Smerte og lyst

udgivet:

Sammenhængen mellem BDSM smerte og lyst

Kære læsere – er der en sammenhæng mellem BDSM smerte og lyst?

Som I ved er jeg vild med BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme).

LÆS OGSÅ: Kinky BDSM og lidt “Fifty Shades”

Jeg har tidligere fortalt om mine oplevelser med Masteren, som primært havde fokus på bondage og dominans – altså to af elementerne indenfor BDSM.

Selvom det var ham, der introducerede mig til dette sorte univers, var han ligeså uerfaren, som jeg var. Derfor var det yderst sjældent, at S/M delen (sadomasochismen) var involveret.

BDSM smerte og lyst

BDSM smerte og lyst: En lussing med en tøvende hånd

Masteren var altså ikke sadist, da han ikke tændte på at pådrage mig smerte. Heldigvis havde han ingen problemer med at være hård ved mig under sex, hvor han rev mig i håret og smækkede mig i røven, så snart han havde muligheden for det.

Men det handlede på ingen måde om smerte. Det handlede om dominans. Alligevel håbede jeg på, at han med tiden ville udvikle sig og opdage sammenhængen mellem smerte og lyst. Netop så vi kunne involvere flere elementer fra BDSM-verdenen. Men det kom vi aldrig til.

Jeg var derfor yderst håbefuld, da jeg valgte at invitere min nuværende kæreste Mr. Boyfriend med ind i BDSM-universet.

Han havde absolut ingen erfaring med det.

Alligevel var han åben over for at prøve kræfter med rollen som Master, efter jeg havde fortalt ham om min lyst til at underkaste mig en dominant herre.

Det skulle vise sig, at Mr. Boyfriend var et naturtalent, da han er den mand, der for alvor har vist mig sammenhængen mellem smerte og lyst. Det er nemlig gået op for ham, at han nyder at pådrage mig smerte, fordi jeg giver mig hen på en helt anden måde, end når vi dyrker andre former for sex.

Mange udefrakommende forbinder S/M med vold og ydmygelse, men sådan er det ikke i min verden.

For mig handler det på ingen måde om at blive tæsket gul og blå, for det kan umuligt være rart.

Faktisk har jeg aldrig haft et eneste mærke efterfølgende. Derimod har S/M mange andre formål, som eksempelvis magtovergivelse, pirring, fokus og tillid.

Mange par bruger denne form for sex som et krydderi til deres øvrige sexliv, som er baseret på hengivenhed, intimitet og respekt for hinanden. S/M behøver overhovedet ikke være ekstremt. Efter min mening er intet forkert i at tænde på denne form for sex. Som jeg ser det, er der en vis form for aggression forbundet med alle former for sex. Faktisk kan sammenhængen mellem smerte og lyst være ret så naturlig. Forskning har nemlig vist, at der skabes aktivitet i et bestemt hjerneområde, som forbindes med smerteoplevelsen, når man som kvinde får orgasme.

Den søde smerte

Efter den første gang, hvor Mr. Boyfriend spankede mig med sit bælte, gik det op for mig, at jeg er det, man kalder en masochist. Jeg havde længe fantaseret om, hvordan det ville være at få smæk for alvor, og den dag for godt og vel fem måneder siden fik jeg svaret.

Følelsen af slaget

Da det første slag ramte min ene balle gav det et sæt i mig, hvorefter varmen fra slaget spredte sig gennem hele min krop.

Fra det øjeblik havde han min fulde opmærksomhed. Det eneste, jeg kunne tænke på var, hvornår han ville gøre det igen. Da bæltet ramte den anden balle, kunne jeg mærke mit underliv dunkede af ophidselse, mens jeg hørte mig selv stønne højlydt. Jeg kunne på ingen måde holde min begejstring tilbage.

Samtidig havde jeg handcuffs på, så jeg kunne ikke gøre modstand. Han smækkede mig igen – denne gang på begge baller, og jeg fik gåsehud over hele kroppen. Lyden af bæltet mod min nøgne hud var noget af det frækkeste, jeg nogensinde har hørt.

Det sidste slag ramte begge baller samme sted som før, og det overraskede mig, at det ikke gjorde mere ondt. Smerte og lyst gik op i en højere enhed og blev ophøjet til liderlighed. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde har længtes så meget efter at få pik, som jeg gjorde i det øjeblik.

BDSM smerte og lyst

Derfor tænder jeg på smerte

Jeg forstår godt de af jer, der har svært ved at se sammenhængen mellem smerte og lyst. Jeg havde aldrig nogensinde selv forestillet mig, at jeg ville finde det nydelsesfuldt at blive spanket med et bælte, men det gør jeg.

LÆS OGSÅ: 25 tips og “Know-how” omkring BDSM

Jeg tror, der er mange grunde til, at jeg har dette tændingsmønster.

Først og fremmest har jeg stort set altid haft mørke lyster, som jeg føler, jeg kommer tættere på at udleve gennem S/M.

Dernæst nyder jeg at modtage den ubetingede opmærksomhed, der kræves fra mandens side. Han skal nemlig være i stand til at aflæse min krop og dens signaler for ikke at overskride mine grænser. I den forbindelse handler det også om tillid. Jeg stoler på, at han ikke gør mig fortræd, selvom jeg giver ham magten til at gøre det. Derfor har jeg heller aldrig dyrket denne form for sex med fremmede. Jeg har udelukkende udlevet disse lyster med mænd, jeg har været tryg ved.

Derudover har jeg oplevet, at denne form for sex gør, at jeg kan være 100 % til stede hele vejen igennem.

Jeg kan fralægge mig alt ansvar og bare modtage. Faktisk kan jeg gå over i det, der kaldes subspace, som er en slags trance, hvor virkeligheden forsvinder for en stund.

I det øjeblik er det udelukkende lyst og liderlighed, der eksisterer for mig. Sidst men ikke mindst tænder jeg på det psykologiske spil, der er mellem sadisten og masochisten. Eller den dominante og den submissive, om man vil. Som jeg ser det, er der ikke noget mere frækt, end når en mand kan tage hans kvinde når og hvor, han lyster. Noget der helt klart fremmes med S/M. For hvis jeg nægter min herre, det han vil have, kan en omgang smæk med garanti få mig på andre tanker 😉

BDSM smerte og lyst

Sammenhængen mellem smerte og lyst giver altså mening for mig. Men hvad mener I kære læsere? Del jeres meninger og erfaringer med S/M ved at skrive en kommentar til indlægget.

Derudover vil jeg sige tak fordi I læste med. Hvis I selv vil igang med at prøve denne verden af, kan det være en god idé at købe et begyndersæt til formålet.

KH.
Miss Felicity

Se Også