Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Fra sommer-romance til baby

Kære læsere.

I anledning af sommeren (eller manglen på samme) skruer vi op for temperaturen og fortæller om vores bedste sommer-romance.

De af os, der har set Grease, har vel allesammen drømt om en sommer-romance, der endte ligesom Danny og Sandys. De trodser jo alle odds og lever lykkeligt til deres dages ende efter en yderst romantik sommerfling. Det drømte jeg i hvert fald selv i mine yngre dage.

Derfor har jeg også haft en del af de såkaldte sommer-romancer gennem mit kærlighedsliv. I den forbindelse har jeg også erfaret, at reglen om, at sommer-romancer løber ud i sandet er svær at bryde. Men det kan altså godt lade sig gøre at få en sommer-romance til at vare ved, og det vil jeg fortælle om, hvordan jeg gjorde i denne uges udgave af temasøndag.

Når en sommer-romance fejer benene væk under dig

Sidste år på denne tid stod jeg nemlig overfor at skulle holde den længste sommerferie nogensinde. Det var allerede en måned siden, at jeg havde færdiggjort min uddannelse, men der var ikke ligefrem et job i sigte foreløbig.

Samtidig havde jeg fået afløb for den værste sommerliderlighed sammen med Cyberspace-flirten, der faktisk var kommet tæt på at løbe med mit hjerte.

Derfor havde jeg besluttet mig for at kaste mig ud i en sommer-romance. Dels for at hele mit knuste hjerte og dels for at få det lidt sjovt i den meget lange ferietid.

Det var i min søgen efter denne sommer-romance, at jeg mødte den tidligere omtalte Mr. Dirty-talk, som endte med at feje benene væk under mig og blive opgraderet til Mr. Boyfriend, da sommeren gik på hæld.

Der skete nemlig det, at jeg faldt fuldstændig pladask for denne mand, som jeg tilbragte alt min tid med tre uger i træk. Vi var sammen døgnet rundt, hvor vi udover at knalde, gjorde alle mulige romantiske ting sammen som at gå på café og stirre hinanden dybt i øjnene, mens vi drak iskaffe.

Jeg blev for alvor klar over, at jeg var forelsket i ham en sommeraften, hvor vi sad tæt på den lille franske altan i min gamle lejlighed og så på stjernerne, mens han spillede guitar og sang. Efter den aften valgte jeg at give ham mit hjerte.

sommer-romance

Hvad gjorde, at denne sommer-romance varede ved?

Personligt tror jeg, at vores sommer-romance holdt ved af flere grunde.

Først og fremmest var der ingen af os, der havde forventet, at det ville udvikle sig til et forhold. Derfor var der ikke det samme pres, som jeg havde oplevet, når jeg normalt datede. Vi tog nemlig en dag ad gangen og fokuserede på at nyde hinanden i nuet fremfor at fokusere på, hvad fremtiden ville bringe.

Derudover boede vi i den samme by, så vi skulle ikke kæmpe med en lang distance, da der blev hverdag. Vi kunne stadig besøge hinanden uden at skulle bruge dagevis på at rejse frem og tilbage.

Samtidig havde vi (og har stadig) de samme værdier. Vi drømmer om at få de samme ting ud af livet, hvilket blandt andet er derfor, at vi her et år senere er godt i gang med at stifte familie. Generelt er vi meget ens på mange områder – blandt andet når det kommer til både humor og sex, hvilket er de to absolut vigtigste ting for mig hos min livspartner.

Sidst men ikke mindst er der følelserne. Jeg er den dag i dag overbevist om, at Mr. Boyfriend er mit livs kærlighed. Jeg har nemlig fundet mig en kæreste, der stadigvæk kigger på mig med det samme forelskede blik, som han gjorde sidste sommer, hvor vi mødte hinanden.

sommer-romanceLad din ferietid stå i kærlighedens tegn

Jeg vil derfor klart anbefale dig, kære læser, at gribe chancen og springe ud i en sommer-romance. Selvom vejret ikke helt lægger op til det på nuværende tidspunkt, er der en stor chance for, at du i ferieperioden er mere åben overfor at finde den store kærlighed.

Det var alt, jeg havde til dig på denne herlige søndag. Hvis du har en historie om en sommer-romance, som du har lyst til at dele med mig og/eller resten af bloggen, kan du sende den på en mail til mf@missgrey.dk 

Du er også hjertelig velkommen til at kommentere indlægget, hvis du har noget på hjerte i forbindelse med emnet sommer-romance.

KH.
Miss Felicity.

Se Også