange af de situationer jeg har været i… Kan jeg slet ikke genkende mig selv! Jeg er en kvinde med curver, der ikke ligefrem elsker at vise kroppen frem blandt fremmede. Normalt er jeg endda genert i svømmerhallens omklædningsrum. Det eneste jeg kan sige er, at jeg blev høj på den frække stemning og min egen liderlighed. Og jeg havde nogle fantastiske oplevelser, som jeg aldrig vil glemme.

Læs også: Sådan er det at være i swingerklub – Part 2

Tjek vores digitale sexklub ud og få 14 dages gratis medlemskab!

Missgrey - Skab det sexliv du drømmer omTak fordi du læste med! Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier. Du finder mig på Instagram på Misscuriousdk og Missgreydk, samt på facebook på Missgrey!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*

Se Også