Mød min sommerflirt - Mr. Dirty-talk

udgivet:

Mød min sommerflirt – Mr. Dirty-talk

Kære læsere – her får I: “Min sommerflirt”

Jeg beklager, at der har været en smule stille på bloggen det seneste stykke tid, men tro mig. Jeg har en rigtig god undskyldning. Jeg har nemlig skævet på en lyserød sky efter at have mødt min seneste sommerflirt.

De seneste par uger er det meste af min tid nemlig gået med at knalde og hygge med ham, som jeg for nu har valgt at kalde Mr. Dirty-talk. I dette blogindlæg vil jeg altså fortælle jer om den vildeste sexoplevelse, jeg har haft sammen med ham – indtil videre 😉

Min sommerflirt: He is fucking my brains out…

…bogstavelig talt!

På nuværende tidspunkt husker jeg slet ikke de første gange, at Mr. Dirtytalk og jeg havde sex.

Efter en spontan “Netflix and Chill”, hvor vi endte med at bolle til den lyse morgen, har vi stort set været uadskillelige. Det har betydet, at jeg er blevet kneppet godt og grundigt gennem hele sidste uge. I kommer derfor til at høre meget mere til Mr. Dirty-talk! Denne gang har jeg valgt at skrive om den første oplevelse, som specielt har gjort indtryk.

Vi sidder og ser fjernsyn, mens hans hænder vandrer rundt på min krop. Jeg kan mærke, at jeg er godt brugt efter tre dage i orgasmehimlen. Hans berøring er blid, men alligevel fornemmer jeg, at der bliver vådt mellem mine ben, da han begynder at lege med mine brystvorter.

Den ene nulrer han mellem to fingre. Den anden har hans tunge taget under kærlig behandling. Jeg stønner og bevæger hænderne ned mod hans bukseknap for at befri hans stive pik.

Han stopper legen ved at lægge munden op til mit ene øre for at spørge mig, om jeg har en dildo. Selvfølgelig har jeg det, men jeg foretrækker altså den ægte vare, når den er indenfor rækkevidde.

Især fordi jeg egentlig ikke synes, dildoen har været pengene værd. Han beder mig om at finde den alligevel og lover mig, at jeg nok skal komme på andre tanker. Jeg er ikke overbevist, men gør, som jeg får besked på.

Dildoparty for to

Jeg viser ham min særlige kasse i soveværelset, så han kan finde det, han skal bruge. Min 23 cm. lange dildo kommer frem fra sit skjul. Han roder videre i kassen, og jeg kan ikke skjule min begejstring, da han hiver et blindfold frem. Han pakker det ud og giver mig det for øjnene. Nu sidder jeg nøgen med bind for øjnene på sengekanten.

Han fører igen munden op til mit ene øre, bider mig i øreflippen og skubber mig ned at ligge på ryggen.

Jeg kan intet se og forsøger at lytte mig frem til, hvad han laver. Jeg ligger med spredte ben og kan mærke min vejrtrækning bliver mere overfladisk i takt med min utålmodighed vokser. Jeg fornemmer, at han er tæt på, for jeg kan høre, at han roder med noget. Da jeg mindst venter det, mærker jeg spidsen af dildoen mod min åbning. Den er kold, fordi den er smurt ind i glidecreme. Han fører dildoen et par centimeter op i mig, inden han tænder for den.

Det første jeg mærker, er dildoens lette vibration i min våde fisse.

Han holder den stille et par sekunder, inden han begynder at bevæge den frem og tilbage. Han fører den længere og længere op i min fisse for hvert stød, mens han skruer en smule op for vibratoren.

Da den er halvvejs inde, trykker han på en knap, der gør, at hovedet på dildoen begynder at rotere oppe i mig. Han skruer mere op for den, så vibrationen står på det maksimale. Jeg hører dildoen summer for fuld tryk, idet han læner sig ind over mig og kysser mig, mens han tager fat om mine bryster.

Dildoen er udstyret med G-punkts – og klitorisvibrator. Så den summende fornemmelse breder sig fra hele mit underliv og ud gennem mine ben for at ende nede i tæerne. Min fisse begynder at krampe omkring dildoen, mens Mr. Dirty-talk skiftes til at sutte og slikke på begge mine brystvorter.

Jeg vrider mig under den lækre behandling samtidig med, at jeg skriger orgasmen ud. Efter denne intense oplevelse, finder min hånd vej til hans stenhårde lem, som jeg begynder at onanere, mens dildoen fortsat arbejder i min liderlige fisse.

Mød min sommerflirt - Mr. Dirty-talk

Diller i begge ender

Han vrider sig fri af mit handjob og sætter sig overskrævs på mig med det formål at kneppe min mund. I begyndelsen fører han pikhovedet mod mine læber. Så jeg sutter ham det bedste, jeg har lært samtidig med, at min hånd leger med hans nosser. Han bliver mere ivrig og fører lemmet længere ind i munden på mig, mens dildoen pulserer i min fisse.

Jeg forsøger at stønne med munden fuld af pik, da endnu en orgasme bygger sig op. Jo mere, jeg stønner, jo hårdere knepper han min mund.

Jeg kan næsten ikke være i min egen krop. Det er ekstremt lækkert at ligge med bind for øjnene, og være fyldt ud i begge ender. I det øjeblik jeg ligger der og bliver brugt i både fisse og mund, føler jeg mig så beskidt på den der frække og forbudte måde. Jeg kommer igen, mens jeg mærker, at det rykker i hans pik. Han trækker sig ud af min mund for at høre mig stønne og afslutter ved at komme udover mine bryster.

Jeg afslutter dette blogindlæg ved at sige, at jeg kan love jer for, at min dildo ikke længere betragtes som et fejlkøb!

Er der nogle af jer, der ønsker at dele historier om brug af sexlegetøj, skal I ikke holde jer tilbage. Skriv en kommentar nedenfor.

Tak fordi I læste med – Jeg ser frem til at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Se Også