Kære Læsere!

I dagens indlæg, har jeg gjort det til min mission at lave den ultimative guide til jer, der ønsker det sjove, underholdende og forfriskende sexspil. Jeg har efterhånden været igennem en del af disse slags spil, og må ærligt indrømme, at der er “Hits and Misses” i stor stil. Men bare rolig, jeg er klar til at guide dig igennem junglen af diverse par og sexspil.

Hvad kan du egentligt bruge det til?

Mange sexspil rammer nogle forskellige områder. Men det som de fleste af dem har til fælles, er, at du kan bruge dem til at friske tingene i jeres sexliv lidt op med. Og gerne på en helt ny og innovativ måde. Jeg vil så sige, at det egentligt er nemmere sagt end gjordt.

Mange af de spil, jeg har afprøvet, er blevet en smule kedelige i længden. Men det tror jeg også kan skyldes, at spillene bedre egner sig til nogle par end andre.

Kan du sige JA til nogle af de her punkter, så er et sexspil helt sikkert noget for dig og din kæreste:

  • Har I svært ved at finde på nogle nye ting i sengen, I kan lave sammen?
  • Har I svært ved at kommunikere om nye tiltag i sengen? Eller føler du, at det kan være svært at fortælle din partner, hvad du gerne vil have?
  • Dyrker I ikke nok sex?
  • Mangler I noget god underholdning til en “date-aften” eller andet par-relateret?
  • Føler I jer ikke særligt erfarne med alle mulige tiltag i sengen, og vil I gerne eksperimentere lidt mere?

Hvis du kan se dig selv nikke JA til disse ting, så rammer du/I meget godt den mest brugte vision med mange sexspil. Idéen er nemlig at hjælpe med at fornye sexlysten, bidrage til meget sex eller hjælpe til at finde på nye tiltag i sengen. Jeg tror det er her jeg gik galt med Mr. Teddy. Vi har nemlig egentligt ret meget sex. Og vi er ret gode til at eksperimentere og prøve nye ting. Det vil sige, at mange af de ting, vi skulle ifølge sexspillet allerede er afprøvet i stor stil…

Hvad er vigtigt, når I skal købe et sexspil?

Først og fremmest, så er det vigtigt at finde et spil, der lidt matcher jer og jeres visioner og lyster. Der er mange spil, som måske spiller lidt på ting som Fifty Shades Of Grey eller andre temaer. Hvis I nu er vilde med det tema, jamen så er det bare at slå jer løs! Men ellers find et spil, som lyder som noget, der indeholder det I godt kan lide. Nogle sexspil er meget mere udfordrende seksuelt end andre.

Men hvad er ellers vigtigt, når det kommer til sexspil? Jo, det er her min egen personlige mening kommer ind. Jeg har valgt at dele de forskellige typer sexspil ind, således du/I kan finde det som præcist passer til jer!

Det enkle sexspil, som hjælper jer til mere sex

De fleste sexspil handler om, at du skal trække noget, slå med en terning eller andet som gør, at du skal gøre noget ved din partner. Se det kan være rigtig sjovt! Det matcher især jer, som er nye i et forhold, eller ikke har prøvet så meget endnu. Det er enkelt og nemt at forstå. Der er slet ikke så meget fikumdiks med denne slags spil! Her giver jeg dig mit bedste bud på en god kandidat:

YOU AND ME – EROTISK SEXSPIL

PRIS: 149,00 KR

Spillet indeholder kort sagt nogle kort, som er hendes eller hans, en terning, et timeglas og ikke desto mindre en lækker glidecreme, bindebånd og blindfold samt massageolie. Her får du virkelig meget sjov for pengene – det tør siges!

KØB DEN HER: You and me – erotisk sexspilsexspil

Spillet for jer, der virkelig ønsker at SPILLE

Næste kategori skal omhandle nogle af de sexspil, som virkelig giver dig følelsen af, at du spiller et spil. Her kan du leve dig ind i spillet, og ligesom med mange andre spil måske vinde og tabe. Eller få lov til at spille en rolle. Mulighederne er mange, og jeg har gravet et parspil frem, som giver dig det bedste kryds mellem et almindeligt brætspil og et saftigt sexspil. Dette er for parret, som elsker rent faktisk at spille et spil, men gerne vil give det et frækt pift.

MONOGAMY

PRIS: 249 KR

I monogamy får du en rigtig spilleplade at spille på, en terning og nogle brikker at rykke med. Herefter rykker du rundt på pladen, og alt efter farve, får du lov at trække en saftig udfordring. Og så vil jeg ikke sige mere, og I må selv udforske resten! Udover, at spillet er blevet kåret til årets spil i 2014, og så er det på engelsk.

KØB DEN HER: Monogamysexspil

Sexspillet for eksperterne

Niveau: avanceret. Se her får I spil, som virkelig har noget at tage fat i. Hvis I elsker at gå ned i detaljen, og ønsker at investere i et sexspil som holder længe, og som I aldrig bliver trætte af – så er dette kategorien.

DISCOVER YOUR LOVER

PRIS: 349,00 KR

Der er både en detaljeret spilleplade, to timeglas og mange forskellige kort at trække – så I løber aldrig tør for nye tiltag. Spillet har forskellige niveauer; lige fra legesyge kærtegn til passioneret vildskab, og byder på meget mere. Spillet er på engelsk. Men her får du virkelig et spil, der kan spilles mange gange, og bruges tit og ofte som forspil!

KØB DEN HER: Discover your lover

sexspil

Har du andre gode råd?

Hvis du har prøvet andre spil, eller har andre gode råd til et fantastisk sexspil, så tøv ikke med at dele din mening! Jeg vil vildt gerne høre om dine oplevelser med sexspil. Personligt har jeg virkelig prøvet mange, der var dårlige eller mærkelige. Eller virkelig uinteressante. Så smid gerne en mail på: mv@missgrey.dk – eller endnu bedre en kommentar nedenunder. Jeg håber denne guide var en smule brugbar for dig, kære læser! Tak fordi du læser med.

Hvis du vil læse andre guides, har jeg et par til dig her:

Her er guiden til hans penis!

Sexlegetøj på budget: Det ultimative tilbehør til jeres sexleg!

Sexlegetøj på budget: Kvindens bedste ven!

Much Love

Miss Vanilla

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelBloggen “Lauras univers” – Aldrig mere et kedeligt sexliv!
Næste artikelEr vi slet ikke kærester mere?
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here