bolleven

udgivet:

Kan man blive kærester med sin bolleven?

Kære læser

At have en bolleven kan være rart. At have følelser for sin bolleven.. Tja det kan gå to veje: Godt eller skidt. Enten gengældes følelserne, eller så gør de ikke. Egentlig plejede jeg at hade titler som bolleven. For så skal du jo pludselig til at sætte ord på, hvad I er for noget. Titler er jo egentlig bare betegnelser, der bruges til at forklare, hvilken relation der er tale om. Men så mødte jeg jo ham der Mr. Unexpected..

F*** kærlighed ved første blik

Selvom jeg er vokset op med Anja og Viktor, tror jeg ikke på kærlighed ved første blik. Derimod tror jeg på fascination ved første blik. Denne fascination kan enten videreudvikle sig eller gå hen og dø. En af de ting den kan udvikle sig til, kan være forelskelse. Og som de fleste af jer nok ved, kan forelskelse udvikle sig til kærlighed. Eller dø på samme måde som fascination kan. I et tidligere indlæg beskrev jeg, alt du skal vide om at have en bolleven. Her forklarede jeg kort hvad der kan ske, når I begge får følelser for hinanden.

“Da jeg mødte Mr. Unexpected fascinerede han mig fra starten af..”

Jeg kunne mærke, at noget var anderledes. Jeg ville faktisk lære ham at kende og bruge tid sammen med ham. Hvilket var noget jeg aldrig ville, med de mænd jeg havde sex med. Derfor besluttede jeg mig for, at vi bare skulle være venner.. Vi brugte starten af vores bekendtskab med at feste sammen og var altid blandt andre mennesker. Indtil vi havde et film-marathon hos mig. Jeg følte mig som en teenager igen, da vi lå ved siden af hinanden, og så den ene film efter den anden. Spændingen i mellem os lå så tykt i luften, at den var til at skære igennem.

Han fik mig til at grine hele tiden, og jeg havde virkelig lyst til at kysse ham. Den første nat faldt vi i søvn ved siden af hinanden, uden at der skete yderligere. Men på anden dagen endte det med, at vi i vaskeægte teenage-film-stil fjollede rundt, og dette fik Mr. Unexpected til at kysse mig. Det killede over det hele og vi kælede uden at have sex.. Det lyder pænere end at sige, at jeg gav ham et blowjob, ikke? (Stay classy ladies). Da han tog hjem vidste jeg, at det her var anderledes. Selvom jeg havde fortalt ham, at jeg ikke ville have et forhold, endte jeg alligevel med at droppe mine andre mandlige bekendtskaber..

Læs også: 6 tydelige tegn: Er vi mere end bollevenner?

Hvordan vi gik fra at være bollevenner til at blive kærester

Vi brugte mere og mere tid sammen. Mine venner drillede mig med, at jeg var forelsket. Men jeg holdt stærkt fast i, at jeg bare var fascineret i manden. Det var først da jeg skulle ud og rejse i flere måneder, at det gik op for mig, at jeg var blevet gladere for ham, end jeg turde indrømme. Jeg cravede ham. Hans berøring, hans kys og hans nærvær. Hvad der nok allerede er gået op for dig, gik det her op for mig, at jeg for helvede var faldet for manden. I stedet for at kæmpe imod, besluttede jeg mig for bare at nyde det. Vi blev faktisk først kærester i det nye år, men det er altså, hvad vi er nu.

“Vores forhold kan bedst beskrives som et venskab med ild i.”

Det lyder som en kliche, men det er sandheden. Selvom det er ved at være et år siden at vi mødtes, kan vi ikke få nok af hinanden. Jeg craver ham hver dag, og vi har stadig sex hver dag. Vores forhold er ikke perfekt, men det er det perfekte for os. Mr. Unexpected har langsomt revet den mur ned, som jeg ellers havde brugt mange år på at bygge omkring mig. I starten jokede vi med titler, forelskelse og kærlighed. Men hvis vi ikke er kærester, når vi bruger alt vores tid sammen, ikke kan lade hinanden være og faktisk det der “elsker hinanden..” Hvad er vi så?

Fire Cash GIF - Find & Share on GIPHY

Mit råd til dig som er forelsket i din bolleven

Det gik godt for os, da vi trods vores tilgang til kærlighed, gengældte hinandens følelser. Når den ene part er blevet forelsket i den anden, er der opstået ubalance i forholdet, og det kan hurtigt gå hen og gøre ondt. Især hvis de følelser ikke er gengældt fra modpartens side. Men du kan jo aldrig vide det, vel? Derfor er mit råd til dig, at være ærlig omkring dine følelser. Du piner dig selv med at blive ved med bare at være hans bolleven, hvis du inderst inde ønsker mere. Desværre er der chance for, at han ikke gengælder dine følelser. Men så ved du det og du kan begynde at komme videre med dit liv. Og faktisk finde en som gengælder dine føleser, og derfor fortjener din dyrebare kærlighed.

Læs også: Er du forelsket i din bolleven?

Tak fordi du læste med! Har du oplevet at have følelser for din bolleven? Hvordan tacklede du det? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Fire Cash GIF - Find & Share on GIPHY

Over and out – Miss Curious

Se Også