Derfor skal du nyde singletilværelsen

udgivet:

Derfor skal du nyde singletilværelsen, mens du har den

Kære læsere.

For et stykke tid siden var jeg inde og se chick-flicken “Single i New York” i biografen sammen med to af mine dejlige singleveninder. Til jer, der ikke ved det, er det en romantisk komedie med Dakota Johnson og Rebel Wilson i hovedrollerne. Kort sagt handler filmen om en ung pige (Dokota Johnson), der slår op med sin kæreste, inden hun flytter til New York. Her møder hun en kollega (Rebel Wilson) på sit nye job, der viser hende, hvordan man får det bedste ud af at være single, hvilket giver anledning til en masse sjove oplevelser for de to veninder.

singletilværelsen

Da vi kom ud fra biografen, var de to singlepiger helt oppe at ringe. Filmen havde givet dem mod på at omfavne singletilværelsen med åbne arme frem for at hige efter at finde en kæreste. Og selvom jeg vidste, at jeg skulle hjem og sove sammen med min fantastiske kæreste Mr. Boyfriend, kunne jeg alligevel mærke, at denne film fik mig til at tænke over, hvor  vigtigt det er at nyde livet som single.

Jeg synes, at det var SÅ dejligt at se mine to veninder få denne feel-good oplevelse med singlelivet. Det fik mig til at ønske, der var nogle, som havde mindet mig om at nyde min singletilværelse, mens jeg havde den i stedet for at konstant at spørge til, hvornår jeg skulle til at have mig en kæreste. Derfor har jeg skrevet dette indlæg til alle jer singlepiger derude som en opfordring til at pakke jeres “single-tudefjæs” væk og indse, at singletilværelsen faktisk er en fantastisk periode i jeres liv.

Ting, som jeg savner ved singletilværelsen

Der er nemlig virkelig mange gode grunde til at nyde singletilværelsen, mens du har den. Og nu tænker du sikkert: “Det kan du sagtens sige. Du har jo en kæreste”. Men kære singlepige. Det er altså ikke frygtelig længe siden, at jeg har været der, hvor du er nu, og jeg kan sige dig, at det var først i det øjeblik, at jeg lagde mit eget single-tudefjæs på hylden, at jeg genvandt troen på kærligheden.

Selvom jeg elsker Mr. Boyfriend utrolig højt, er vores parforhold ikke en dans på roser. Vi har også vores kampe, hvilket er en af de ting, der kan få mig til at savne singlelivet. Som single skulle jeg nemlig ALDRIG gå på kompromis. Jeg kunne gøre, som jeg ville, når jeg ville og med dem, jeg havde lyst til. Jeg kunne invitere veninderne over i tide og utide, fordi der ikke var andre at tage hensyn til. Det kan jeg ikke gøre på samme måde nu, hvor jeg har en kæreste, som jeg bor sammen med. Faktisk ser jeg ikke mine veninder nær så tit, som jeg gjorde før, jeg mødte min kæreste, fordi den tid, jeg tidligere brugte sammen med dem, bruger jeg nu sammen med Mr. Boyfriend.

På det seneste har jeg også lagt mærke til, at folk omkring mig er stoppet med at spørge, hvordan det går med mig. Tidligere var det nærmest det første, jeg blev spurgt om, når jeg besøgte veninder og familie. Det er som om, at de automatisk regner med, at jeg har det godt, fordi jeg har Mr. Boyfriend. Nu er jeg heldigvis meget tilfreds med mit liv sammen med min kæreste, men det betyder da ikke, at mit liv er problemfrit. Derfor kan jeg godt savne, at folk omkring mig spørger ind til mig på samme måde, som da jeg var single.

Singletilværelsen er værd at nyde fordi…

…du har din frihed. Du skal kun sørge for og tænke på dig selv. Du skal ikke rydde op efter en anden eller vaske tøj, som ikke er dit. Du kan tillade dig at være ligeså egoistisk, som du har lyst til, hvilket kan være virkelig befriende.

Samtidig slutter singletilværelsen før du overhovedet har set dig om. Derfor har du (forhåbentlig) dit livs store forelskelse til gode. Jeg vil helt klart råde dig til at bruge din tid som single på at lære hvem du er og fokuser på at nyde livet fremfor at tænke på alt det du ikke har. Det er netop nu, du skal udfordre dig selv og få dine drømme til at gå i opfyldelse. Personligt brugte jeg min egen singletilværelse til at eksperimentere seksuelt med alt fra sexdates til livet som submissiv. Og lige netop på det punkt har jeg oplevet alt det, jeg gerne ville. Derfor kan jeg være 100 % til stede i mit parforhold. For selvom jeg sommetider savner livet som single, ville jeg ikke bytte Mr. Boyfriend ud med nogen andre.

Singletilværelsen er hverken mere eller mindre god end parforholdet. Så jeg synes, det er på tide at lade være med at tænke, at det er synd for dig, at du er single. For i det øjeblik du stopper med at jagte den eneste ene, er jeg sikker på, at han dukker op ud af den blå luft. Det var i hvert fald det, der skete for mig.

singletilværelsen

Så kære læser – jeg tror mit budskab med dette indlæg er klart. Nyd din singletilværelse, mens du har den. Lige pludselig er den slut – også skulle det jo nødig være sådan, at du kigger tilbage og ønsker, at du havde brugt din tid som single anderledes.

Med disse ord vil jeg slutte af for denne gang. Som altid er du velkommen til at dele din mening ved at skrive en kommentar til indlægget. Har du spørgsmål, vil jeg hjertens gerne besvare det/dem, hvis du sender mig en mail på adressen: mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Jeg håber på at høre fra dig.

KH.
Miss Felicity.

Se Også