Lækre ting til din klitoris

udgivet:

Sexlegetøj på budget – Lækre ting til din klitoris

*Indeholder reklamelinks*

Kære Læsere!

Velkommen til en ny række indlæg og anmeldelser som jeg, Miss Vanilla, skriver til jer, der ønsker at udforske den seksuelle verden af sexlegetøj. Og stadig skal holde jer indenfor et budget. Her har jeg personligt afprøvet en masse sexlegetøj, som er til at betale, og jeg giver dig her en fuld anmeldelse af produkterne!

LÆS FØRSTE INDLÆG I SERIEN: LIGE HER!

Miss Grey Redaktøren: 

Som Miss Vanilla skriver, er formålet med denne serie af anmeldelser/artikler, at vi vil tilbyde dig, som læser med, noget sjovt legetøj, som du har råd til. Sexlegetøj er ofte ret dyrt, og det er ikke altid, at den yngre målgruppe (som er primær hos MG) får købt det. I en undersøgelse (året der gik, 2016), som Sinful.dk har lavet, står der, at folk i alderen 35-44 køber mest sexlegetøj, mens folk i alderen 25-34 er på en andenplads og så 18-24 årige på sidstepladsen. Det vil vi gerne lave om på. Det er netop, når du er ung, at du skal igang med at udforske dig selv – og det skal prisen på sexlegetøj altså ikke sætte en stopper for. Derfor skal du altså følge med i vores serier af ‘Sexlegetøj på budget’. Miss Vanilla er den rette kvinde til opgaven, for hun falder ind i den primære, unge målgruppe. Og hun kender til lige netop det med, at sexlegetøj kan være ret dyrt. Så følg med i vores artikler, som vi har lavet i samarbejde med Sinful.dk

En helt ny form for stimuli?

I denne anmeldelse tager jeg fat i noget ret revolutionerende, synes jeg i hvert fald selv. Jeg har nemlig afprøvet et par cremer/stimuleringsolier, som er beregnet til at putte direkte på din klit. I første omgang er jeg altid en smule tilbageholdende med alle former for mærkelige cremer, som skulle gøre alt muligt mærkeligt. Men jeg valgte dog at give det en chance.

Lidt om produkterne generelt: 

Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvad jeg egentligt snakker om, så er det kort sagt en lille bøtte med en velduftende olie, som du skal smøre på din klitoris. Herefter kan den have mange forskellige effekter. Den kan køle din klitoris, den kan varme den op, eller bare være en booster til din naturlige orgasme. Hvordan det så end virker? Virkningen kan have meget forskellige længder, og kommer meget an på produktets kvalitet, men det vil jeg gennemgå for herunder.

Sensuva On Ultra Klitoris Stimulerings Olie

PRIS: 129,95 kr

PRODUKTET: For først og fremmest at sige lidt om prisen, så er det ikke den billigste olie, man kan købe for penge. Men den er stadig til at betale, og prisen vidner også om den gode kvalitet i produktet. Kort sagt igen så er dette en olie, der er designet til at skulle på din klitoris, og herefter varmer den din klitoris op. Jeg var lidt skeptisk for effekten, men faktisk yder den en utrolig lækker og sensuel følelse til din klitoris, og er virkelig med til at sætte et boost under sex. Produktet er sat til at holde i 45 minutter, hvilket er ret længe for et samleje, så det er jo fint. Men enten gik de 45 minutter ret hurtigt, for jeg følte måske effekten aftog efter en 25-30 minutter. Men på den anden side så oversnaskede jeg heller ikke min klit i olien, så mængden har muligvis også betydning. 

Olien er samtidig også designet til at øge blodgennemstrømningen til din klitoris, så den bliver endnu mere følsom. Dog er dette ret svært at bedømme eftersom det allerede er et meget følsomt område.

KØB DEN HER: Sensuva On Ultra Klitoris Stimulerings Olie

klitoris

Stimul8 Orgasme Creme

PRIS: 119,95 kr

PRODUKTET: I modsætning til olien lige før, har vi her næsten samme produkt, men i en creme. Prisen er nogenlunde den samme, men her får du dog en hel del mere produkt. Ligesom med det forrige produkt, giver cremen en dejlig varm og prikkende fornemmelse på din klitoris samtidig med at den øger blodgennemstrømningen. 

Det at produktet er en creme, er jeg sikker på nogen vil foretrække. Jeg er dog mere til selve olien, da cremen godt kan føles ret fedtet. Dog kan cremen bedre bruges i sammenhæng med eksempelvis din kærestes nysgerrige fingre. Her kan han tage en smule på sine fingre, og langsomt massere og stimulere din klitoris med det. Det har helt sikkert en lækker effekt!

KØB DEN HER: Stimul8 Orgasme Creme

klitoris

Det var alt for denne gang i artiklen lækre ting til din klitoris! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at smide en kommentar nedenunder, eller sende en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også