frækt forspil til manden

udgivet:

Sexlegetøj for begyndere – den ULTIMATIVE guide

Her får du den ULTIMATIVE guide til sexlegetøj for begyndere. Her på Missgrey ønsker vi at inspirere dig til at skabe det sexliv, som du går og drømmer om. Du vil finde lækkerier til både mænd og kvinder til brug alene eller sammen. Sexlegetøjsjunglen kan nemlig være rigtig svær at overskue – denne guide er lavet som kompasset, der skal hjælpe med at finde det bedste sexlegetøj for begyndere.

Denne guide indholder:

Sexlegetøj for begyndere TOP 10:

1. Klitoris vibrator

Vi vil starte med at introducere dig for et simpelt dog super effektivt stykke sexlegetøj: Klitoris vibratoren. Dette er det perfekte stykke sexlegetøj for begyndere. Du kan enten bruge den alene eller sammen med en partner. Denne type vibrator er lavet for at fremkalde den orgasme, som er den nemmeste at opnå for de fleste: Klitoris orgasmen.

Når du vælger den perfekte bullet vibrator til dig, bør du overveje, hvad du gerne vil have ud af den: Hvor kraftfuld skal vibrationerne være? Skal den være genopladelig? Skal den være vandtæt? Et godt tip er, at vælge en bullet vibrator som enten er testvinder eller har gode anmeldelser. En af de mest populære klitoris vibratorer er bullet vibratoren.

Rocks Off Ignition – Klitoris Vibrator (FAVORIT TIL KVINDEN)

Rocks Off er et af verdens top-producenter inden for klitoris vibratorer. Lige præcis denne version er lille og handy, og er et perfekt stykke legetøj til begyndere. Men lad ikke størrelsen snyde dig: Denne lille sag rummer 10 forskellige vibrationsmønstre og er YDERST KRAFTFULD.sexlegetøj begyndere

Læs mere om vibratoren her

FAKTA om klitorisvibratoren:
 • Bedømmelse: 5 stjerner på Sexshop.dk
 • Ydeevne: Lydsvag dog SUPER KRAFTFULD
 • Ekstra: 100 % vandtæt
 • Batteritype: Opladning med USB
 • Størrelse: 9 x 1,6 cm
 • PRIS: 335 kr. – lige nu 169 kr.!

2. Dildo med vibrator

Dildoer kommer i alle former, farver og størrelser. Når du går på dildojagt, er noget af det vigtigste du skal tage stilling til, hvilken størrelse, du ønsker. Et godt tip er at starte med en, der ikke er for stor og voldsom. Efter du har haft din første dildo et stykke tid, vil du vide mere om, hvad der er vigtigt for dig i forhold til at vælge din næste dildo.

Dildoen er en af de ældste former for sexlegetøj, men det gør den ikke mindre effektiv. En god dildo er uundværlig i jagten på nydelse og orgasmer, og kan både bruges alene eller sammen med en partner. Dildoen er både et stykke sexlegetøj for begynderen og for den øvende. Den kan nemlig hjælpe dig med at opnå skedeorgasmen eller g-punkts orgasmen.

Fun Factory Jazzie – Dildo Vibrator

Denne Jazzie dildo fra den tyske prodcent Fun Factory er den perfekte begynder-dildo, som faktisk også kan bruges af den mere erfarne. Den har gode kurver, der rammer de helt rigtige punkter og skønne kraftfulde vibrationer! Desuden tager vibrationer generelt dildoer til helt nye højder!

sexlegetøj for begyndere

Læs mere om dildoen her

FAKTA om dildoen:
 • Bedømmelse: 5 stjerner på sexshop.dk
 • Ydeevne: Konstante vibrationer i forskellige niveauer
 • Ekstra: 100 % Vandtæt
 • Batteritype: 2 x AA-batterier
 • Størrelse: 18,4 x 2,4 cm
 • PRIS: 229 kr. – lige nu 175 kr.!

3. Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler bør bruges af alle kvinder, uanset om du har født eller ej. Et stærkt bækkenbund vil nemlig give dig bedre sex og tage dine orgasmer til nye højder. Derudover er bækkenbundstræning et af de eneste former for træning, du kan lave mens du sidder ned og ser TV (win)!

Bækkenbundskugler har en blød silikone overflade, mens der indeni er metalkugler. De inderste kugler bevæger sig, når du bevæger dig eller kniber sammen. Du skal altså ikke koncentre dig særlig meget, knibeøvelserne sker nærmest af sig selv.

Tenna Hill Come Closer – bækkebundskugler

Dette sæt fra Tena Hill kommer med to forskellige bækkenbundskugler: En med 1 kugle og en med 2 kugler. Start med at bruge den ene kugle, og når den bliver for nem at holde oppe, begynder du at bruge de to kugler. Super simpel måde at få bedre orgasmer på!

begynder sexlegetøj

Læs mere om kuglerne her

FAKTA om bækkenbundskuglerne:
 • Bedømmelse: 5 stjerner på sexshop.dk
 • Du får: 2 enheder (en med 1 kugle og en med 2 kugler)
 • Ekstra: Vandtæt
 • Størrelse: 1: Ca. 14,5 cm – 2: Ca. 18,5 cm (streng til udtrækninger måler 10 cm)
 • PRIS: 249 kr. – lige nu 149 kr.!

TIP: Start med at bruge dem 5×10 sekunder hver dag, og sæt det herefter op til det dobbelte (først med 1 kugle så med 2). Herefter kan du nøjes med at bruge den med 2 kugler to/tre gange om ugen.

4. Vibrerende Butt plug

Analsex er både skønt for mænd og kvinder. Det er skønt for manden, fordi at hans g-punkt sidder 3-5 cm oppe, og det er skønt for kvinden, fordi væggen mellem for- og bagenden er ultratynd og fyldt med følsomme nerver. Nybegynder bør starte med anal stimulation udenpå eller med en lille vibrerende Butt Plug.

Det vigtigste du skal huske, for at få en god oplevelse med analsex, er at starte i de små og bruge en masse glidecreme! Et godt forspil er essentielt, det samme er god hygiene og en masse tid. Du skal nemlig slappe så meget som muligt. Et godt sted at begynde er med en lille anal plug, der vibrerer for ekstra nydelse!

Rocks Off Petite Sensations – Anal plug

Denne lille vibrerende sag er et perfekt stykke anal sexlegetøj for begyndere. Den er lille og handy, men de kraftige vibrationer fra den medfølgende bullet vibrator føltes fantastiske. Bullet vibratoren kan tages ud og bruges som klitoris vibrator (jay). Butt Pluggen kan både bruges af mænd og kvinder –

sexlegetøj til begynderenLæs mere om butt pluggen her

FAKTA om butt pluggen:
 • Bedømmelse: 5 stjerner fra Missgrey
 • Ydeevne: 7 vibrationsmønstre
 • Ekstra: Vandtæt
 • Størrelse: Plug: 7 x 3 cm – Bullet vibrator: 8 cm
 • PRIS: 195 kr – lige nu 105 kr.!

TIP: Husk at købe en vandbaseret glidecreme og gerne en antibakterial rengøringsspray, når du køber anal sexlegetøj!

5. Handjob sleeves

Et godt stykke sexlegetøj til begyndere er et simpelt handjob sleeve. Et handjob sleeve er et slags blødt rør, der bruges på mandens penis sammen med en masse glidecreme. Som med så meget andet sexlegetøj, kommer handjob sleeves i mange forskellige versioner. De fleste handjob sleeves har invendige mønstre, der masserer pikken.

Handjob sleeves kan enten bruges af par til forspillet eller til massage, hvis manden skal forkæles ekstra meget. Men mænd kan også bruge dem alene for et ekstra pirrende handjob. Uanset hvad, gør det både handjob nemmere og sjovere, hvis der er et handjob sleeve inkluderet!

Tenga Egg – handjob sleeves (FAVORIT TIL MANDEN)

Tenga Egg er det perfekte sexlegetøj til nybegynderen eller de øvede. Det der gør dem anerledes end andre penis sleeves er, at Tenga Egg’s er lukkede i den ene anden og derfor er nemmere at bruge. De kommer med mange forskellige mønstre, og hver mand har sin egen favorit. Du kan enten købe dem enkeltvis eller i en samlet six-pack.

sexlegetøj for begyndere

Læs mere om Tenga Egg’s her

FAKTA om Tenga Egg’s:
 • Bedømmelse: 5 stjerner på Sexshop.dk
 • Ekstra: Engangsprodukt (kan dog bruges 2-3 gange)
 • Størrelse: Fleksibel (passer til de fleste)
 • PRIS for six-pack: 349 kr. – lige nu 189 kr.!

Vi er store fan af Tenga: Læs vores guide til Tenga Eggs her

TIP: Husk at købe en vandbaseret glidecreme, når du bruger handjob sleeves.

6. Vandbaseret glidecreme

Det er ikke til at undvære en vandbaseret glidecreme, når du begynder at eksperimentere med sexlegetøj. Det er især vigtigt at bruge glidecreme til analsex. Men generelt tager glidecreme oplevelsen med vibratore, dildoer og handjob sleeeves til nye højder!

Der findes mange forskellige glidecreme til hver deres formål. Hvis du er på udkig efter en glidecreme til sexlegetøj, er det vigtigt at du netop vælger en, som er vandbaseret. Da nogle af de andre varianter på markedet kan ødelægge sexlegetøj, og kun er beregnet til hud-mod-hud kontakt.

System Jo Certified Organic – vandbaseret glidecreme 

Denne økologiske glidecreme fra System Jo holder længe, samtidig med at den ikke klistre eller fedter, som andre på markedet gør. Ovenikøbet så dufter og smager den sødt lidt som en dessert. Derudover er det bare lækkert at vide, at den kun indeholder plantebaserede og naturlige ingredienser samtidig med at den plejer huden!

sexlegetøj for begyndere

Læs mere om glidecremen her

FAKTA om glidecremen:

7. Parvibrator

Parvibratorer er både sexlegetøj for begyndere og de øvede. Det der kendetegner parvibratorer, er en eller anden form for vibrator, der enten styres af en fjernbetjening eller via en APP. Det er altså meningen, at kvinden er iført det vibrerende stykke legetøj, mens partneren har kontrollen over det.

Du kan både bruge parvibratorer inden for hjemmets trygge vægge eller tage den med ud i offentligheden for lidt spænding. I kan fx tage ud og spise middag eller i biografen. Så er der næsten garanti for, at kvinden er godt varm til I kommer hjem!

We-Vibe Unit – parvibrator

We-Viben stimulere både g-punktet og klitorissen samtidig. Denne populære parvibrator har en funktion mere end de fleste andre af sin slags: Den kan nemlig bæres under et samleje. På den måde vil de herlige vibrationer både pirre kvinden og manden, når han penetrerer hende…

sexlegetø

Læs mere om parvibratoren her

FAKTA om parvibratoren:
 • Bedømmelse: 5 stjerner på sexshop.dk
 • Ydeevne: 10 forskellige vibrationsniveauer og mønstre
 • Ekstra: Vandtæt
 • Batteritype: Genopladelig
 • Størrelse: 8 x 2,5 cm
 • PRIS: 649 kr. – lige nu 519,20 kr.!

TIP: Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med din We-Vibe.

8. Penisring 

Et andet godt stykke sexlegetøj for begyndere er en simpel penisring. Penisringen sættes omkring pikroden (og evt. også omkring nosserne) – både til manden og kvindens fordel. Mandens erektion bliver nemlig hårdere, da blodet bliver presset ud i pikken.

Derudover nedsætter den også følsomheden en smule og det gør, at manden holder længere under sex. Som med så meget andet kommer penisringen i mange versioner, nogle endda med vibrationer til at forkæle kvindens klitoris.

210th – penisringe (FAVORIT TIL PARRET)

Lad dig ikke narre af disse simple penis ringe fra 210th: De klarer jobbet, PRÆCIS som de skal! Du får 3 ringe med i dette sæt, og de kan bruges lige til, at du har slidt dem op. De er lavet af et strækbart materiale, og passer derfor de fleste. En ting er sikkert: Hans penis bliver både hårdere og holder længere med disse simple gummi-ringe!

begynder sexlegetøj

Læs mere om penisringen her

FAKTA om penisringen:
 • Bedømmelse: 5 stjerne fra Missgrey
 • Ekstra: Øger erektionen og forlænger erektionstiden
 • Størrelse: Ca 3,5 cm men strækbar
 • PRIS: 79 kr. – lige nu 39 kr.

9. Håndjern/manchetter

Hvis du er på udkig efter sexlegetøj for begyndere, kan du med fordel smide et par håndjern med i kurven. Håndjern, manchetter eller reb – uanset hvad du vælger, er det superfrækt at eksperimentere med fiksering (fastspændelse) under sex. For når du eller din partner er bundet, vil du være fuldstændig i den andens magt, og det er frækt som bare fanden!

Det er vigtigt, at du taler med din partner om lysten til at eksperimentere med fastspændelse, da det kræver blind tillid fra begge parter. For nogle er det en kæmpe grænse, der lige så stille skal nedbrydes. Fiksering går ind under kategorien blid BDSM, og kan altså være startskuddet til mere krydderi i dobbeltsengen.

Håndjern – manchetter

Disse manchetter kan både bruges som håndjern, eller de kan skilles af og fastspændes på noget andet (fx sendegærdet). Du kan fx også spænde din partners hænder sammen på ryggen eller købe to sæt, og sætte hænderne fast på anklerne- der er mange muligheder her! De lukkes med en kraftig velcro, og er det perfekte sexlegetøj for nybegyndere!

sexlegetøj for begyndere

Læs mere om håndjernene her

FAKTA om håndjernene:
 • Bedømmelse: 5 stjerner på Sexshop.dk
 • Ekstra: Mange funktioner og stærk velcro lukning
 • Størrelse: Onesixe (passer alle)
 • PRIS: 169 kr. – lige nu 49 kr.!

10. Blindfold

Når du har har bind for øjnene, skærpes dine andre sanser og gør dig super modtagelig overfor berøring. Hvis du kombinere det med overstående håndjern, vil du være komplet i din partners magt, og det er en perfekte frække cocktail.

I kan evt. skiftes til at fastspænde og pirre hinanden… Brug fx noget af det tidligere nævnte sexlegetøj, fx bullet vibratoren eller handjob sleevet på din partner, mens vedkommende ikke ved, hvad du har i ærmet af frække overraskelser.

Blind love – blindfold 

Dette simple sorte satin blindfold er det perfekte supplement til det frække forspil. Det er behageligt at have på, sidder tæt og lader intet lys komme ind. Det sættes på øjnene, og holdes på plads ved hjælp af to elastikker. En uundværlig klassiker, der gør mere sanselig leg muligt i sengen!

begynder sexlegetøj

Læs mere om blindfoldet her

FAKTA om blindfoldet:

Mere sexlegetøj til begyndere og øvede

Læs også: Vælg den rigtige Magic Wand: Den ULTIMATIVE guide

Læs også: Brug af glidecreme: Den ultimative guide

Læs også: Brug af VIBRATOR ÆG: Den ultimative guide

Læs også: Fifty Shades of Grey sexlegetøj: Den ULTIMATIVE guide

Læs også: Brug af Womanizer: Den ultimative guide

Se Også