Kære læsere

I øjeblikket flyver jeg på en lyserød sky, hvilket Mr. Dirty-talk kan tage æren for. Jeg har nemlig (langt om længe) fundet mig en sexpartner, som har et mindst ligeså stort sexdrive som mig selv. Som en ekstra bonus er han nærmest tilgængelig 24/7, da han bor lige i nærheden.

Indenfor de sidste mange uger har vi faktisk været uadskillelige. Det har medført, at jeg har haft MASSER af sex. Faktisk så meget, at det næsten er for meget af det gode, hvilket er meget overraskende for mig, da jeg betragter mig selv som rendyrket nymfoman.

Mr. Dirty-talk og jeg har fantastisk sex. Allerede nu er der op til flere af disse episoder, der har indtaget min top tre liste over mine bedste sexoplevelser til dato. På trods af det er der et enkelt lille problem. Vi har nemlig SÅ meget sex, at min stakkels fisse ikke kan følge med. Mit skræv er nærmest ømt konstant, hvilket jeg slet ikke er vant til. Selvom jeg elsker sex, har min krop en vis grænse for, hvad den kan holde til, og den grænse har vi snart nået. Problemet er bare, at jeg slet ikke kan få nok af ham psykisk, men fysisk er der ingen af os, der kan blive ved med at holde til at kneppe så meget, som vi gør nu.

Forskellen på forelskelse og begær

Dog er der også et andet og mere følelsesmæssigt problem på spil. Jeg er nemlig tryghedsnarkoman, og jeg fornemmer, at jeg er ved at forelske mig i dette kære stykke mandfolk. De mange følelser, der opstår i mig, når vi ligger i ske eller putter efter sex, er forvirrende. Jeg begynder at tænke alt for meget og spørger konstant mig selv: “Hjælp – er jeg forelsket?” 

Der er jo ingen af os, der leder efter en kæreste, så jeg er bange for at få mit hjerte knust (endnu engang), hvis jeg rent faktisk har udviklet romantiske følelser for Mr. Dirty-talk. For hvad nu hvis han ikke har det på samme måde? Måske er det også bare alt det sex, vi har haft på det seneste, som gør mig kuldret. Det kan jo være, at det rent faktisk (kun) er seksuelt begær, som spiller mig et puds. Men hvad er forskellen på de to ting egentlig?

At kende forskel på disse to ting, er også en større udfordring, end man skulle tro. For når man ser på dette fra et videnskabeligt perspektiv, er det klart, at jeg bliver forvirret. Menneskehjernen viser sig nemlig at være relativt simpelt opbygget i forhold til at registrere følelser som seksuelt begær og forelskelse. Faktisk er det den samme del af hjernen, som bearbejder begge følelser, hvilket vil sige, at menneskehjernen oplever begge følelser ens. Man ender med at kunne se forskellen på disse følelser ud fra den måde, som hjernen vælger at reagere på det udefrakommende stimuli – altså i dette tilfælde følelserne.

girl-869205_1920

Er jeg forelsket eller liderlig?

Selvom det er svært, har jeg besluttet mig for at tage tingene, som de kommer. Jeg vil enormt gerne være i kontrol og eventuelt kunne forebygge at blive såret. Men som de kloge siger – hvor intet vover, intet vinder. Det er måske på tide, at jeg lader være med at tænke så meget over om følelser udvikler sig eller ej.

For i sidste ende er det jo et problem, der opstår på grund af mit tankemylder. Samtidig er det mit behov for at kontrollere situationen, der gør mig usikker. Men jo mere sex, jeg har med den samme mand (i dette tilfælde Mr. Dirty-talk) jo mere kontrol afgiver jeg. Og i sidste ende, er det jo det, jeg har allermest lyst til at gøre.

For mig handler det egentlig bare om at nyde, at jeg ikke konstant er på jagt efter sex, da jeg får rigeligt for tiden 😉

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelDerfor bliver sex smertefuldt
Næste artikelDe tidligere turn-offs, der pludselig tænder mig
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here