sexspil

udgivet:

Sexspil den HELT STORE guide

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne guide ser vi nærmere på fire testede sexspil:

  1. YOU & ME – Erotisk sexspil (på dansk)
  2. Monogamy – Erotisk brætspil
  3. Discover Your Lover – Erotisk spil
  4. Master & Slave Frækt Bondage spil for par

Kære Læsere

I dagens indlæg, har jeg gjort det til min mission at lave den ultimative guide til jer, der ønsker det sjove, underholdende og forfriskende sexspil. Jeg har efterhånden været gennem en del af disse slags spil, og må ærligt indrømme, at der er “Hits and Misses” i stor stil. Men bare rolig, jeg er klar til at guide dig gennem junglen af diverse par og sexspil.

Sexspil: Hvad kan du egentligt bruge dem til?

Sexspil rammer generelt forskellige lyster og tendenser i sexlivet. Men det som de fleste af dem har til fælles, er, at du kan bruge dem til at friske tingene i jeres sexliv lidt op med. Og gerne på en helt ny og innovativ måde. Dog vil jeg så sige, at det egentligt er nemmere sagt end gjordt.

Mange af de spil, jeg har prøvet, er blevet en smule kedelige i længden. Men det tror jeg også kan skyldes, at spillene bedre egner sig til nogle par end andre.

Kan du sige “JA” til nogle af de her punkter, så er et sexspil helt sikkert noget for dig og din partner:

  1. Har I svært ved at finde på nogle nye ting i sengen, som I kan lave sammen?
  2. Har I svært ved at kommunikere om nye tiltag i sengen? Eller føler du, at det kan være svært at fortælle din partner, hvad du gerne vil have?
  3. Dyrker I ikke nok sex?
  4. Mangler I noget god underholdning til en “date-aften” eller andet par-relateret?
  5. Føler I jer ikke særligt erfarne med alle mulige tiltag i sengen, og vil I gerne eksperimentere lidt mere?

Hvis du kan se dig selv nikke JA til disse ting, så rammer du/I meget godt den mest brugte vision med mange sexspil. Idéen er nemlig at hjælpe med at fornye sexlysten, bidrage til meget sex eller hjælpe til at finde på nye tiltag i sengen. Jeg tror det er her jeg gik galt med Mr. Teddy (min kæreste). Vi har nemlig egentligt ret meget sex. Og vi er ret gode til at eksperimentere og prøve nye ting. Det vil sige, at mange af de ting, vi skulle ifølge sexspillet allerede er afprøvet i stor stil.

Hvad er vigtigt, når I skal købe et sexspil?

Først og fremmest, så er det vigtigt at finde et spil, der matcher jer og jeres visioner og lyster. Der er mange spil, som måske spiller lidt på ting som Fifty Shades Of Grey eller andre kendte temaer. Hvis I nu er vilde med det tema, jamen så er det bare at slå jer løs! Men ellers find et spil, som lyder som noget, der indeholder det I godt kan lide. Nogle sexspil er meget mere udfordrende seksuelt end andre.

Men hvad er ellers vigtigt, når det kommer til sexspil? Jo, det er her min egen personlige mening kommer ind. Jeg har valgt at dele de forskellige typer sexspil ind, således du/I kan finde det som præcist passer til jer.

Her kommer min oversigt over fire gode og testede sexspil

Det enkle sexspil, som hjælper jer til mere sex

De fleste sexspil handler om, at du skal trække noget, slå med en terning eller andet som gør, at du skal gøre noget ved din partner. Se det kan være rigtig sjovt! Det matcher især jer, som er nye i et forhold, eller ikke har prøvet så meget endnu. Det er enkelt og nemt at forstå. Der er slet ikke så meget fikumdiks med denne slags spil. Her giver jeg dig mit bedste bud på en god kandidat:

1. YOU AND ME – EROTISK SEXSPIL

PRIS: 149,00 KR

Spillet indeholder kort sagt nogle kort, som er hendes eller hans, en terning og et timeglas. Derudover anbefalses der, at I finder en lækker glidecreme, bindebånd og blindfold samt massageolie frem. Her får du virkelig meget sjov for pengene – det tør siges. Spillet er nu også oversat til dansk. Så der er ingen undskyldning for at prøve det af.
Sexspil

 

Spillet for jer, der virkelig ønsker at SPILLE

Næste kategori skal omhandle nogle af de sexspil, som virkelig giver dig følelsen af, at du spiller et spil. Her kan du leve dig ind i spillet, og ligesom med mange andre spil, måske vinde eller tabe. Eller få lov til at spille en rolle. Mulighederne er mange, og jeg har gravet et parspil frem, som giver dig det bedste kryds mellem et almindeligt brætspil og et saftigt sexspil. Dette er for parret, som elsker rent faktisk at spille et spil, men gerne vil give det et frækt pift.

2. MONOGAMY: Erotisk Brætspil på Dansk – TESTVINDER

PRIS: 249 KR.

I Monogamy får du en rigtig spilleplade at spille på, en terning og nogle brikker at rykke med. Herefter rykker du rundt på pladen, og alt efter farve, får du lov at trække en saftig udfordring. Og så vil jeg ikke sige mere – I må selv udforske resten! Udover, at spillet er blevet kåret til årets spil i 2014, så er det nu også oversat til DANSK. 
Sexspil

 

Sexspillet for eksperterne

Niveau: Avanceret. Se her får I spil, som virkelig har noget at tage fat i. Hvis I elsker at gå ned i detaljen, og ønsker at investere i et sexspil som holder længe, og som I aldrig bliver trætte af – så er dette kategorien. Mangler du en guide til, hvordan du spiller Monogamy, så har Rebecca Dakin herunder givet en lille anbefaling.

3. DISCOVER YOUR LOVER

PRIS: 399,00 KR.

Der er både en detaljeret spilleplade, to timeglas og mange forskellige kort at trække – så I løber aldrig tør for nye tiltag. Spillet har forskellige niveauer; lige fra legesyge kærtegn til passioneret vildskab, og byder på meget mere. Spillet er på engelsk. Men her får du virkelig et spil, der kan spilles mange gange, og bruges tit og ofte som forspil.

Sexspil

Sexspillet som også indeholder sexlegetøj

Niveau: Avanceret. Dette er også avanceret og kræver, at du har prøvet noget sexlegetøj før. Begyndere kan også være med, men har man erfaring med sexlegetøj, bliver det straks sjovere.

4. MASTER & SLAVE BONDAGESPIL TIL PAR

PRIS: 599,00 KR.

Dette spil er en sjov blanding af at være et reelt spil, men også en pakke med sexlegetøj. Her får man virkelig følelsen af, at de produkter, der er med, også har et formål. Det er nemlig sådan, at sættet indeholder 13 dele sexlegetøj. Disse passer på forskellige udfordringer relateret til BDSM. Her handler det ikke om, hvorvidt du skal bruge produkterne, men mere, hvem der skal være master og hvem der skal være slave i jeres forhold?

Der er 24 kinky udfordringskort med. Så det er bare med at komme i gang. Der er produkter og udfordringer nok til mange sjove aftener.

OBS: Når du køber denne pakke, så skal du vælge farve. Vælger du en pink eller lilla pakke, så er sproget: Engelsk, hollandsk, fransk, tysk og spansk. Vælger du en cremefarvet pakke, så er sproget: Norsk og svensk.

Sexspil

 

Har du andre gode råd?

Hvis du har prøvet andre spil, eller har andre gode råd til et fantastisk sexspil, så tøv ikke med at dele din mening! Jeg vil vildt gerne høre om dine oplevelser med sexspil. Personligt har jeg virkelig prøvet mange, der var dårlige eller mærkelige. Eller virkelig uinteressante. Så smid gerne en mail på: mv@missgrey.dk – eller endnu bedre en kommentar nedenunder. Jeg håber denne guide var en smule brugbar for dig, kære læser! Tak fordi du læser med.

Hvis du vil læse andre guides, har jeg et par til dig her:

Her er guiden til hans penis

Sexlegetøj på budget: Det ultimative tilbehør til jeres sexleg

Sexlegetøj på budget: Kvindens bedste ven

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks med nøje udvalgte produkter*

Se Også