Kære læsere.

Ligeså længe jeg har kunne huske, har jeg haft denne helt bestemte sexfantasi. Det tætteste, jeg nogensinde er kommet på at gøre fantasien til virkelighed, har været mine oplevelser med BDSM, hvor manden har taget rollen som dominant.

Jeg har altid haft lysten til at blive taget med magt. Som helt ung pige oplevede jeg at have meget livlige drømme om forskellige voldtægtsfantasier, hvor forskellige og maskerede mænd tog mig imod min vilje på skift.

Misforstå mig nu ikke. Jeg ser voldtægt som en af de mest forfærdelige ting, der kan ske for et menneske. Jeg har tit haft enormt dårlig samvittighed over mine hemmelige lyster. Alligevel leger jeg ofte med tanken om, hvordan det egentlig ville være at blive taget mod min vilje. Jeg tror, det er mit ønske om at afgive kontrollen fuldstændig til en mand, der gør, at jeg har denne sexfantasi.

I dette scenarie kan jeg nemlig lukke totalt af for mine omgivelser og bare være til stede i nuet. I dette indlæg vil jeg derfor gerne invitere jer med ind i min frække fantasiverden.

Tag mig med magt

Jeg tror, jeg er alene, da jeg går ind i mit soveværelse. Pludselig bliver jeg skubbet ned på sengen af en ukendt person, som har ventet på mig bag døren. Panikken spreder sig i min krop, idet jeg kan mærke, at personen smider sig ovenpå mig. Da den ukendte kommer tæt på, går det op for mig, det er en mand. Han holder mig nede med sin kropsvægt, og jeg kæmper for at få luft. Kampen for at komme fri er allerede tabt på forhånd. Manden bag mig læner sig ind over mig. Han stikker sin tunge ind i mit øre, mens jeg kan mærke savlen drive ned af min hals. En dyb, genkendelig mandestemme hvisker: “Nu skal du fandme have pik!”. Selvom jeg kender stemmen, kan jeg ikke placere den.

Mit underliv pulserer. Jeg indser, at han har mig i sin hule hånd. “Bliv liggende” nærmest råber han. Forventningsfuldt afventer jeg mandens næste træk. Jeg hører, at han river mit tøj i stykker. Da jeg er fuldstændig blottet, bliver jeg bundet til sengen. Nu er jeg komplet magtesløs, og jeg elsker det. Han binder mig sådan, at mine ben er spredte og mine håndled er bundet sammen.

Han tager bæltet af og placerer det rundt om min hals. Bæltet strammes en smule og presser mod mit luftrør. Bæltet bliver fjernet fra min hals, så han kan klaske mine nøgne baller med det. Det går op for ham, at min fisse er drivvåd, da han går i gang med at spille mig af. Jeg klynker højt, da han kort efter trænger hårdt og brutalt op i mig. Han stønner, mens han udnytter mig til hans egen nydelse. Til sidst trækker han sig ud for at kneppe min mund og komme mig langt ned i halsen. 

Frygt, Terror, Skjult, Hænder, Skam, Generthed

Derfor har jeg ikke udlevet denne sexfantasi

Denne sexfantasi er endnu ikke blevet til virkelighed. Om det nogensinde sker, finder jeg ud af med tiden. Grunden til det forholder sig sådan, er, at jeg endnu ikke har fortalt nogle af mine tidligere partnere om disse mørke lyster på samme måde, som jeg præsenterer dem her.

De meget få gange, jeg har fortalt detaljeret om disse tanker, er jeg blevet misforstået. Disse mænd bliver skræmte, fordi de tror jeg taler om at blive voldtaget. Derfor er jeg bange for at invitere andre ind i min hemmelige fantasiverden.

Det er nemlig enormt vigtigt for mig, at denne sexfantasi bliver udlevet sammen med en mand, der har lysten til at indtage den rolle. Jeg vil på ingen måde påtvinge ham noget. Han skal altså gøre det for både min og hans egen skyld.

Lige nu tror jeg egentlig også, det er meget godt for mig, at jeg har mit eget hemmelige univers, som jeg kan have helt for mig selv.

 

KH.
Miss Felicity.

Tidligere artikelSådan knepper du smerten væk
Næste artikelHvad er forskellen på en sexpartner og en kæreste?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here