hvordan-jeg-kom-over-bruddet-med-min-eks

udgivet:

Hvordan jeg kom over bruddet med min eks

Jeg troede at det var kærlighed. Var så sikker på det. Vi elskede hinanden. Bare ikke på den rigtige måde. Dette gik først op for mig halvandet år efter vores brud. Hvordan jeg kom over bruddet med min eks, er en lidt anerledes historie.

Fra at være et vi til at blive til et jeg

Efter at jeg fandt modet til at forlade ham, blev hele min verden vendt på hovedet. Selvom det var mig der tog beslutningen om at slutte mit tidligere forhold, var healings-processen stadigvæk hård. Det er en underlig følelse, at gå fra at tro, at du har styr på hvem du er og hvad du vil med dit liv. Til lige pludselig ikke at kunne se dig selv i det liv, som du selv har været med til at opbygge. For derefter at gå solo og finde ud af, at du ikke aner hvem du er. Er jeg den eneste, der har gået igennem det chok?

“Jeg tror ikke på, at du skal lære dig selv at kende. Jeg tror på, at du skal skabe dig selv.”

I starten hadede jeg, at være alene. Jeg savnede ikke min eks, det var ikke det, der var problemet. Jeg havde dårlig samvittighed over min beslutning. Hadede mig selv for de smerter, jeg havde påført ham. Han lod mig nemlig ikke glemme, hvor ondt min beslutning gjorde på ham. Faktisk var jeg kommet over ham rent følelsesmæssigt, inden jeg overhovedet forlod ham.. Hvor underligt det så end lyder. Det kom sig af, at jeg ventede for længe med at forlade ham. Jeg troede også, at jeg ville savne ham som ven. Men det gjorde jeg heller ikke. Jeg var bare taknemmelig for at være fri. Og efter et stykke tid, tilgav jeg mig selv. Det betød, at jeg begyndte at nyde mit eget selskab og elske at være alene.

Jagten på at tilfredsstille mine egne behov

Jeg gik ud og skaffede mig min egen lejlighed. Begyndte at opbygge mit eget liv, alene. Det var så mærkeligt at skulle tage beslutninger, uden at en anden skulle blande sig. Jeg glemmer aldrig hvor pavestolt jeg var, da jeg bestilte internet og selv kunne sætte det op! Hvilken sejr! Jeg besluttede mig tidligt i denne proces for, at begynde at opfylde mine egne behov. Langt om længe. Så allerede nogle uger efter vores brud, havde jeg sex med en anden.

“Efter mange år med minus på min sexkonto. Kunne jeg simpelthen ikke holde mig længere.”

Jeg hookede op med en ældre mand. Det var faktisk en af mine forældres bekendte. Pretty risky I know. Men jeg var vild med det sus, oplevelsen gav mig. Vi hookede op, efter vi mødtes i forbindelse med en bytur og tog hjem til ham. Lige der lærte jeg, at alder og erfaring så absolut går hånd i hånd! Vilddyret i mig var tændt og kvinden i mig lykkelig. Han blev en af mine faste legekammerater og faktisk også min første sugardaddy. Den fulde historie om ham, får du i mit næste indlæg.

Hvordan jeg kom over bruddet med min eks

Det var ekstremt overvældende for mig at blive single. Men at komme over ham. Var overraskende nok ikke noget problem. Det der tog tid, var at tilgive mig selv. Pludselig begyndte jeg at blive vred på ham i stedet. Hvordan kunne han være så ligeglad? Lade mig glide ud af hans hænder? Denne følelse varede gudskelov ikke længe. Mine veninder og min familie var der for mig under hele processen og det er jeg yderst taknemmelig for. Det er forskelligt hvordan folk heler. Jeg tror hovedsageligt, at det handler om, at du skal finde en måde at udtrykke dig på. Finde en måde at komme af med alle de følelser, som du brænder inde med. Om det er sorg eller vrede, skal de følelser bare ud af din krop. Begynd til boksning, dans hele natten på et diskotek eller start en blog. Find den ting som gør hele forskellen for dig!

Læs også: Sådan gør jeg efter et breakup

Længe var sex og adrenalin min måde at nedbryde min rastløshed på. Nok ikke lige det sundeste valg. Jeg havde godt nok en masse spændende og frække oplevelser. Men jeg var ved at falde ned i et mørkt hul, jeg ikke selv kunne komme op af. Out of nothing mødte jeg, som tidligere teaset om, en mand der ændrede hele min verden. Mr. Unexpected. Jeg teaser videre med historien om ham, den får i nemlig først en anden tirsdag.

Har du nogle tilføjelser eller kommentarer, så er du velkommen til at poste dem herunder, eller skrive direkte på min mail på mc@missgrey.dk

Følg desuden med på de sociale medier. På instagram kan du følge min personlige profil Misscuriousdk, eller på vores fælles profil MissgreyDK.

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også