LELO cleaner

udgivet:

LELO Cleaner – Er rengøringsmidler til sexlegetøj nødvendigt?

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

Så er det LELO Cleaner, som er et rengøringsmiddel til sexlegetøj, der står for skud! Men er specielle rengøringsmidler til sexlegetøj virkelig nødvendigt? Eller er det bare et reklame stunt? Det er ingen hemmelighed at det anerkendte svenske mærke LELO, designer yderst luksuriøse produkter til det frække marked. Men bare fordi at der er tatoveret et populært mærke på siden af et produkt, betyder det ikke nødvendigvis at det virker… Lets find out! Shall we?

Køb LELO Cleaner HER

Er rengøringsmidler til sexlegetøj virkelig nødvendigt?

Du kan få rengøringsmidler til alle verdens formål. Shampoo, grundrens og universal rengøring er blot nogle af dem. Du kan altså også få rengøringsmidler specielt til dit sexlegetøj. Jeg har lært på den hårde måde, hvor vigtigt det er at rengøre mit sexlegetøj ordentligt. I starten rengjorde jeg nemlig bare mit legetøj med almindelig sæbe. Meeen efter at jeg oplevede irritationer og kløen forneden, lærte jeg, at der skulle ske en forandring! Jeg kiggede på alt i min hygiejne-rutine og kom frem til, at det var mit sexlegetøj, der gjorde udslaget.

“Årsagen er simpel, Almindelig sæbe dræber ikke bakterier”

Os kvinder har et rimelig sart underliv, der ikke er glad for bakterier. Derfor er det yderst vigtigt, at du ALTID bruge rengøringsmidler, der er beregnet til sexlegetøj. Et andet godt argument er, at den rette pleje forlænger levetiden på dine produkter. Overfladen på sexlegetøj kan simpelthen gå i stykker, hvis du fx anvender husholdnings-sprit til formålet. Og det ville heller ikke være spor skånsomt for dit underliv. Så desværre er specielt rengøringsmiddel til sexlegetøjet IKKE et reklame stunt. Og hvorfor ikke ofre lidt penge på, at dine dyrebare dildo-dimser holder længere? Lov mig at du overholde dette – Din godteskuffe, dit underliv og din bankkonto vil takke dig!

Køb LELO Cleaner HER

https://giphy.com/gifs/broad-city-abbi-abrams-broadcityedit-uF0q0RXb9xYnm

Alt du skal vide om LELO Cleaner

LELO Cleaner kommer i en 60 ml. flaske og er et rengøringsmiddel på spray. Spray-effekten gør produktet nemt at anvende og det er intet problem at kontrollere mængden. Produktet er designet til at dræbe 99,9 procent af alle bakterier og svampe, hvilket i sig selv er rimelig imponerende. Det er derfor også muligt at bruge dette produkt til alle former for sexlegetøj af alle slags materialer. Det gælder altså både gummi, silikone og latex (For blot at nævne nogle) samt alle former for vaginale og anale dildo-dimser. Yderligere er produktet 100 % fri for alkohol, parabener- og parfumer. Dertil har LELO Cleaner også et lavt indhold af zinksalte, hvilket minimerer risikoen for irritation, når du efterfølgende anvender dit sexlegetøj. Med andre ord: Der er virkelig taget hensyn til vores sarte underliv.

Den dufter ikke kemisk, men den er heller ikke direkte velduftende. Det kan nemmeste beskrives som mild og neutral. En ting jeg virkelig er fan af, er hvor smart og diskret designet på flasken er! En ting jeg elsker ved LELO’s produkter generelt, er det elegante design og selvom det her bare er en rengøringsspray, er den virkelig fin. Den kommer indpakket i en fin hvid æske og du kan sagtens have den stående fremme på badeværelses hylden. Der står nemlig ingen steder på flasken, at den er beregnet til sexlegetøj. Prisen for denne sag er 79,- kr. hos Sinful.dk og tro mig, dette produkt er drøj i brug! (Et ord vi for øvrigt bruger for lidt) Jeg har i hvert faldt brugt løs af den i tre måneder og jeg har næsten en halv flaske tilbage!

Køb LELO CLeaner HER

Rengøringsmiddel til sexlegetøj

Så nemt kan det gøres!

Det smarte ved LELO Cleaner er, at du ikke behøver at skylle efter med vand. Du sprayer simpelthen bare et jævnt lag på dit sexlegetøj, lader det virke i 5 sekunder – Og med den fine men bredde mist sprayen giver, kræver det ikke mere end et par tryk. Herefter tørrer du bare efter med en våd klud eller en vådserviet. Voila! Så simpel er dette produkt at anvende, og denne metode kan som sagt bruges på hele din frække samling. 

Jeg vil anbefale dig.. 
At vaske dit sexlegetøj, inden du bruger det første gang. Og efterfølgende efter hver gang du har brugt det. ISÆR hvis der er tale om analt legetøj. Du kan måske nøjes med at bruge vådservietter til vaginalt legetøj – Men personligt vil jeg anbefale dig at bruge sprayen først og så bagefter tørre efter med vådservietter. Husk desuden at bruge de neutrale af slagsen eller dem specielt til intimt brugt for at undgå irritation forneden.
Jeg bruger overstående metode til ”den daglige vaske” af mit sexlegetøj. Derudover giver jeg mine dildo-dimser en grundig skyller en gang om ugen. Hvorefter sprayer jeg med LELO Cleaner, venter 5 sekunder og skyller herefter produktet af. Husk dog at tjekke om dit sexetegeløj er vandtæt først! Dette gør jeg af hygiejnisk årsager og for at sikre mig, at der ikke sidder indtørret (Indsæt passende ord her) tilbage på produktet. Med dette produkt behøver du altså ikke andre rengøringsmidler til dit sexlegetøj. Win!

Køb LELO Cleaner hvis du gerne vil..

  • Have et alt-i-en-rengøringsmiddel der virker til ALT i din godteskuffe
  • Forlænge levetiden på dit dyrebare sexlegetøj
  • Have hygiejnen i top men samtidig ikke gider for meget arbejde
  • Passe godt på dit underliv med et effektivt dog skånsomt rensemiddel
  • Betalte minimalt og samtidig have et kvalitetsprodukt der holder længe

Jeg er simpelthen blevet så glad for den, for en gangs skyld har jeg intet negativt at sige. Den er virkelig effektiv og jeg har ikke længere problemer forneden!

Køb LELO Cleaner HER

Rengøringsmiddel til sexlegetøj

Tak fordi du læste med! Du kan læse vores andre produktanmeldelser HERHusk desuden at følge os på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også