jeg-tester-5-populære-glidecremer

udgivet:

Jeg tester 5 POPULÆRE glidecremer

Kære Læser

Jeg tester 5 populære glidecremer og giver stjerner fra 1 til 5, hvor 5 er en klar favorit! En glidecreme kan være til rigtig stor fornøjelse, og bidrage til et meget bedre sexliv for mange. Hvem ved, måske jeg med mit lille eksperiment finder en ny favorit?

Jeg tester disse 5 populære glidecremer:
 1. PJUR Orginal – En af verdens MEST SOLGTE glidecremer
 2. Getmaxxx ULTIMATIV Luksus silikone glidecreme
 3. Dr. Love – Bedste kvalitet for pengene – TESTVINDER
 4. Durex Play Tingle – Til den eksperimenterende
 5. Sensual Bodyfluid for LoversSUPER DRØJ i brug 

Mine krav til en god glidecreme

Personligt har jeg faktisk altid været en smule dårlig til at bruge mange forskellige glidecremer. Jeg holder mig mest til min mest elskede økologiske vandbaserede glidecreme. Den virker for mig, og dækker langt de fleste af mine behov.

Men hvad vi skal huske på, er, at glidecremer er designet til mange forskellige ting.

Nogle er gode til analsex, nogle er bedre for dit legetøj end andet – og nogle plejer og fugter din vagina på samme tid. Og så er der simpelthen bare nogle glidecremer, der er bedre end andre.

Mine krav til en glidecreme er ret specifikke. Den må ikke lugte eller smage af noget. Den skal holde længe, så jeg ikke behøver at tilføje mere. Og så behøver den ikke bidrage med mere end at give en god glidningsevne. Men det kan være en udfordring at finde den perfekte glidecreme blandt alle de forskellige glidecremer! Så i dette indlæg, har jeg gjort det til min opgave at teste en masse af de mest populære glidecremer til dig.

KØB OGSÅ: Durex Intense Orgasme Gel

1. Pjur Original – En af verdens mest solgte glidecremer

5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer

Som overskriften egentligt indikerer, så er denne sag en af verdens mest populære glidecremer. Så derfor kan du nok forestille dig, at mine forventninger var i top. Faktisk er den så populær, at jeg tænkte, jeg lige måtte ind og tjekke, hvad andre brugere mente om den. Og her har den helt sikkert fået gode anmeldelser!

Hovedsageligt er der fokus på, at det er en silikoneglidecreme. Det vil sige, at du ikke må anvende den til silikone-legetøj. Men ofte så er silikoneglidecremer meget drøje, en lille mængde, når rigtigt langt. Det betyder også, at du som kvinde kan undgå den følelse af at være helt plasket til dernede. Eller at du som mand føler du sejler rundt, uden at kunne mærke, hvad der er op og ned. Men uden at dvæle mere i det, så lad os kaste os ud i det.

Læs mere om – PJUR Orginal her

De hårde facts
 • Den er silikonebaseret og består af 100% silikone
 • Den er allergitestet og kondomsikker
 • Kan bruges som glidecreme, men også til massage.
 • Den bør ikke anvendes sammen med sexlegetøj af silikone
 • Lugtfri og med meget neutral smag
Konsistens

Nu vil jeg komme tilbage og kommentere på designet senere, men da jeg skulle have produktet ud, må jeg indrømme, jeg blev lidt overrasket. Normalt er silikone glidecremer meget gel-agtige i deres konsistens. Men allerede da jeg får en lille mængde på min hånd, kan jeg konstatere, at denne glidecreme ikke er særlig geléagtig. Det er faktisk noget, jeg synes er ret positivt. Glidecremen virker ret flydende og opfører sig nærmest som en vandbaseret glidecremen, men med alle fordelene ved en silikone glidecreme. Jeg kan her godt forstå, at den er så populær, som den er!

LÆS OGSÅ: Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre!

Lugt

Noget der er vigtigt for mig, er, at min glidecreme ikke lugter for syntetisk. Jeg kan slet ikke lide alle de blåbær og jordbær glidecremer du kan få nu om dage. Derfor synes jeg det er super positivt, at denne glidecreme er helt lugtfri og heller ikke smager af noget!

Glideeffekten

Det næste der skulle testes, var helt sikkert glideeffekten. Nu kan det være ret svært at støde ind i en glidecreme, hvor det egentligt ikke glider. Men der kan være stor forskel på, hvor meget du skal bruge og hvordan det føles. Med denne glidecreme skal der ikke særlig meget til. Men det er heller ikke en af dem, hvor jeg har skulle bruge mindst. Egentligt kan jeg godt lide en glidecreme, hvor jeg ikke behøver at være forsigtig med hvor meget jeg putter på. Hvis der er noget jeg ikke kan lide, så er det følelsen af at have for meget glidecreme mellem benene. Men med denne synes jeg egentligt det er en meget god balance. Ved at bruge en mængde på størrelse med et stort blåbær, så kørte det hele egentligt utroligt fint!

Pris og design

Designet på denne populære glidecreme er faktisk det, jeg mindst kunne lide ved den. Det er egentligt det, der gør, at jeg har givet den 4 ud af 5 stjerner og ikke topscorer. Selve indpakningen er fin, og det er ikke et grimt design den har. Men når du skal have glidecremen ud, så er der ligesom bare et hul, når du skruer proppen af. Det minder lidt om mange makeup-fjernere. Men det fungerer bare ikke særlig godt, når det er en gel-lignende glidecreme. Du kan heller ikke rigtig klemme sammen om flasken for at få noget ud, da den er for hård. Så egentligt må du ryste det ud. Og her må jeg sige, at jeg virkelig foretrækker en pumpe. Prisen på glidecremen er ikke i den dyre ende overhovedet, når du tænker på, hvor meget kvalitet du får for pengene. Men du har dog altid mulighed for at købe en mindre en til en start, hvis du lige skal afprøve den af.

Køb PJUR Original til 49 kr lige HER

Populære glidecremer

2. Getmaxxx – ULTIMATIV Luksus silikone glidecreme

5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer

Denne populære glidecreme er faktisk en af de glidecremer, der forvirrer mig mest. Når du læser om den på nettet, vil du finde utroligt mange positive ting om den. Men det hænger slet ikke sammen med udseendet af glidecremen. Derfor må jeg nok indrømme, at af alle de populære glidecremer, jeg har modtaget, så var det denne, jeg glædede mig mest til at afprøve! Derudover så reklamerer de med at denne glidecreme virkelig er til den kræsne køber, og virkelig bevæger sig ud i grænselandet som værende en ultimativ luksus glidecreme.

Lad os se om det passer!

Læs mere om – Getmaxxx luksus silikone glidecreme her

KØB OGSÅ: Stimulerende Onani Sleeve til Mænd: PERFEKT TIL HANDJOB

De hårde facts
 • Silikoneglidecreme af den højeste kvalitet
 • Duft og smags neutral
 • Dermatologisk testet og allergivenlig
 • Den er latex og kondom sikker
 • Kan anvendes alle steder på kroppen
Konsistens

Mit første indtryk af denne glidecreme, var faktisk meget overraskende. Jeg har altid troet, at alle silikoneglidecremer er meget mere gel-agtige (som allerede nævnt). Men nu er jeg blevet overrasket for anden gang. Det er nok et godt eksempel på, hvorfor du nogle gange skal kaste dig ud i noget nyt. Men denne glidecreme er utroligt flydende. Faktisk mere flydende, end jeg lige synes om. Men jeg ved mange elsker at have en meget flydende og vandagtig glidecreme – og det får du i hvert fald her!

Lugt

Som producenten lover, så er denne glidecreme fuldstændig lugt- og smagsneutral. Helt klart et stort plus. Men de fleste populære glidecremer er neutrale nu om dage, og det udspringer egentligt fra kravet om, at de skal være allergivenlige og ikke indeholde en masse grimme ting.

Glideeffekten

Nu er det for alvor her at glidecremen kommer på prøve. Selvom det første indtryk var, at den var meget flydende, så viste det sig at være meget godt. Holdbarheden på glideevnen var helt sikkert utroligt lang. Jeg behøvede ikke at tilføre mere glidecreme på noget tidspunkt. Samtidig så har glidecremen en utrolig silkeblød følelse, og bidrager virkelig lækkert under sex. Jeg er faktisk meget overrasket over, hvor godt jeg egentligt synes om denne glidecreme!

Pris og design

Men så er der heller ikke mere ros til denne populære glidecreme. For ærligt, så er jeg virkelig skuffet over både navn og design. Mest af alt synes jeg den ligner en massageolie til overpumpede fitnessfyre. For en glidecreme der skulle give ultimativ luksus, så synes jeg virkelig, at designet er helt forkert. Faktisk alene af den grund, har jeg fjernet to stjerner og kun givet den tre ud af fem stjerner. Men hvis du kan se bort fra designet, så synes jeg helt sikkert, at den er værd at prøve! Prisen er ikke den billigste blandt mine glidecremer, men det er bestemt stadig til at betale.

Køb 100 ml Getmaxxx til 119 kr lige HER

Populære glidecremer

3. Dr. Love – Bedste kvalitet for pengene – TESTVINDER

5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer

Dr. Love glidecremen er faktisk den glidecreme, jeg tror flest i min omgangskreds kender. Hvorfor det? Jamen det kan jeg ikke rigtigt svare på. Men når jeg hører om, hvilken glidecreme folk har, så er denne helt klart en favoritkandidat. Den er desuden testvinder mange steder, og på nettet hitter den blandt mange forbrugere. Derfor tænkte jeg, at det bestemt måtte være en af de populære glidecremer, der er værd at prøve af.

Læs mere om – Dr. Love glidecreme her

LÆS OGSÅ: Her er guiden til hans penis!

De hårde facts
 • Blev i 2009 kåret som den bedste glidecreme i Europa ved Erotixxx Awards.
 • Fedt og oliefri
 • Parabene og parfumefri
 • Silikonebaseret
 • Kan bruges til massage ALLE steder
Konsistens

Selve konsistensen af denne glidecreme, er klart noget, jeg vil definere som midt imellem og lidt af alt det gode. Den er hverken al for gele-agtig, og den er heller ikke for flydende. Netop derfor tror jeg, at den rammer perfekt hos så mange par. Den føles silkeblød, og rar mellem benene. Dette er en glidecreme af super god kvalitet, som helt sikkert vil dække dine almindelige kriterier for en glidecreme.

Lugt

Som producenten også lover, så er glidecremen helt uden lugt og smag. Ligesom jeg har nævnt ved de andre, så er det et kriterie de fleste har til en glidecreme – så det er helt sikkert noget der trækker op!

Glideeffekten

Jeg synes, at jeg med denne glidecreme måtte bruge lidt mere af den end med de andre, især når det foregår analt. Og det er faktisk ikke noget minus. Jeg foretrækker helt sikkert at kunne tilføje, når der er behov, fremfor at skulle til at tørre dele af det væk. Men derudover, så synes jeg glideeffekten er utrolig dejlig, silkeblød og lige som den skal være. Her er der ikke noget at sætte en finger på! Men jeg synes dog ikke nødvendigvis, at den skiller sig ud som værende den allerbedste.

Pris og design

Denne populære glidecreme befinder sig i samme priskategori som mange af de andre. Generelt er glidecremer ikke særligt dyre, og mange af dem kan det godt betale sig at bruge 5-10 kr. ekstra på. Så dette er heller ikke den helt billige model. Men jeg synes heller ikke, at den er dyr. Udover det, så er designet super lækkert, pumpen virker godt – så heller ikke her, er der noget at klage over. Jeg har givet den fire ud af fem stjerner, fordi det netop er en super god glidecreme! Men jeg synes nu ikke, at den kan noget, som de andre ikke nødvendigvis kan.

Køb 50 ml Dr. Love til 99 kr lige HER

Populære glidecremer

4. Durex Play Tingle – Til den eksperimenterende

5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer

Nu kommer vi til noget, der er en lille smule anderledes ud af alle disse populære glidecremer. Denne glidecreme fungerer nemlig ikke bare som en almindelig. Nej, de lover simpelthen en varmende og prikkende effekt, som skulle øge blodcirkulationen og meget meget mere, hvorfor det eftersigende skulle være en af de mest populære glidecremer. Lidt ligesom nogle af de olier du kan få, som har samme effekt.

Så gør klar til en lidt anderledes kandidat!

Læs mere om – Durex Play Tingle glidecreme her

De hårde facts
 • En glidecreme med stimulerende og kildende effekt, til den kræsne køber
 • Varmer, køler og kilder på samme tid
 • Den er kondomsikker og VANDBASERET
 • Er meget ideel til oralsex med en frisk smag
Konsistens

Personligt synes jeg, at der er væsentligt stor forskel mellem en vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Dog synes jeg, der er kommet mange silikonebaserede glidecremer på markedet, som ikke har den der kendetegnede silikonefølelse. Men det har bare ofte været et faktum, at silikoneglidecremer er dem, der formår at give den silkebløde følelse mange elsker. Den følelse får du ikke helt med en vandbaseret glidecreme. Men jeg foretrækker dog en vandbaseret glidecreme, da jeg faktisk ikke altid er så glad for den følelse en silikonebaseret giver mig. Silikoneglidecremer synes jeg faktisk fungerer bedst analt, netop fordi, de har en smule bedre og glattere glideeffekt. Men denne glidecreme har en super lækker og meget let konsistens, netop vandagtig præcis, som den skal være.

Lugt

Durex er ikke hverken lugt- eller smagsneutral, og derfor er den god til, hvis du godt kan lide, der er en friskhed over det hele. Den dufter frisk og lækkert, måske en lille smule mentol/pebermynte agtigt.

Glideeffekten

Netop som jeg beskrev før, så er denne populære glidecreme vandbaseret. Derfor foretrækker jeg den klart mellem benene, fordi den føles utroligt meget som din egen personlige glidecreme. Det føles ikke som om, at jeg har fået smurt gele i hele underlivet, som det nogle gange kan med andre silikoneglidecremer. Derudover så må jeg hellere kommenterer på noget af det andet, som denne glidecreme lover. Du skulle nemlig komme til at føle varme samtidig med kulde og en smule prikkende følelse. Jeg vil sige, at jeg har oplevet det der var kraftigere til dette end denne glidecreme. Jo, det føles skiftevis en smule varmere og koldere, men det er bestemt ikke så intenst som eksempelvis Sensuva On Klitoris Stimulerings Olie. Så måske dette er et godt eksempel til dem, der gerne vil afprøve det forsigtigt og meget sensitivt.

Pris og design

Generelt er Durex glidecremer ikke specielt billige, men de lover dig dog også en del mere end andre glidecremer. Ofte får du et eller andet ekstra lækkert med i den, eksempelvis her får du varme/kulde stimuli. Og det er gode glidecremer! Netop derfor, har den fået fire ud af fem stjerner, kun trukket én fra, da jeg synes kulde/varme effekten godt kunne være kraftigere. Designet kan godt være en smule plastik agtigt, men generelt set virker det hele som det skal. Så her har du en super god glidecreme med en smule ekstra!

Se 50 ml Durex Play Single til 79 kr lige HER

Populære glidecremer

5. Sensual Bodyfluid for Lovers – til jer der skal bruge MEGET!

5 populære glidecremer5 populære glidecremer5 populære glidecremer

Den sidste af de populære glidecremer, jeg vil præsentere for jer, er den dyreste blandt dem alle. Men her får du også en del glidecreme med, nemlig 100 ml. Det er også samtidigt den der helt klart er pænest designet. Men lad os springe ud i det!

Læs mere om – Sensuel Bodyfluid glidecreme her

De hårde facts
 • Den er designet til at fungere til hele kroppen, så helkropsmassage er klart en mulighed.
 • Den er silikonebaseret
 • Den efterlader din hud silkeblød, og giver samtidig den blødeste silkeoplevelse
 • Den er meget drøj i brug, og er rigtig god at bruge efter intimbarbering

LÆS OGSÅ: TENGA Egg Easy Beat handjob til Mænd

Konsistens

Det umiddelbare første, jeg lagde mærke til ved denne glidecreme, er klart dens gelagtige konsistens. Det er ofte sådan en konsistens, der også er meget drøj i brug. Der skulle i hvert fald heller ikke meget glidecreme til. Den føles præcis ligeså silkeblød, som producenten lover, og den efterlod min hud ufattelig silkeblød efterfølgende.

Lugt

Ligesom langt de fleste andre, så er denne populære glidecreme også duft og smagsfri, altså fuldstændig neutral. Win-win!

Glideeffekten

Personligt er jeg ikke ufattelig vild med silikonebaserede gel-glidecremer. Jeg synes hurtigt, at jeg kommer til at påføre for meget, og så føler jeg mig bare på glatis dernede. Men hvis du er forsigtig, og kun anvender en meget lille mængde, så får du et meget bedre resultat. Selve glideeffekten er ligeså god, som så mange andre silikonebaserede glidecremer, og den silkebløde følelse følger dig lang tid efter du har brugt glidecremen. Derudover så lover producenten, at glidecremen skulle være god til efter intimbarbering, så det påtog jeg mig også som en ting, der skulle testes af. Det er nok mere det silkebløde finish, der var målet her, og ikke så meget glideeffekten. Men intet desto mindre, så efterlod den min nybarberede fisse ufatteligt blød. Så det er helt sikkert endnu en fantastisk ting, du kan bruge din glidecreme til!

Pris og design

Glidecremen koster 129 kr. for 100 ml., og så er en glidecreme også betalt. Jeg synes i hvert fald du kan få rigtig meget god glidecreme for 100 kr. nu om dage. Men du kan dog også bruge denne glidecreme til helkropsmassage samt efter intimbarbering, så det opvejer måske for at den ligger lidt i den dyre ende. Men dette er helt sikkert en glidecreme, jeg sagtens kan anbefale!

Køb 100 ml Sensual Bodyfluid til 129 kr lige HER

Populære glidecremer

Vil du vide meget mere om glidecremer?

Det var alt for denne gang! Hvis du gerne vil lære mere om hvordan glidecremer virker, og de forskellige slags der findes, så kan du læse vores:

 ultimative guide om glidecremer

Hvis du har en favorit glidecreme, så skal du være velkommen til at smide en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også