sinful økologisk glidecreme

udgivet:

Sinful vandbaseret økologisk glidecreme – anmeldelse + guide

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

I dag skal det handle om økologisk glidecreme. Vidste du, at øko-trenden også har indtaget det frække marked, og at du faktisk kan få økologisk glidecreme? Sinful.dk er mere end bare en online sexshop, de laver nemlig også deres egne produkter, og har altså også produceret en vandbaseret økologiske glidecreme. Men hvordan vælger du overhovedet den rigtige glidecreme? Og hvad betyder det, at en glidecreme er økologisk? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som besvares i denne anmeldelse.

Sådan vælger du den rette glidecreme

Hvis du skal ud og investere i en glidecreme, kan du hurtigt blive overvældet af de mange forskellige varianter, der findes. Derfor vil jeg anbefale dig først at gøre op med dig selv, hvilket formål du skal bruge glidecremen til. Er det til almindelig sex? Solosex? Analsex? Eller til brug sammen med dit sexlegetøj? En vandbaseret glidecreme kan bruges til alle overstående forslag, og er derfor den glidecreme med flest anvendelsesmuligheder.

Vandbaseret betyder overordnet bare, at produktet er produceret på vand. Effekten af dette er, at den ”forsvinder af sig selv”, da din hud suger den til sig. De generelle fordele ved en vandbaseret glidecreme er, at de kan bruges med alt slags sexlegetøj og alle slags kondomer. Udover vandbaseret glidecreme findes der nemlig både olie- og silikone baseret glidecreme, som ikke er sikker at bruge på alle slags materialer.

Læs mere om Sinful økologisk glidecreme HER

https://giphy.com/gifs/fap-lube-P08wV1jK7v7c4

Hvorfor så vælge en økologisk glidecreme?

Efterhånden findes der økologiske alternativer til både køleskabsskuffen og badeværelsesskabet, så hvorfor ikke også til natbordsskuffen? Selv er jeg ikke den store øko-freak… Men hvis du tænker over det, giver det meget god mening: Alt hvad du smører på din krop, suger den til sig. Selv er jeg superbevist om, hvilke produkter jeg smører i mit ansigt. Så hvorfor ikke også begynde at tænke over, hvad de produkter jeg bruger under sex, faktisk indeholder? Din vagina er jo trods alt en sart lille dame, der har brug for den rette pleje. At vælge en økologisk glidecreme er i hvert faldt et skridt i den rigtige retning!

Sinful økologisk glidecreme er til dig, der går op i at bruge produkter, der kun indeholder det bedste til dig og din krop. Den bliver produceret i Danmark, og er fri for alt der hedder parfumer, parabener, alkohol og glycerin, og er dertil kun lavet på certificerede ingredienser. (Blandt andet aleo vera som er kendt for at være fugtgivende). Derudover indeholder den hele 55 % økologiske ingredienser og 99 % naturlige ingredienser. Den er skabt til at være mild uden at gå på kompromis med et glidende resultat.

Læs mere om SINFUL ØKOLOGISK GLIDECREME HER

sinful økologisk glidecreme

[maxbutton id=”32″]

Hvad kan Sinful økologisk glidecreme?

Sinful økologisk glidecreme kan gøre alle former for sex mere glidende, og kan også bruges sammen med sexlegetøj og kondomer. Den kommer i en 100 ml. størrelse, og koster 79.00 kr. på Sinfuls hjemmeside. Hvilket er den normale størrelse for en glidecreme, men faktisk ligger produktet i den billigere ende. Andre glidecremer på hjemmesiden ligger nemlig mellem 39.00-149.00 kr. Så det er jo bare extra lækkert.

”Glidecreme er lavet til at forbedre dine seksuelle oplevelser, og kan både bruges af mænd og kvinder. ”

Hvis du glemmer at gemme produktet væk, inden farmor kommer på besøg, ville du sagtens kunne bilde hende ind, at det bare er en eller anden form for creme. Produktet er nemlig rimelig diskret! Det hvide og kliniske design udstråler i mine øjne renhed og naturlighed, og er jo derfor meget passende til et økologisk produkt. Jeg er i hvert fald sikker på, at farmor ikke ville associere dette produkt med dit sexliv!

Mine erfaringer med produktet

Glidecremen har en gele konsistens, som ved første øjekast, virker meget tyk. Men det er den altså ikke, når du først smører den ud. Den er hverken for våd og klistrer heller ikke. Derimod er den dejlig glat og fløjlsblød. Den dufter ikke som sådan af noget, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Nu er det ikke fordi, at du skal spise glidecreme… Men hvis du fx vil skifte fra et handjob til et blowjob, gør de naturlige ingredienser dette muligt.

Den smager ikke af chokolade, men i min optik er smagen “tolerant”. Det gør nemlig produktet ideelt til både hverdagsbrug og til de ekstra frække weekender. (Glidecremer med smag og duft kan være sjove, dog virkelig også upraktiske… Hvem orker at dufte af chokolade i skridet en tirsdag aften)? Du behøver heller ikke at skylle dig efter brug, da den ikke bliver ved med at fedte. (Halleluja!)

Det eneste minus ved dette produkt er…

At jeg opdagede, at følsomheden nedsættes lidt, hvis jeg smører den på mine fingre og derefter kæler for min klit. Det er simpelthen for tykt til finger-fremkaldende-klitoris-orgasmer. Derimod er den helt perfekt at bruge sammen med alle mine dildoer og vibratorer, samt til både almindelig sex, analsex og til handjobs! En anden ting du vil opdage er, at geleen er koldere end din hud, hvilket føltes ret lækkert.

Glideevnen er i top og den trænger ikke for hurtigt ind. Jeg bruger kun en lille klat af gangen, og har oftest ikke behov for at tage mere. Selvom den er vandbaseret og jo derfor tørrer hurtigere ind end andre former for glidecreme, syntes jeg at den er okay drøj i brug. Jeg har har brugt den i omkring et halvt år nu, og har jeg kun brugt halvdelen. Også selvom at det er altid den, jeg rækker ud efter, når jeg skal bruge en glidecreme.

Sinful økologisk glidecreme

Sådan tilføjer du glidecreme til dit sexliv:

  • Med sexlegetøj: Smør en smule glidecreme på dit sexlegetøj og evt. en smule omkring din indgang eller din klitoris. Brug herefter dit sexlejetøj som du normalt ville.
  • Almindelig sex og sex med kondom: Det er ofte nok, at din partner har en smule glidecreme på sin finger, mens vedkommende kæler for din mis og evt. fører en finger op.
  • Analsex: For det bedste resultat er det bedst både at smøre glidecreme på dit hul og hans pik. Men start med en lille smule, det kan faktisk også blive for glat!
  • Til handjobs: Smør hans pik ind i en mellemstor klat glidecreme. Herefter kæler du bare for ham, som du plejer at gøre. Alt efter hvor længe du fortsætter, skal du måske tage flere gange.

Hånden på hjertet..

Jeg går ikke op i økologi. Min tilgang til denne materielle verden er, at jeg ikke ønsker at bruge flere penge på produkter, bare fordi at de er økologiske. Men når de koster det samme, og giver det samme glidende resultat, er der jo nærmest ingen undskyldning for at tage det valg, som jo er det bedste for dig og din krop. Jeg er virkelig vild med dette produkt, og det er altid min go-to glidecreme.

Vælg Sinful økologisk glidecreme fordi at..

  1. Den kan bruges til alle former for sex af både mænd og kvinder (Også med kondom og sexlegetøj!)
  2. Den hovedsageligt er lavet på naturlige, økologiske og certificerede ingredienser.
  3. Sinful hverken er gået på kompromis med glideevne eller kvalitet.
  4. Den både er mild og fuldstændig duft- og smagsneutral.
  5. Du får meget produkt for få penge!

Læs flere af vores anmeldelser her

Tak fordi du læste med! Har du nogle spørgsmål? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også