Der er romantik i luften

udgivet:

Der er romantik i luften

Kære læsere.

Der er romantik i luften!

De af jer, der har fulgt med i her på bloggen den seneste måned, har sikkert bemærket, at jeg har skrevet en del om Mr. Dirty-talk.

Min relation til denne mand startede egentlig som en sommerflirt, og der var ingen af os, som havde et seriøst forhold i tankerne, da vi mødtes første gang. Nu er sommeren forbi, men Mr. Dirty-talk er her stadig. Det har medført, at vi har besluttet os for at være kærester. I dette indlæg vil jeg derfor fortælle om, hvordan en flirt kan udvikle sig til forelskelse.

Romantik i luften: Fra flirt til kæreste

På nuværende tidspunkt, er det over to måneder siden, vi havde vores første møde. Men det føles som meget længere tid, fordi vi har været sammen nærmest konstant i den tid, vi har kendt hinanden.

I en periode var vi sammen døgnet rundt i flere uger i træk, hvilket gjorde, at vores relation ændrede karakter. Det handlede jo ikke kun om sex! Vi lavede lige pludselig en masse ting sammen, som jeg ikke plejer at gøre sammen med de mænd, jeg knalder med.

Vi gik hånd i hånd ned gennem byen, hvor jeg havde det som om, han viste mig frem. Normalt er jeg utilpas ved den slags, fordi jeg føler mig som et trofæ. Jeg tog også mig selv i at kysse med ham midt på gaden, hvilket jeg plejer at være meget diskret med i frygt for at blive opdaget. Sammen med ham – min kæreste – har jeg ikke tænkt over det en eneste gang, for jeg er fuldstændig ligeglad med, hvem der ser os, så længe jeg kan være tæt på ham.

Vi besluttede os for at være kærester for lidt over en måned siden, da han pludselig inviterede mig med til sammenkomster hos hans venner og familie.

At møde hans venner og familie har været den ultimative kærlighedserklæring for mig. For når man blander ens omgangskreds ind i det, er forholdet seriøst i min verden.

Derfor valgte jeg også at præsentere ham for mine nærmeste, dels fordi jeg ville vise ham, at jeg havde samme behov for at vise ham frem og dels fordi jeg virkelig gerne ville introducere ham for mine veninder, søskende og forældre. Det var selvfølgelig ikke kun for at vise os frem til resten af verdenen, at vi valgte at indgå i et fast parforhold. For mit vedkommende handler det om, at jeg har fundet alt det, jeg har søgt efter gennem mange års onlinedating i én mand.

Han charmerer mig, han tænder mig, han udfordrer mig, og han får mig til at grine. Derudover er jeg ikke et sekund i tvivl om hans følelser for mig, da han udtrykker sig og viser, at han holder af mig.  Han er ganske enkelt mit perfekte match både i og uden for sengen. Simpelthen fordi, at han får mig til at føle mig som en gudinde, hvilket er guld værd for mig og min selvtillid i forhold til min tidligere livsstil med tilfældige sexpartnere.

LÆS OGSÅ: Derfor er det vigtigt med et godt selvværd og slut fred med din krop

Romantik i luften

Fra Mr. Dirty-talk til Mr. Boyfriend

Det er altså gået op for mig, at det måske ikke er så dårligt at være monogam, som jeg tidligere har givet udtryk for.

Det er bare et spørgsmål, om at møde den rigtige mand.

Derfor opgraderer jeg hermed Mr. Dirty-talk til Mr. Boyfriend. Og håber, at I stadig har lyst til at følge med, selvom mine dage som løssluppen singlepige er talte. Jeg er stadigvæk den grænsesøgende sex-killing, jeg var som single. Så jeg lover Jer, at jeg stadig vil levere saftige indlæg her på bloggen.

Tak fordi I læste med – Jeg håber I vil dele jeres romantiske eventyr med mig og/eller resten af bloggen.

KH.
Miss Felicity.

Se Også