Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Fordele og ulemper ved sex i det fri

Kære læsere.

På trods af at jeg holder sommerferie fra mit ugentlige indlæg her på Miss Grey, bliver du altså ikke snydt for mit input på denne herlige temasøndag, som handler om vores forhold til sex i det fri.

Hvis du har fulgt med hos mig, siden jeg startede som blogger, er du allerede bekendt med mine tidligere eskapader sammen med Masteren, der sommetider fandt sted i diverse skovarealer.

På baggrund af disse erfaringer, vil jeg lave en liste over de fordele og ulemper, jeg personligt har opdaget med hensyn til sex i det fri gennem tiden.

Her er de gode ting ved sex i det fri

De gange, jeg har dyrket sex i det fri, har nemlig kun været sammen med Masteren. Mit seksuelle forhold til ham handlede udelukkende om at overskride vores seksuelle grænser. Derfor skulle der altid ske noget nyt sammen med ham. Det gjorde, at jeg hurtigt opdagede, at sex i det fri var en god og enkel måde at variere sexlivet på.

Dernæst fandt jeg det utroligt pirrende at sætte mig ind i hans bil med bind for øjnene for at blive kørt et ukendt sted hen med det formål at blive kneppet lige på og hårdt. Det fungerede perfekt som et virkeligt kinky forspil, der tændte mig sindssygt meget.

Når vi så kom ud under åben himmel, mærkede jeg med det samme den særlige effekt, som naturen havde på mine sanser. At mærke træernes bark mod min nøgne hud gav mig nogle helt specielle former for stimuli, som gjorde sex’en mere rå og dyrisk.

Sidst men ikke mindst gav omgivelserne i skoven os nogle nye muligheder i forhold til vores eksperimenter med bondage. Træerne stod jo godt fast, hvilket gjorde, at Masteren for alvor kunne være kreativ med sine evner til at binde mig på forskellige måder.

sex i det friOg her er bagsiden af medaljen

Selvom jeg generelt synes, at sex i det fri, er enormt frækt og gerne vil have meget mere af det, er der altså også en række ulemper ved det.

Personligt oplevede jeg store udfordringer med at holde lydniveauet nede, da jeg er en skriger. Derfor koncentrerede jeg mig utrolig meget om ikke at sætte alt for meget lyd på, når jeg kom. Det synes jeg, var ret ærgerligt, da jeg ikke nyder sex nær så meget, når jeg skal koncentrere mig for meget om det.

Derudover var det altså ikke altid de mest komfortable stillinger, jeg blev bundet op i, når Masteren og jeg dyrkede sex i det fri, hvilket godt kunne føre til muskelkramper og rifter rundt omkring på kroppen, der faktisk gjorde ret ondt både imens og bagefter. Selvom jeg til en vis grad tænder på smerte, var dette altså ikke en god del af legen for mit vedkommende.

Samtidig var jeg altid utrolig bange for at blive opdaget, da det, (så vidt jeg ved), er ulovligt at dyrke sex i det fri, fordi det kan føre til, at man bliver sigtet for blufærdighedskrænkelse. Heldigvis er det aldrig sket, men tanken om at skulle forklare mor og far, at jeg var blevet arresteret for at bolle med en fyr i en skov, var altså overhovedet ikke rar!

Til sidst vil jeg gøre opmærksom på det faktum, at det er umuligt at undgå at blive beskidt. Jeg betragter ikke mig selv som sart. Men når jeg efterfølgende fandt myrer eller andre små insekter i  min BH eller trusser efter de frække skovture, synes jeg altså ikke, at det var heeelt så sjovt længere.

sex i det friFortæl mig om dit forhold til sex i det fri

Det var altså det, jeg havde at fortælle om sex i det fri. Selvom jeg altså har en vis portion erfaringer med emnet, kunne jeg godt tænke mig at høre om dit forhold til det. Derfor er du meget velkommen til at skrive en kommentar til indlægget.

Hvis du har spørgsmål til at dyrke sex i det fri, kan du sende dem til mig på mail: mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag.

KH.
Miss Felicity.

Se Også