mere sex under corona

udgivet:

Sådan får du mere sex under corona!

Kære læser

Vil du også gerne vide, hvordan du kan få mere sex under corona-forholdene? Så er du havnet det rette sted. Denne samfundsmæssige krise har bragt både social distance og melankoli med sig. Derfor mener jeg også, at det er supervigtigt at arbejde på at bevare intimiteten og kærligheden med vores partner. Jeg har her skrevet nogle tips til dig, der er i et forhold, og som har brug for at få opfyldt sexkontoen, som forhåbentligt både kan hjælpe din partner og dig med at bevare lysten til hinanden. Enjoy!

Læs også: Anmeldelser og guides på sexlegetøj 

Sådan får du mere sex under corona 

I denne tid er der mange af os, der stadig er hjemsendt med vores bedre halvdel. Og det er både på godt og ondt. Du får her 4 tips til både at overleve det og at få mere sex under corona.

1. Brug tid hver for sig

Vi kan hurtigt blive enige om, at det er de færreste, som kan holde til at gå op og ned ad hinanden hver dag, som mange af os jo gør for tiden. Noget der virkelig har hjulpet os med ikke at blive vanvittige er, at bruge en masse tid hver for sig. Lav hver jeres ting i hvert sit rum. Gå turer alene eller besøg de nærmeste alene. For en ting er sikkert: Der vil altid opstå gnidninger, når vi går op og ned af hinanden. And thats not making os horny. Tværtimod. Så ja mit første råd er at få mere lyst til hinanden ved at bruge tid hver for sig.

2. Rør (en masse) ved hinanden

Når det så er sagt, er det også vigtigt, at I husker hinanden. Husker at pleje kærligheden og bevare intimiteten. De 2 meters afstand gælder ikke med din partner: Kys, nus og rør hinanden. Lig sammen. Klask hinanden bagi i tide og utide. At røre ved hinanden vil være med til at bevare intimiteten mellem jer. Der findes intet bedre end at stå foran kødgryderne, og så få lagt en arm rundt om sig samt små søde kys i nakken. Søde berøringer kan desuden være med til at tænde en ild, som du måske skal slukke senere…

 3. Få inspiration udefra

Der findes masser af fræk inspiration ude i verden, som I kan bruge til at spice sexlivet op med. I kan for eksempel se porno sammen: Find hver jeres favorit på de frække sider og vis den til hinanden. I kan også tilmelde jer frække forums, hvor I finder fræk inspiration i lange baner.

missgreyclub

I kan også gå jer i kast med at læse erotiske noveller sammen. Tjek f.eks. Missgrey PLUS ud, hvor du kan læse en masse, frække og velskrevne erotiske noveller, spændende reportager fra danskernes sexliv og eksklusive interviews med folk, der arbejder i sexbranchen.

4. Prøv noget nyt sammen

I kan prøve noget nyt og frækt i dobbeltsengen – f.eks. Erotisk massage, bondage, Tantra, BDSM, analsex, eller noget helt femte. I kan også spille sexspil derhjemme eller hent det hede parspil til mobilen Ipassion. De frække muligheder er mange, og jeg vil også præsentere dig for vores PLEASUREBOX, som er vores frækkeste løsning til dig.

I Missgrey PLEASUREBOX – får du:
  • Tilsendt en fræk box med 2-6 styk. kvalitet sexlegetøj.
  • En udførlig digital guide, hvor du lærer at bruge produkterne.
  • Din egen anonyme profil på MissgreyClub – som du kan bruge til at chatte med sexologer, deltage i forums, få frække sexopgaver eller eksklusive rabatter på frække webshops (f.eks. Sinful.dk eller Sexshop.dk)

Pris: 299,- (værdi: 700 kr.)

Bestil din PLEASUREbox her

Tak fordi du læste med! Du er meget velkommen til at dele dine egne tips med mig nede i kommentarerne under indlægget.

Over and out – Miss Curious

*Indeholder reklamelinks*

Se Også