Bedre orgasmer med tantra

udgivet:

Bedre orgasmer med tantra

Dette kursus er skrevet af sexolog Gry Sara Windelev. Gry læser til sexolog hos Yazmin Fox i København. Sideløbende er hun i gang med en tantrauddannelse hos seksueltraume-terapeut og founder af New Nordic Tantra, Johannes-Brormand Søndergaard. Hun arbejder med det hele menneske som holistisk sexologistuderende, og specialiserer sig i senfølger efter seksuelle overgreb. Gry har dog også klienter med andre seksuelle problematikker og udfordringer. Hun har arbejdet som uddannet kok i 20 år, og ved derfor også meget om, hvor vigtig kosten er for det hele menneske. Gry kan lære dig at åbne sanserne og invitere nydelsen ind i dit liv. Gry arbejder med det hele menneske, da traumer efter overgreb lagres i kroppen. Du finder også dette kursus på vores medlemsside: Missgreyclub.dk

Hvordan har du det? Når vi får det spørgsmål, så svarer vi stort set altid på spørgsmålet, ved at tage stilling til vores mentale tilstand. Altså med mindre vi er syge med influenza, forkølelse eller lign. Men hvordan lærer vi egentlig at mærke, hvordan vores krop har det?

Det er Tantra et rigtig godt værktøj til. Tantra handler nemlig om nærvær. Nærvær med andre, men ikke mindst dig selv. Det handler om at komme helt ned i sin krop, og mærke efter – at finde en indre ro, men også at vække sin sensualitet, kærligheden og seksualiteten, gennem spiritualiteten.

Tantra handler også om, at være i proces. At udvikle sig med sin partner, og sig selv. Man får følelsen af, at være på en rejse sammen med sin partner, hvis begge vælger at gå tantraens vej. Derfor har jeg lavet dette 7-trins kursus til dig, med nogle af teknikkerne fra tantraen. Jeg er ked af at sige det, men der er ingen ”quick fixes” når det kommer til vejen til bedre orgasmer.

Det handler om, at åbne sanserne og at være mere tilstede. Som alt andet, kræver det træning, tid og fokus. Men for pokker, det er det hele værd. For udover at dine orgasmer kan flytte sig fra klitoris og ind i skeden, kan de også blive længere og kraftigere, og det kan også genere meget mere energi og glæde i din hverdag, og hvem vil ikke gerne have det? Så afsæt noget tid til dig selv hverdag, og inviter mere nydelse ind i dit liv.

Find vejen til din Indre Gudinde.

Namaste

Hvordan har din vejrtrækning det egentlig, tænker du nogensinde over det? Mange af os gør ikke, men den kan faktisk afsløre mange ting om din tilstand. Er du stresset? Er du vred? Glad? Nogle behandlere kan faktisk bedømme rigtig meget om din tilstand, ud fra din vejrtrækning.

Sådan laver du øvelsen

Tag 5 minutter. Sæt eller læg dig ned. Fokuser alene på din vejrtrækning. Med et ikke dømmende sind og lukkede øjne, observerer du den nu i et par minutter. Læg nu en hånd på din mave nogle cm under din navle (dit lyst chakra). Træk vejret roligt ind gennem næsen, og ud gennem munden ca. 5 gange.Træk så vejret ind gennem munden, og slip ud gennem munden med et stort suk.

Prøv at lade være med at holde pause mellem vejrtrækningerne, så der hele tiden enten sker en udånding eller en indånding. Fortsæt nu sådan, og læg så mærke til hvad der sker i dit underliv. Kan du bedre mærke det? Bevæger det sig mere? Bliver det varmere? Det kan være at du mærker en lille prikkene fornemmelse i kroppen, det er fordi du får mere ilt rundt i kroppe, hvilket også giver en bedre kontakt til dit underliv. Du kan sætte farten op på dit åndedrag, og se hvordan det føles. Altså lidt ligesom når du har sex. Hvis det bliver ubehageligt, sætter du tempoet ned igen. Husk, det skal føles rart, det er nydelsen vi fokuserer på.

Lav øvelsen i 5-10 minutter hver dag

Åh nej, vil du virkelig have, at jeg skal se mig selv ”dernede”?! Ja, gu vil jeg så. Vores kønsdele sidder jo indvendigt, så derfor må du have fat i spejlet. Det er vigtigt at du kender dig selv alle steder på kroppen. Også din mis, fisse, kusse, den der, eller hvad du nu kalder den.  Lad os bare kalde den mis her. En sund mis er en glad mis. Og når du har et helt naturligt forhold til den, altså ligesom til alle dine andre lemmer på kroppen, så har den det endnu bedre. Og jo mere komfortabel du er med den, jo nemmere er det også at guide din partner. Din partner skal jo vide, hvordan du kan lide det, og vi er alle sammen forskellige.

Sådan gør du i praksis

Vores mis kan være et meget sart lille væsen, hvis vi ikke passer på den. Det kan skabe en masse ubalance og sygdom, men også smertefulde tilstande, som f.eks. vulvodyni. Så lær hvordan den ser ud, når den er glad, frisk og rask. Så kan du hurtig se (og mærke), når der er noget galt. Ubalance og smertetilstande kan også opstå, når vi gør ting seksuelt som vi skulle have sagt nej til. Så husk det nu; du må ALTID sige nej til sex, eller stoppe det, hvis det ikke føles rigtig. Det går ud over din psyke, og det kan sætte sig som svære blokeringer i kroppen.

Og nu skal vi så til det…

Gør det behageligt for dig. Vask dine fingre, så de er helt rene. Læg dig ned med et håndspejl, og kig. Undersøg dine kønslæber, mærk hvordan det føles når du røre ved dem. Skil læberne ad. Hvad ser du? Hvordan føles det? Husk at slappe helt af i kroppen. Når du er klar, kommer du en finger eller to op i skeden. Kom evt. glidecreme eller mandelolie på inden. Hvordan føles det? Prøv at klemme om dine fingre med din muskulatur inde i skeden. Prøv at mærke forskellen på, hvor meget du kan mærke, afhængig af hvor i skeden du er. Vi er meget mere følsomme i starten, og så igen helt inde omkring livmodermunden.  Der er en masse buler og noprede steder. Er der nogle af stederne som føles dejligere at røre ved end andre? Tag så lang tid, som du har brug for.

Vi ved det godt. Knibeøvelser er godt for underlivet, og de kan nemt laves alle mulige steder. Mens vi venter på bussen, i køen i supermarkedet osv. Men får vi gjort det? Knibeøvelser er ikke kun til for alt det ret så praktiske, så som at kunne holde på urin og afføring. Næ, de er også til for at kunne give dig bedre orgasmer. Og nogle kan faktisk blive så gode til det, at de kan knibe sig selv til orgasme. WHAT?!… Yup, det er faktisk sandt. Tænk at have sådan en super power, at kunne give sig selv nydelse på den måde, og så helt uden hænder.

Sådan gør du

Prøv næste gang når du tisser, at stoppe strålen ved at knibe. Det giver din en god fornemmelse af dine knib, og hvor stærk din bækkenbund er. Hvis du kan stoppe strålen der hvor du tisser allermest, er du rigtig god. Det er der du helst skal ligge, så har du en stærk bækkenbund. Husk dog, at det kun er for at give dig en indikation. Du må ikke bruge det som en måde at træne på, det er ikke sundt for dine nyrer i det lange løb. Når vi kniber alt, kniber vi musklerne omkring anus, skeden og klitoris.

Når du kniber, så prøv om du kan mærke forskellen på de 3 steder. Det kan være svært, for det hele består nærmest af en stor muskelplade, men med mange små muskler. Prøv om du kan spænde musklerne i skeden og ved klitoris, samtidig med at du slapper af i dem omkring anus. Hold dit knib i 5 sekunder og slap så helt af i 5 sekunder. Gentag øvelsen 10 gange. Læg evt. en hånd på maven under navlen, du skal nemlig også slappe helt af i dine mavemuskler.  Husk at trække vejret roligt ud og ind.  Knib på indånding og slap af på udånding. Du kan også gøre det omvendt, det er op til dig, blot du trækker vejret på en rolig måde.

Og husk altid at slappe af i alle musklerne, inden det næste knib. Prøv at lave øvelserne i en uge, og se om du kan mærke forandringer.

Når du føler du kan dine korte knibeøvelser, skal du sætte dit knib op til 10 sekunder., 20 sekunder osv. Øg det gradvist til du en dag når til 60 sekunder. Du kan også lege, at dit hjerte sidder inde i skeden på dig. Prøv at lade dine knibeøvelser være som hjerteslag i 3 minutter. Når du får nemmere ved at knibe og de bliver længere, fortsætter du din rolige vejrtrækning som hidtil, men du skal selvfølgelig ikke lave en indånding og en udånding, som er på 60 sekunder. Igen tilpasser du det til dit behov, så det føles rart.

Sådan gør du

Lav dine øvelser hver dag, hvis du vil være en Ninja i sengen. Når du bliver rigtig god, kan du nemlig sidde helt mussestille ovenpå din partner, og kun ved hjælp af knibeøvelser, bringe dig og ham til orgasme. Sejt ikke? Men husk, man kommer ikke sovende til sine Ninja-skills. Og det tager lang tid at nå dertil.

Om du lave øvelserne siddende, stående eller liggende er helt op til dig. Prøv dig frem, og se hvad der passer dig bedst. Se om du kan få lavet knibeøvelser hver dag, for din egen nydelses skyld.

Og hvis du vil være virkelig stærk i din bækkenbund, altså opnå de der Ninja-skills, kan du købe bækkenbundskugler, jadeæg og alt muligt andet.

]Nu er du bevidst om dit åndedræt og dine knibeøvelser, så nu skal de tages i brug med det seksuelle.

Start med at have de ting du skal bruge i badet indenfor rækkevide, du skal nemlig bade i mørke. På den måde har du mere fokus på følesansen.

Sådan gør du

Tænd for vandet, og find den rigtige temperatur. Mærk det varme vand løbe den over din nøgne krop, synk ind i nydelsen. Når du er godt gennemvarm, sætter du dig ned på gulvet. (ja undskyld, her tænker vi ikke så meget på klimaet og de korte bade). Begynd nu at bruge din vejrtrækning ind gennem munden, og ud gennem munden. Husk der skal ikke være pauser mellem ind- og udånding.

Du må gerne sætte lyd på. Før nu bruseren ned mellem dine ben, og ret de varme stråler mod alle de steder, der føles rigtig godt. Prøv at slappe så meget af, som muligt. Se om du kan bringe dig selv til orgasme, alene ved at fokusere på din vejrtrækning og dit underliv. Altså helt uden at fantasere om alt muligt andet. Og hvis det ikke lykkes, må du ikke miste modet.

Fantaser løs, få en orgasme, og så prøv igen. Nogle gange hjælper det, at få den første, så er der ligesom hul igennem. Du kan også sætte dine knibeøvelser på her, og bruge dem i din leg.

Først skal du finde en passende dildo frem, og det er nok ikke her at det den store sorte satan skal i brug. Jeg vil nok anbefale en lille til medium størrelse.

Sådan gør du

Giv dig selv et forspil, så du er helt klar og modtagelig, brug gerne glidecreme. Før nu dildoen op i dig. Luk øjnene og hav fokus på hvad der sker inden i din skede. Prøv nu at knibe forskellige steder. Om hovedet, om midten og om roden. Kan du fornemme de forskellige steder? Leg lidt med det. Prøv nu at bruge dine muskler til at presse dildoen længere ind. Pres den derefter ud. Hvordan føles det? Prøv at lave knibeøvelserne i forskellige tempi. Prøv også hjerteslaget her. Det handler om, at du bliver god til at skelne mellem de små muskulaturer.

Hvis du vil, kan du også prøve knibeøvelserne i forskellige stillinger med dildoen, missionær, ridende, bagfra og hvad du ellers har lyst til at afprøve. Så bliver du helt fortrolige med dine knibeøvelser, inden du har sex med din partner.

Nu er du vist klar til at prøve det med din partner. Og jeg er sikker på, at han er med på legen, det kommer jo i dén grad, jer begge til gode – hvis han altså synes det er rart.

Sådan gør du

Start med det forspil i nu har lyst til den dag. Ikke lige på og hårdt, så hvis det er en quicky i har lyst til, er det ikke den dag i skal lege med dine nyfundne Ninja-skills. Når du er klar til at modtage ham, lægger du dig på ryggen. Han sætter sig mellem dine ben.

Lad ham indføre spidsen af penis og knib om den. Kan han mærke det? Hvordan føles det? Før den nu længere ind, og knib igen. Prøv dig frem, på samme måde som du gjorde med dildoen. Til sidst lader du ham føre den helt ind. Se om du evt. kan ”trække” den længere ind, inden han selv gør det. Lad ham ligge helt stille inden i dig, og prøv at lave de rytmiske knibeøvelser som hjerteslagene. Og man må gerne grine og have det sjovt.

Hvis hans erektion falder, så har i bare muligheden for, at mærke hvordan det føles. Kan du mon knibe på en sådan måde, at hans pik igen bliver stiv? Du kan også øve dig, når du sidder ovenpå ham. Når han er helt i bund, kan du f.eks. prøve at ”skubbe” ham ud, så du får en følelse af det også, så du ved hvordan du ikke skal gøre.

Lad ham fortælle dig, hvilke knib der virker bedst på ham, og så kan du styrke disse knib. Husk at også han får et bedre sexliv, af at knibe. Bedre orgasmer og erektionen forbedres også.

Så hvad venter i egentlig på.

I får det sexliv i selv tager.

Rigtig god leg

Se Også