da-mr.unexpecred-dukkede-op-i-mit-liv

udgivet:

Da Mr. Unexpected dukkede op i mit liv

Efter knap et år fyldt med vilde seksuelle oplevelser sammen med mænd der ikke betød noget for mig.. Skete der i sommers noget. Jeg mødte en mand, der fik min verden til at vende på hovedet, Mr. Unexpected.

Man har et standpunkt til man tager et nyt

Som jeg fortalte tilbage i mit præsentationsindlæg, gik jeg fra at være i et langt parforhold, til at have en vild single periode, til.. At møde Mr. Unexpected. Mit mindset var i min singleperiode, at jeg aldrig skulle have fast fyr igen. Derfor havde jeg mange bollevenner og higede hele tiden efter flere eventyr. Jeg havde intet forhold til mine fyre. Deres eneste opgave var at tilfredsstille mig seksuelt. Sjældent kunne jeg lide at bruge tid med dem uden for sengen, udover få tilfælde som for eksempel min førtse sugardaddy. Min regel var ikke at blande venskab og sex, for at undgå nogle former for følelsesmæssig relation.

Mr.Unexpected var jo sød, derfor skulle vi kun være venner

Jeg mødte Mr. Unexpected til en sommerfest. Vores familier kendte hinanden, men vi havde aldrig mødt hinanden. Den første halvdel af aftenen snakkede vi ikke sammen. Men efterhånden som alkohollen begyndte at virke, søgte jeg op til ham. Min første tanke var, at han så vildt godt ud. Men hvad vigtigere var, han var charmerende, sjov og sød som bare fanden. Derfor besluttede jeg mig faktisk for, at jeg ikke ville have sex med ham. Det er rimelig messed up at tænke på.

“Jeg ville jo faktisk ikke have sex med ham, fordi jeg kunne lide manden.”

Vi snakkede hele natten og havde en virkelig god forbindelse. Klokken lort om morgenen fulgtes vi hjem. Jeg arbejdede hårdt for ikke at kysse ham, da vi skiltes. Da jeg lå i min seng, blev jeg ved med at tænke på ham. Derfor besluttede jeg mig for, at skrive til ham på Facebook. Han havde tænkt det samme og skrev til mig inden jeg overhovedet havde fundet ham. De følgende dage skrev vi sammen konstant. Jeg inviterede ham med til et par fester, herunder min egen fødselsdag. Det endte med at det kun var os tilbage og vi sad og snakkede til klokken 10 om formiddagen. Han tog initiativet til at vi skulle holde film aften hos mig.

Sommerfugle i maven og det første kys

Fordi vi ikke boede i sammen by, aftalte vi på forhånd, at det var lettere, at han sov hos mig. Der var spændinger mellem os. Hele tiden havde jeg en indre diskussion med mig selv om, jeg skulle kysse ham eller ej. Jeg havde lyst til det. Men ville ikke ødelægge det venskab, vi havde opbygget. Næste dag da han skulle hjem, spurgte jeg, om han ville blive en dag mere Så vi endte faktisk med at ligge i min seng i to dage. På anden dagen var vi mindre generte og pjattede rundt. Og midt i kampens hede, tog han initiativet og kyssede mig. Jeg kyssede tilbage og det killede i hele min krop. Vi pillede ved hinanden, men havde ikke et fuldbyrdet samleje til at starte med, grundet nervøsitet fra hans side af. Resultatet af dette var, at vores liderlighed blev bygget solidt op. Så da han først pentrerede mig, var vi begge i himlen.

Jeg var bange for intimitet og nærhed

Selvom jeg var bange for at binde mig. Sagde jeg faktisk farvel og tak til mine andre bollevenner, da jeg begyndte at se Mr. Unexpected. Selvom det tog mig tid at indrømme, vidste jeg længe, at jeg havde et crush på ham. Vi havde kun set hinanden en lille måned, da jeg skulle ud og rejse i nogle måneder. Set i bakspejlet var det virkelig en fordel for vores relation, da afstanden hjalp mig fra ikke at løbe langt væk. Imens jeg var afsted, havde vi kontakt over de sociale medier. Jeg havde ikke været afsted længe, før vi aftalte ikke at se andre. Afstanden mellem os gjorde, at vi hungrede voldsomt efter hinanden. Vi havde kontakt hver eneste dag, mens jeg var afsted. Hvis du vil vide, hvordan vi tilfredsstillede hinanden på afstand, så læs med næste tirsdag.

En ny type mand, jeg aldrig før har mødt

Mr. Unexpected kender mig bedre, end jeg nogensinde troede, at nogle ville komme til at kende mig. Det skræmmer mig på samme tid med, at jeg elsker det. Han har været så tålmodig, fordi han ved, hvor bange for intimitet jeg er. Desuden kender han alt til mit forliste parforhold og min vilde single periode.

“Han er dejlig, uselvisk, beslutsom, kan ikke lade mig være og er lige så pervers som jeg er.”

Han har tæmmet mig, gjort mig lykkelig. At han kan rumme alt det og mig, er mig en gåde. Han er den mest fantastiske mand, jeg nogensinde har mødt. Jeg har aldrig været sammen med en mand, hvor der så meget lidenskab. Vi kan ikke lade hinanden være. Han er så opmærksom på mig og mine behov. Og vores sexliv er fantastisk. Men disse detaljer får I en anden gang. Vi er ikke bare bollevenner længere. Men vi er heller ikke kærester. Men.. Vi er kommet frem til at vi elsker hinanden. Vi venter bare lidt med at putte en titel på os.

Har du nogle tilføjelser eller kommentarer, så er du velkommen til at poste dem herunder, eller skrive direkte på min mail på mc@missgrey.dk

Følg desuden med på de sociale medier. På instagram kan du følge min personlige profil Misscuriousdk, eller på vores fælles profil MissgreyDK.

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også