Miss Felicity

udgivet:

Sådan oplever jeg overgangen fra single til kæreste

Kære læsere.

Jeg har efterhånden været sammen med min kæreste i fire måneder. Når jeg tænker over det, føles det som meget længere tid, fordi vi allerede har haft utrolig mange oplevelser sammen. Disse oplevelser har været med til at gøre mit bånd til ham stærkere, end jeg havde forestillet mig på vores første date.

Jeg er heller ikke i tvivl om mine følelser for ham eller hans følelser for mig, for jeg ved, at vi holder virkelig meget af hinanden. Alligevel er jeg usikker på, om jeg kan overhovedet kan fungere i et parforhold uden at miste mig selv? I dette indlæg vil jeg fortælle om de udfordringer, jeg har oplevet ved overgangen fra single til kæreste.

Mine udfordringer i parforholdet

Som single var jeg en helt anden person. Min identitet var bygget op omkring min seksualitet og mine ugentlige erobringer. Jeg knaldede med dem, jeg havde lyst til, når jeg havde lyst. Det kan jeg jo ikke, når jeg har sagt ja til et parforhold, hvor vi har lovet at være hinanden tro.

Når det kommer til stykket, gør det mig vel til en dårlig kæreste, at jeg overhovedet kan tænke på at gøre det. Jeg har ikke lyst til at dyrke sex med andre, men de sidste par år har det været en vane for mig at være på jagt efter en ny sexpartner hele tiden. Efter sådan en tilværelse føles altså som en kold tyrker at være monogam i fire måneder. Fra mit synspunkt er det jo nærmest for godt til at være sandt, at han ikke er blevet træt af mig.

Jeg var grænsesøgende og egoistisk i forhold til sex. Når der er følelser involveret, kan jeg ikke bare skifte min partner ud, hvis lagengymnastikken bliver kedelig på samme måde, som jeg har gjort tidligere, hvor jeg ikke har haft romantiske følelser for personen. Parforholdet kræver altså, at jeg tager hensyn til min kærestes ønsker og behov samtidig med mine egne. Derudover er det nødvendigt at kommunikere for at begge parter trives i forholdet. Jeg er vant til knep-og-skrid princippet, hvor kommunikation ikke var en del af ligningen, medmindre det handlede om sex. Jeg er derfor udfordret i forhold til at skulle italesætte mine andre behov og forventninger til vores parforhold.

stairs-921252_1920

På jagt efter mig selv

Efter jeg har fået en kæreste, er mit liv altså markant anderledes, hvilket også er forventeligt. Jeg tror egentlig bare, at jeg er overrasket over, hvor stor en del af min personlighed, der, efter min egen opfattelse, var tilknyttet mit singleliv. For hvem er jeg, når jeg ikke er den løsslupne sexgudinde, der scorer en ny fyr hver weekend?

Jeg har ikke svaret til jer på nuværende tidspunkt, men gennem de sidste fire måneder har jeg lært utrolig meget om mig selv. Jeg har indset, at min personlighed rummer langt mere end mit passionerede sexdrive, selvom min seksualitet er en stor del af den, jeg er.

Den vigtigste erfaring jeg har gjort mig indtil videre, er at jeg ikke kun udvikler mig seksuelt ved at være promiskuøs. Derudover er det meget andet end min frisindede tilgang til sex, der gør mig til en sexgudinde.

Har du haft lignende udfordringer ved overgangen fra single til kæreste? Eller oplever du andre udfordringer ved parforholdet, som du har lyst til at dele? Send endelig dit dilemma til: mf@missgrey.dk eller skriv en kommentar til dette indlæg.

Tak fordi I læste med – Jeg håber på at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Se Også