jeg-tester-5-populære-glidecremer

udgivet:

Jeg tester 5 POPULÆRE glidecremer

Kære Læser

Jeg tester 5 populære glidecremer og giver stjerner fra 1 til 5, hvor 5 er en klar favorit! En glidecreme kan være til rigtig stor fornøjelse, og bidrage til et meget bedre sexliv for mange. Hvem ved, måske jeg med mit lille eksperiment finder en ny favorit?

Jeg tester disse 5 populære glidecremer:
 1. PJUR Orginal – En af verdens MEST SOLGTE glidecremer
 2. Getmaxxx ULTIMATIV Luksus silikone glidecreme
 3. Dr. Love – Bedste kvalitet for pengene – TESTVINDER
 4. Durex Play Tingle – Til den eksperimenterende
 5. Sensual Bodyfluid for LoversSUPER DRØJ i brug 

Mine krav til en god glidecreme

Personligt har jeg faktisk altid været en smule dårlig til at bruge mange forskellige glidecremer. Jeg holder mig mest til min mest elskede økologiske vandbaserede glidecreme. Den virker for mig, og dækker langt de fleste af mine behov.

Men hvad vi skal huske på, er, at glidecremer er designet til mange forskellige ting.

Nogle er gode til analsex, nogle er bedre for dit legetøj end andet – og nogle plejer og fugter din vagina på samme tid. Og så er der simpelthen bare nogle glidecremer, der er bedre end andre.

Mine krav til en glidecreme er ret specifikke. Den må ikke lugte eller smage af noget. Den skal holde længe, så jeg ikke behøver at tilføje mere. Og så behøver den ikke bidrage med mere end at give en god glidningsevne. Men det kan være en udfordring at finde den perfekte glidecreme blandt alle de forskellige glidecremer! Så i dette indlæg, har jeg gjort det til min opgave at teste en masse af de mest populære glidecremer til dig.

KØB OGSÅ: Durex Intense Orgasme Gel

1. Pjur Original – En af verdens mest solgte glidecremer

5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer

Som overskriften egentligt indikerer, så er denne sag en af verdens mest populære glidecremer. Så derfor kan du nok forestille dig, at mine forventninger var i top. Faktisk er den så populær, at jeg tænkte, jeg lige måtte ind og tjekke, hvad andre brugere mente om den. Og her har den helt sikkert fået gode anmeldelser!

Hovedsageligt er der fokus på, at det er en silikoneglidecreme. Det vil sige, at du ikke må anvende den til silikone-legetøj. Men ofte så er silikoneglidecremer meget drøje, en lille mængde, når rigtigt langt. Det betyder også, at du som kvinde kan undgå den følelse af at være helt plasket til dernede. Eller at du som mand føler du sejler rundt, uden at kunne mærke, hvad der er op og ned. Men uden at dvæle mere i det, så lad os kaste os ud i det.

Læs mere om – PJUR Orginal her

De hårde facts
 • Den er silikonebaseret og består af 100% silikone
 • Den er allergitestet og kondomsikker
 • Kan bruges som glidecreme, men også til massage.
 • Den bør ikke anvendes sammen med sexlegetøj af silikone
 • Lugtfri og med meget neutral smag
Konsistens

Nu vil jeg komme tilbage og kommentere på designet senere, men da jeg skulle have produktet ud, må jeg indrømme, jeg blev lidt overrasket. Normalt er silikone glidecremer meget gel-agtige i deres konsistens. Men allerede da jeg får en lille mængde på min hånd, kan jeg konstatere, at denne glidecreme ikke er særlig geléagtig. Det er faktisk noget, jeg synes er ret positivt. Glidecremen virker ret flydende og opfører sig nærmest som en vandbaseret glidecremen, men med alle fordelene ved en silikone glidecreme. Jeg kan her godt forstå, at den er så populær, som den er!

LÆS OGSÅ: Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre!

Lugt

Noget der er vigtigt for mig, er, at min glidecreme ikke lugter for syntetisk. Jeg kan slet ikke lide alle de blåbær og jordbær glidecremer du kan få nu om dage. Derfor synes jeg det er super positivt, at denne glidecreme er helt lugtfri og heller ikke smager af noget!

Glideeffekten

Det næste der skulle testes, var helt sikkert glideeffekten. Nu kan det være ret svært at støde ind i en glidecreme, hvor det egentligt ikke glider. Men der kan være stor forskel på, hvor meget du skal bruge og hvordan det føles. Med denne glidecreme skal der ikke særlig meget til. Men det er heller ikke en af dem, hvor jeg har skulle bruge mindst. Egentligt kan jeg godt lide en glidecreme, hvor jeg ikke behøver at være forsigtig med hvor meget jeg putter på. Hvis der er noget jeg ikke kan lide, så er det følelsen af at have for meget glidecreme mellem benene. Men med denne synes jeg egentligt det er en meget god balance. Ved at bruge en mængde på størrelse med et stort blåbær, så kørte det hele egentligt utroligt fint!

Pris og design

Designet på denne populære glidecreme er faktisk det, jeg mindst kunne lide ved den. Det er egentligt det, der gør, at jeg har givet den 4 ud af 5 stjerner og ikke topscorer. Selve indpakningen er fin, og det er ikke et grimt design den har. Men når du skal have glidecremen ud, så er der ligesom bare et hul, når du skruer proppen af. Det minder lidt om mange makeup-fjernere. Men det fungerer bare ikke særlig godt, når det er en gel-lignende glidecreme. Du kan heller ikke rigtig klemme sammen om flasken for at få noget ud, da den er for hård. Så egentligt må du ryste det ud. Og her må jeg sige, at jeg virkelig foretrækker en pumpe. Prisen på glidecremen er ikke i den dyre ende overhovedet, når du tænker på, hvor meget kvalitet du får for pengene. Men du har dog altid mulighed for at købe en mindre en til en start, hvis du lige skal afprøve den af.

Køb PJUR Original til 49 kr lige HER

Populære glidecremer

2. Getmaxxx – ULTIMATIV Luksus silikone glidecreme

5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer

Denne populære glidecreme er faktisk en af de glidecremer, der forvirrer mig mest. Når du læser om den på nettet, vil du finde utroligt mange positive ting om den. Men det hænger slet ikke sammen med udseendet af glidecremen. Derfor må jeg nok indrømme, at af alle de populære glidecremer, jeg har modtaget, så var det denne, jeg glædede mig mest til at afprøve! Derudover så reklamerer de med at denne glidecreme virkelig er til den kræsne køber, og virkelig bevæger sig ud i grænselandet som værende en ultimativ luksus glidecreme.

Lad os se om det passer!

Læs mere om – Getmaxxx luksus silikone glidecreme her

KØB OGSÅ: Stimulerende Onani Sleeve til Mænd: PERFEKT TIL HANDJOB

De hårde facts
 • Silikoneglidecreme af den højeste kvalitet
 • Duft og smags neutral
 • Dermatologisk testet og allergivenlig
 • Den er latex og kondom sikker
 • Kan anvendes alle steder på kroppen
Konsistens

Mit første indtryk af denne glidecreme, var faktisk meget overraskende. Jeg har altid troet, at alle silikoneglidecremer er meget mere gel-agtige (som allerede nævnt). Men nu er jeg blevet overrasket for anden gang. Det er nok et godt eksempel på, hvorfor du nogle gange skal kaste dig ud i noget nyt. Men denne glidecreme er utroligt flydende. Faktisk mere flydende, end jeg lige synes om. Men jeg ved mange elsker at have en meget flydende og vandagtig glidecreme – og det får du i hvert fald her!

Lugt

Som producenten lover, så er denne glidecreme fuldstændig lugt- og smagsneutral. Helt klart et stort plus. Men de fleste populære glidecremer er neutrale nu om dage, og det udspringer egentligt fra kravet om, at de skal være allergivenlige og ikke indeholde en masse grimme ting.

Glideeffekten

Nu er det for alvor her at glidecremen kommer på prøve. Selvom det første indtryk var, at den var meget flydende, så viste det sig at være meget godt. Holdbarheden på glideevnen var helt sikkert utroligt lang. Jeg behøvede ikke at tilføre mere glidecreme på noget tidspunkt. Samtidig så har glidecremen en utrolig silkeblød følelse, og bidrager virkelig lækkert under sex. Jeg er faktisk meget overrasket over, hvor godt jeg egentligt synes om denne glidecreme!

Pris og design

Men så er der heller ikke mere ros til denne populære glidecreme. For ærligt, så er jeg virkelig skuffet over både navn og design. Mest af alt synes jeg den ligner en massageolie til overpumpede fitnessfyre. For en glidecreme der skulle give ultimativ luksus, så synes jeg virkelig, at designet er helt forkert. Faktisk alene af den grund, har jeg fjernet to stjerner og kun givet den tre ud af fem stjerner. Men hvis du kan se bort fra designet, så synes jeg helt sikkert, at den er værd at prøve! Prisen er ikke den billigste blandt mine glidecremer, men det er bestemt stadig til at betale.

Køb 100 ml Getmaxxx til 119 kr lige HER

Populære glidecremer

3. Dr. Love – Bedste kvalitet for pengene – TESTVINDER

5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer