min-første-trekant-knald-med-to-mænd

udgivet:

Min første trekant – Sådan er det at knalde med to mænd!

Det var ikke planlagt. Slet ikke. Det skete på den mest spontane og uintelligente måde. Jeg tog med to fremmede mænd med hjem fra byen!

En vild og våd bytur

Jeg har, som nævnt i mit min første indlæg, haft en meget vild singleperiode. Set i bakspejlet, tog jeg ikke de smarteste beslutninger i det tidsrum. Men i det tidsrum var jeg ligeglad. Det kunne ikke blive vildt nok, og jeg ville bare have mere. Jeg mødte to ældre mænd på en tilfældig våd bytur.

Den ene var i midten af trediverne, lækker og fræk som bare fanden. Den anden, var i starten af fyrrene, normalt udseende og rigtig sød. De var begge to musikere. Det skulle så vise sig, at jeg efter denne oplevelse, mødtes med nummer to flere gange – Så lad os kalde ham Mr. Threesome. Efter en hel nats snak, og dans, tøvede jeg ikke, da de spurgte om jeg ville med dem hjem til morgenfest.

”Jeg havde ingen idÉ om, hvordan situationen senere ville udvikle sig!”

Sådan er det at knalde med to mænd

Vi tog hjem til Mr. Threesome i hans kæmpe lækre lejlighed. Placerede os i sofaen og drak en øl. Snakken og flirten gik i mellem os alle sammen. Jeg kunne godt se blikkene, de diskret sendte hinanden. Før jeg vidste af det, sendte jeg den lækre et frækt blik, mens jeg satte mig på skødet af Mr. Threesome og kyssede ham. Vi klædte hinanden af og han lagde mig ned på en madras på gulvet. (Var det mon planlagt?).

Han kyssede mig hele vejen ned af kroppen og begyndte at slikke mig. Det var vildt ophidsende at blive kigget på, mens jeg selv blev tilfredsstillet af en anden mand. Mr. Threesome trak mig op i doggy og tog mig bagfra. Jeg vinkede vores tilskuer over og jeg gav ham et blowjob. Og lige der lærte jeg, hvor krævende at det er, at tilfredsstille en mand, imens at jeg selv blev tilfredsstillet!

En sød afslutning

Vi fortsatte i flere timer. Hvor de byttede pladser og vi rodede rundt i forskellige stillinger. Det var super frækt at få så meget opmærksomhed og være festens midtpunkt. Det viste sig, at den jeg havde den bedste seksuelle kemi med, var Mr. Threesome. Men den anden mand ophidsede mig også. Han var blandt andet meget glad for dirty-talk.

Efter en lang række orgasmer, fik de også skiftevis deres og vi faldt udmattede sammen. De insisterede på, at jeg blev og sov der. De træk mig ind i den store dobbeltseng og lagde sig på hver sin side af mig. Før vi faldt i søvn, havde vi endnu en omgang. Det var ret bizart, at sove mellem disse to mænd. Dog det var en meget sød afslutning på min første trekant. Jeg blev vækket ved, at Mr. Threesome pillede ved mig. På det tidspunkt var jeg dog alt for øm til en tredje omgang.

”Jeg vil helt sikkert anbefale dig, at passe bedre på dig selv. Det ville være en god ide, at kende mindst den ene part til sådan en oplevelse. ”

Læs også: Sådan udlever i jeres seksuelle fantasier – Trekanten

Det gik heldigt for mig og jeg havde en god oplevelse.

Det var vildt grænseoverskridende. Men på dette tidspunkt, fik jeg et kick af adrenalinen. Et andet plus var, at jeg ikke havde et forhold med nogle af dem. Så der var ingen jalousi eller akavet stemning efterfølgende. Men tænk hvor galt det kunne have gået, når jeg ikke kendte nogle af dem. Det skræmmer mig at tænke på i dag, nu hvor jeg er kommet ud på den anden side. Det endte faktisk med, at dette ikke var sidste gang, at jeg havde sex med disse to mænd. Jeg mødte dem nemlig til vin og endnu en omgang, en lille måned efter.

Den enorme mængde af alkohol dæmpede mine nerver første gang. Men anden gang var klart bedre, da jeg denne gang kendte mine partnere bedre og var derfor mere tryg ved dem. Mr. Threesome og jeg havde også flere seksuelle oplevelser sammen. Især en skiller sig ud. Men den historie gemmer jeg til en anden god gang.

Fire tips til en sikker trekant

  • Gør det med den en du stoler på og føler dig tryg ved. Om den ene part er med din kæreste, en ven eller en du dater, så gør tillid at du får en bedre oplevelse.
  • Led for eksempel efter en tredje part på nettet. Flere forskellige datinghjemmesider har den funktion, at i kan danne en parprofil. På denne måde kan i lære vedkommende at kende først.
  • Diskuter jeres forventninger og hvad i ønsker at få ud af dette. Lav et regelsæt der fungerer for jer alle sammen, så der ikke opstår nogle misforståelser eller ubehageligheder undervejs.
  • Et glas vin inden kan dulme nerverne, men du får mere ud af det, hvis du ikke er æskestiv! Tag det fra en der har prøvet begge dele.

Har du nogle tilføjelser eller kommentarer, så er du velkommen til at poste dem herunder. Eller skrive direkte til min mail adresse på mc@missgrey.dk!

Læs også: Miss Fox: “Mine gode råd til en trekant”

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også