Bolleven og Tinder

udgivet:

Sexmaraton med Mr. Dirty-talk

Kære læsere.

I dette blogindlæg får I en opdatering på, hvordan det står til med Mr. Dirty-talk og jeg. Flirten har nemlig udviklet sig heftigt siden sidst, og vi er nu ude i et sexmaraton.

Sexmaraton og et velfortjent kælenavn

Mr. Dirty-talk og jeg er egentlig fortsat, hvor jeg slap, siden sidst jeg fortalte om ham. Det har resulteret i, at vi efterhånden er ved at kende hinandens kroppe og signaler rigtig godt.

Så selvom antallet af knald er sænket, er akten ikke blevet mindre intens eller fornøjelig. Mine dage flyder stadigvæk sammen, fordi vi er sammen stort set hele tiden, og minimum har sexmaraton én gang i døgnet.

Om det så er, når vi kommer hjem fra byen eller midt i aftensmaden, afhænger af stemningen. Men vores sexmaraton is still going on! Der er egentlig ikke rigtig nogen af os, der kan holde fingrene fra hinanden, når det kommer til stykket.

Normalt begynder jeg at frygte, at sexen bliver for ensformig på dette tidspunkt.

Men denne bekymring er ganske ubegrundet i dette tilfælde. Han overrasker mig ofte ved at gøre nogle uforventede ting på uforventede tidspunkter.

Det sker eksempelvis, når vi er ude at spise, hvor han kan finde på at læne sig ind til mig og lægge munden tæt på mit øre og hviske ting som: “Jeg kunne godt kneppe dig hårdt lige nu” eller “Det er virkelig frækt, når du sutter min pik”. Det tænder mig sindsygt meget, at han siger det så direkte med sin sensuelle stemme. Jeg kan nærmest forestille mig det, mens jeg sidder der midt i maden, så alt jeg kan gøre er at svare med et stakåndet “Åh ja!”.  

Sexmaraton

De lange forspil

Tidligere har jeg aldrig helt været fan af forspil, da jeg kan blive drivvåd alene ved tanken om at blive gennemkneppet. Så jeg har ikke helt kunnet se formålet med dem. Disse forspil er bare helt anderledes, fordi det starter lang tid før, vi overhovedet skal dyrke sex.

Vi har bogstavelig talt et spil kørende, der handler om, hvem der kan pirre den anden mest, hvor alle kneb gælder. Jeg taber som ofte, da han ved lige nøjagtigt, hvilke knapper han skal trykke på for at få mig helt op i det røde felt. Især fordi jeg har svært ved at tænke på andet end at dyrke hed sex, når han er i nærheden.

LÆS OGSÅ: Prøv dette forspil næste gang du er ude med kæresten!

Når det egentlige forspil starter, udspiller det sig oftest, når vi ligger på sofaen.

Han starter med at nusse mig blidt omkring min nakke og hals, hvorefter han tager hårdt fat i min hage og kysser mig ved at flette sin tunge sammen med min. Herfra glider hans hænder ned af min krop, hvor han i et snuptag slipper mit ene bryst fri fra BH’ens faste greb. Han begynder nu at nuldre og nive brystvorten. Herefter tager han det nøgne bryst i munden. Og giver det andet den samme kærlige behandling.

Mens hans tunge skiftevis leger med de meget stive brystvorter, finder hans ene hånd ned mod min fugtige fisse. Her skifter han mellem at køre min klit af, og fingerkneppe mig hårdt. Det gør han, mens han fortæller mig, hvor våd, jeg er, når jeg kommer rundt om hans fingre.

Sådan kan der sagtens gå en hel aften, hvor jeg bliver kørt så meget op, at jeg er ved at sprænges af liderlighed, inden han endelig siger, jeg skal kneppes hårdt og længe.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en orgasme

Sexmaraton

Orgasmer på stribe

Når han så endelig smider mig på sengen, og trænger hårdt op i mig, mens han rykker mig i håret, eller klemmer hårdt om mit ene bryst, er jeg ikke langt fra at overgive mig til orgasmens vold.

Der går derfor ikke lang tid i den klassiske missionærstilling, inden jeg kommer første gang. Når den første orgasme er klinget af, hvisker Mr. Dirty-talk til mig: “Hvor er det lækkert at mærke dig stramme om min stive pik”. Dette mens jeg lægger benene op på hans skuldre, så han kan kneppe min våde fisse hårdt og dybt. Hvilket får mig til at komme for anden gang.

Det er omkring dette tidspunkt, vi skifter stilling. Så ligger han på siden og trænger op i mig, mens jeg stadig ligger på ryggen.

På den måde kan vi skiftes til at lege med min klitoris, mens han banker pikken frem og tilbage i mig. Når jeg ligger der og leger med mig selv, mens han glider ud og ind af mig, kan jeg mærke den tredje orgasme rulle ind over mig.

Sidst vi havde sex, oplevede jeg at få en klitorisorgasme samtidig med en vaginal orgasme, hvilket jeg egentlig troede var umuligt! Det var den mest intense orgasme, jeg nogensinde har fået. Så det var svært at holde min begejstring tilbage, hvilket gjorde, at min krop spændtes i en flitsbue, mens jeg skreg min orgasme ud i rummet.

Til sidst strammer jeg op i bækkenbunden med jævne mellemrum, som til sidst ender med at give ham udløsning.

Tak fordi I læste med – Jeg håber på at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Se Også