sådan-scorede-jeg-på-de-sociale-medier

udgivet:

Sådan scorede jeg på de sociale medier

Kære læsere!

Her i weekenden fik jeg bevist overfor mig selv, at det sagtens kan lade sig gøre at score på de sociale medier. Jeg formåede nemlig at få en fyr på krogen, som jeg har flirtet on/off med i cyber-space gennem det sidste halve år.

Første gang jeg traf ham online, var for mere end et år siden på Instagram, hvor han begyndte at følge mig. Det var efter jeg havde postet et billede fra et arrangement, han også havde været til. Jeg begyndte også at følge hans profil og med jævne mellemrum likede vi hinandens billeder. På daværende tidspunkt tænkte jeg ikke så meget over det, udover, at han var meget sød at se på.

LÆS OGSÅ: Sådan får du bedre orgasmer ved at onanere bedre

Vi havde ikke nogen anden kontakt end den på Instagram, indtil jeg stødte på hans billede på Tinder. Af ren nysgerrighed swipede jeg til højre for at se, om han havde gjort det samme – og til min store overraskelse var det et match.

Fra bekendtskab til flirt

Vi skrev sammen på Tinder en kort periode, hvor vi snakkede frem og tilbage om Instagram.

Selvom vi ikke havde skrevet sammen tidligere, havde jeg egentlig en fornemmelse af, at jeg allerede kendte ham en smule, fordi jeg havde fulgt med i hans liv gennem de billeder, han lagde ud på Instagram. Jeg synes egentlig, han var sød at snakke med. Så jeg havde håbet på, han havde spurgt mig om, vi skulle på en date, men en dag var han væk fra Tinder uden at have forklaret sig. Efter et par dage tænkte jeg ikke videre over det, da jeg opfattede det som om, han ikke var interesseret.

Alligevel fortsatte han med at like mine billeder på Instagram, så jeg kunne ikke rigtig blive klog på ham. Jeg valgte derfor at kontakte ham på Facebook og spørge, om han havde slettet mig på Tinder. Jeg sendte beskeden meget spontant og nærmest efter jeg havde sendt den, fortrød jeg. Fordi vi ikke var venner på Facebook, havnede beskeden ikke i hans indbakke men under ”andet”. Det vidste jeg ikke på det tidspunkt så efter et par dage, begyndte jeg at sige til mig selv: ”Fat det nu – he’s just not that into you!”.

de sociale medier

Når fantasien bliver til virkelighed

Ligesom jeg havde glemt alt om beskeden, poppede der et svar op på ”Messenger”, hvor han forklarede, hvorfor han ikke havde svaret. Og han havde slettet sin Tinderprofil, fordi det ikke var noget for ham. Vi begyndte altså at skrive sammen jævnligt og fik også etableret kontakt på Snapchat. Mine beskeder havde en flirtende undertone, som langsomt blev mere direkte. Jeg fik dog ikke meget respons i den retning fra ham. Så jeg begyndte langsomt at miste interessen. At score på de sociale medier, er ikke altid helt nemt for mig, da jeg har svært ved at læse mellem linjerne. Derfor er det nemmere på datingsites, for der ved jeg, hvad fyrene vil have.

Jeg begyndte i mellemtiden at se en anden fyr fast og gav min cyberspace-flirt besked. Han virkede okay med det, hvilket irriterede mig en smule. Men igen slog jeg det hen og vi mistede kontakten (igen). Selvom jeg datede en anden, kunne jeg ikke helt slippe tanken om den her mystiske fyr fra Instagram.

Efter jeg stoppede med at se den anden fyr, besluttede jeg mig for at sende cyberspace-flirten en snapchat, der hentydede til, jeg var ledig.

Snakken gik nu heftigt, og jeg fik et indtryk af, at han var beruset, eftersom det var fredag aften. Impulsivt bestemte jeg mig for at fortælle ham, at jeg var interesseret i ham. Mine beskeder var ret indirekte, men han forstod budskabet og sendte en meget direkte besked tilbage om at han ”havde haft lyst til mig længe”. Vi besluttede derfor at føre dialogen væk fra cyberspace og ud i den virkelige verden, så vi aftalte at mødes over en øl inde i byen.

Mens jeg gjorde mig lækker inden det længeventede møde med cyberspace-flirten gik jeg rundt og smågrinede med sommerfugle i maven. Den følelse er sjælden for mig. Men jeg tror årsagen til min nervøsitet var, at det havde været så længe undervejs, og nu skete det endelig!

At blande alkohol og sex    

Jeg beklager den lange intro, der leder op til, det I egentlig gerne vil læse om. Nemlig at aftenen blev til nat. Og efter et stort indtag af spiritus, er det sikkert ikke overraskende, at vi endte med at have sex.

Efter at have snakket og kysset i timevis, begyndte vi, uden at jeg tænkte nærmere over det, at trække tøjet af hinanden. Jeg har aldrig rigtig været fan af fuldemandssex, da jeg ikke har den samme kropsbevidsthed, som i ædru tilstand. Fuldemandssex kombineret med mine høje forventninger efter at have fantaseret om den her fyr i godt og vel tre måneder gjorde at starten var en smule sløv. Men efter vi rykkede i soveværelset og var helt nøgne sammen, tog tingene fart.

Hans kys blev mere intense og han bevægede sin mund og tunge rundt på hele min krop, hvor han endte med at gå down-under.

Han slikkede og kyssede mig – først blidt og pirrende, men pludselig fik han blod på tanden og kørte tungen rundt i hurtige cirkler omkring klitoris og jeg måtte til sidst overgive mig til orgasmen. Jeg lå forpustet på ryggen og kunne stadig mærke mit underliv trække sig sammen, da han trængte op i mig. I begyndelsen pirrede han mig med at trænge langsomt ind og ud, men undervejs skiftede han til hårde og dybe stød for til sidst at trække sig ud og komme udover min mave efter at have gennemkneppet mig i en hurtig og fast rytme.

Det blodige blowjob

Jeg lagde mig ind til hans hals, så jeg kunne indhalere hans helt fantastiske duft. Efter at have lagt sådan et stykke tid begyndte hans hænder at udforske min krop. Først tog han et fast greb i begge bryster og begyndte derefter at kærtegne mine nipples. Hans hænder flyttede sig langsomt rundt på overkroppen og ned mellem mine ben, hvor han begyndte at spille mig af, mens han kyssede mig på halsen og pustede mig i øret.

Jeg besluttede mig for at smage på ham og fik vendt mig rundt, så jeg kom op at sidde på ham. Jeg startede med at bide ham let i skulderen og kyssede mig fra hans hals op til øreflippen, hvor jeg stønende let i hans øre, mens mine hænder bevægede sig ned mod hans pik, som allerede var hård. Jeg kyssede mig vej ned af hans mave ned mod den stive pik, som var klar til at blive suttet.

Efter at have kærtegnet hele området omkring hans lem med munden var det endelig tid til at smage ham. Jeg startede ud med at slikke på hans pikhoved, mens jeg gav ham et handjob. Efter at have pirret ham længe nok tog jeg ham endelig ind mellem læberne og førte pikken længere og længere ind, mens han kærtegnede mine bryster. Da jeg lukkede min mund omkring den og sugede, fik jeg en metallisk smag i munden, som jeg ikke umiddelbart kunne placere. Jeg tænkte ikke nærmere over det, før jeg tog pikken ud af munden og betragtede den.

Der var blod OVERALT på det hvide lagen under mig, på ham og på mig selv. Jeg begyndte at undre mig over, hvor det kom fra, og det viste sig så at stamme fra mig selv. Jeg har ikke haft menstruation i ti måneder, da jeg har en hormonspiral, så det med at bløde fra underlivet er ikke almindeligt for mig. Efter en brat afslutning på blowjobbet, endte vi under bruseren, hvorefter vi faldt i søvn.

de sociale medier

”I got a hangover!”

Morgenen efter vågnede vi begge to med tømmermænd, men snakken gik fint. Selvom vi havde været fulde og det hele var endt ret blodigt, blev vi enige om at ses igen, da han garanterede, jeg ikke ”bare” var et onenight-stand. Jeg skal derfor bruge min lørdag aften på at tage ham på ordet og håber godt nok på, at vi får en hyggelig aften UDEN sprut og blod!

Tak fordi I kiggede forbi – jeg glæder mig til at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Se Også