Oplevelsen af hverdagens vaniljesex

0
1645

Vi kender det vist allesammen, når hverdagen begynder at have en effekt på vores sexliv.

Jeg er stadig i begyndelsen af mit forhold med Mr. Teddy, og er derfor stadig i “knep mig nu og for altid fasen”, og jeg var så “uheldig” at forelske mig imens det var ferie og vi havde alverdens tid til hinanden.

Nu finder jeg mig selv i en helt anden situation.

Hverdagen tager over og vasketøj, usikker boligsituation, arbejde og arbejdsløshed fylder altsammen og bryder den lille, romantiske boble af ren sexlyst, som jeg var i de sidste uger. Og så finder man sig selv i en situation nu, hvor man har hverdagsagtig vaniljesex, når der er blevet sagt godnat til resten af huset og dynen er trukket over næsen.

Jeg har aldrig før oplevet god vaniljesex, før jeg mødte Mr. Teddy, og det gik op for mig at man ikke behøver at gå ud i det ekstreme eksperimenterende og blive pumpet løs på i 3 stive timer før det er godt.

Pænt lækkert vaniljesex

Denne vaniljesex sidst på dagen er absolut ikke dårlig og kan være effektiv til at tage toppen af isbjerget dog uden den tilfredsstiller den indre vilde porno-gudinde, der også ønsker opmærksomhed af og til.

Men jeg kan ikke lade være med at føle at det som er mindst vigtigt bliver tilsidesat og skubbet til side sidst på dagen og dermed bliver ens sexliv undermineret og undertrykket og dette kan være farligt og en mulig konflikt i et forhold.

Jeg finder dog ikke mig selv helt der endnu, vi er stadig gode til at have gange ud over det sædvanlige – de er bare sjældnere end ønsket desværre. Der vil nok altid være perioder i ens liv hvor man oplever der ikke er tid til andet end lidt smækker lækker vaniljesex, men det er nu også ret dejligt.

– Enjoy your day!

Miss Vanilla

Tidligere artikelKompromisløs parleg med Mr. Teddy
Næste artikelDet berygtede klimaks
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here