Min første sugardaddy oplevelse

udgivet:

Min første sugardaddy oplevelse – Tilfældigt møde!

Jeg har tidligere forklaret hvordan vi mødtes. Men ikke hvor det bar hen. Vi aftalte aldrig at vi var bollervenner. Vi aftalte aldrig at han var min sugardaddy. Men det var sådan det blev helt naturligt, hvis man skulle sætte et label på det.

Giv mig sex og intellektuelle samtaler

Jeg er en kvinde med kurver og dette gør, at jeg er vant til, at især ældre mænd kigger efter mig. Selvom jeg bander for meget og bruger for meget slang i min tale. Foretrækker jeg generelt, at kommunikere på et mere intellektuelt niveau. Dette har gjort, at jeg hovedsageligt har været interesseret i mænd i stedet for drenge på min egen alder. Det og så det faktum, at ældre mænd generelt bare er mere sexede. Måske der er nogle daddyissues gemt her, der lige skal styr på. Efter jeg forlod min eks efter et langt forhold, hvor jeg lige præcis fik næring nok, igennem min farverige beskidte fantasi til at overleve, var tankesex ikke nok for mig længere.

Sådan var min første sugardaddy

Han havde sit liv og jeg mit. Men et par gange om måneden, nød vi hinandens selskab. Det var noget af en udfordring, for ingen skulle vide det. Han boede på en blind vej med nysgerrige naboer. Så derfor hentede han mig kun, når det var mørkt. Eller så sneg jeg mig hjem til ham med hætten trukket op. Det var noget af et sus, et vi begge blev høje af det. Det var dog ikke det eneste vi blev høje af. Når vi var sammen drak vi os fulde og bollede hele natten. Han havde en kærlighed for viagra, der gjorde, at jeg var øm i flere dage efter hver gang. Det var fantastisk, jeg har efterhånden erfaret, at ældre mænd har en tendens til, at fokuserer mere på kvindens nydelse. Han gav mig gaver, vi spiste sushi, drak drinks og han betalte for alt, fordi han insisterede.

”Vi havde en forbindelse, men jeg blev aldrig forelsket i ham”

I den tid vi så hinanden, havde jeg flere forskellige bollevenner. Jeg havde lukket ned for mit følelsescenter og det var nok også noget af det, der gjorde det. Når vi var sammen skulle jeg ikke præstere, bare være. Han havde så mange historier og livserfaring, at jeg sjældent behøvede at snakke om mig. Det var lige som jeg ville have det. Min eneste opgave var at nyde uden at tænke. Jeg lærte at han var en mand, med meget ondt i sjælen. Der var noget sorgmodigt over ham. Vi nød tiden med hinanden. Han nød at kunne tilfredsstille og forkæle mig. Og jeg nød at lade ham gøre det. Engang lavede jeg en joke med at han var min sugardaddy og han syntes det var det sjoveste i verden.

Den perfekte afslutning

Vi havde en forståelse for hvad vi var og vi vidste, at det aldrig kunne blive til mere. Det var det smukke i det. Det eneste vi havde sammen var nutiden og det var nok for os. Det var også derfor, at vi begge to lod det glide ud. Det skete lige så naturligt som det startede. Han har kontaktet mig flere gange siden, for at høre hvordan det går. Og har også spurgt indtil om vi skulle ses igen. Det var helt tilfældigt at jeg fik denne relation. Han var lige præcis det jeg havde brug for på daværende tidspunkt. Han var en slags rebound, der byggede min selvtillid op igen efter et mislykket parforhold. Det var på grund af ham, at jeg fik selvtilliden og blod på tanden, til at jagte mine andre sexfantasier.

Men nu har jeg fundet mig et fix der gør, at jeg ikke har brug for flere bollervenner. Jeg ved godt at jeg bliver ved med at tease om ham der Mr. Unexpected. Næste tirsdag lover jeg, at indlægget kommer til at omhandle historien om ham!

Har du nogle tilføjelser eller kommentarer, så er du velkommen til at poste dem herunder, eller skrive direkte på min mail på mc@missgrey.dk

Følg desuden med på de sociale medier. På instagram kan du følge min personlige profil Misscuriousdk, eller på vores fælles profil MissgreyDK.

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også