Kære Læsere!

Fik du læst mine andre anmeldelser af sexlegetøj på budget? Hvis ikke, så kan du læse lidt om fræk anal her – eller lidt om nogle lækre olier til dit underliv her! Og også lidt om en helt fantastisk dildo lige her! Og sidst men ikke mindst så afslører jeg kvindens bedste ven.

Og hermed vil jeg bare byde dig, kære læser, velkommen til en ny række indlæg og anmeldelser, der ønsker at udforske den seksuelle verden af sexlegetøj. Og stadig skal holde jer indenfor et budget. Her har jeg personligt afprøvet en masse sexlegetøj, som er til at betale, og jeg giver dig her en fuld anmeldelse af produkterne!

Miss Grey Redaktøren: 

Som Miss Vanilla skriver, er formålet med denne serie af anmeldelser/artikler, at vi vil tilbyde dig, som læser med, noget sjovt legetøj, som du har råd til. Sexlegetøj er ofte ret dyrt, og det er ikke altid, at den yngre målgruppe (som er primær hos MG) får købt det. I en undersøgelse (Danskernes sexvaner, 2016), som Sinful.dk har lavet, står der, at folk i alderen 35-44 køber mest sexlegetøj, mens folk i alderen 25-34 er på en andenplads og så 18-24 årige på sidstepladsen. Det vil vi gerne lave om på. Det er netop, når du er ung, at du skal igang med at udforske dig selv – og det skal prisen på sexlegetøj altså ikke sætte en stopper for. Derfor skal du altså følge med i vores serier af ‘Sexlegetøj på budget’. Miss Vanilla er den rette kvinde til opgaven, for hun falder ind i den primære, unge målgruppe. Og hun kender til lige netop det med, at sexlegetøj kan være ret dyrt. Så følg med i vores artikler, som vi har lavet i samarbejde med Sinful.dk

Det er tilbehøret, der gør forskellen – eller?

I dette afsnit vil jeg præsentere dig, kære læser, for nogle forskellige måder I kan bruge sexlegetøj som tilbehør til jeres sex. Og ikke mindst, hvad det kan gøre for jer! Der findes så utroligt meget tilbehør, og det kan være svært at overskue, hvad der lige er bedst for jer. Men start med at finde ud af, hvad I synes kunne være sjovt at bruge. Selvom sex er en meget seriøs ting, så skal det også være sjovt engang imellem.

Mit første bud på noget tilbehør til jeres sexliv, hører under kategorien bondage, eller hvad man i daglig tale kan kalde – at blive bundet. Personligt elsker jeg selv at blive bundet engang imellem, og overgive mig selv og kontrollen fuldstændigt til min kæreste.

Max Passion Plys Håndjern

PRIS: 79,00 KR

PRODUKTET: Det første produkt jeg vil præsentere jer for er disse plysjern. De er super gode til begyndere, da de er meget milde for håndleddene. Mange håndjern kan være meget grove og nemt gøre ondt, men disse fandt jeg utroligt behagelige. Og ikke nok med det, så er prisen helt sikkert til at overkomme. Så helt klart en favorit til parforholdet som ønsker noget de kan overskue og til en billig pris.

KØB DEN HER: Max Passion Plys Håndjern

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke

PRIS: 139,00 KR

PRODUKTET: Det næste produkt er en smule dyrere, men har dermed også nogle flere funktioner i sig. Her får du to reb i ægte “Fifty Shades” stil, som I kan variere på utallige måder. Dette er nok et produkt for de mere øvede, men helt sikkert et forsøg værd. Med dette reb kan I både binde hænder, arme, bryster og alting sammen på én gang!

Hvis I er interessede i seriøs bondage, er dette det rigtige tilbehør. Husk at læse lidt om, hvordan man gør det rigtigt, og hvilke forholdsregler I skal tage.

Selve rebet er super lækkert og behageligt, og prisen hænger godt sammen med produktet. Her får du to lækre reb for en pris, der er til at overskue!

KØB DEN HER: Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke

Så bliver det ikke frækkere!

Den næste form for tilbehør, jeg vil præsentere jer for, er lidt udklædning. Eller det er måske lidt meget at kalde det for et fuldt ud kostume, når det mere er et slags fiskenet – det var i hvert fald min opfattelse af hele situationen. Til at starte med, var jeg ikke den største fan, men da jeg så Mr. Teddys begejstrede ansigt, var jeg solgt. Han var absolut helt vild med min meget letpåklædte krop.

Dreamgirl All-In-One Netkjole med Strømper

PRIS: 299,00 KR

PRODUKTET: Alle kostumer og frække gennemsigtige kjoler, har været lidt halvdyre, synes jeg personligt. Da jeg pakkede dette kostume ud for en smule modvilligt at tage det på, var min første tanke, at det var ekstremt skrøbeligt. Kostumet er lavet af et net, og jeg havde en følelse af, at det ville gå i stykker med det samme. Derfor valgte jeg at teste kostumet godt og grundigt af med Mr. Teddy, og uden at afsløre for meget, kan jeg dog fortælle at det bestod testen med et 12-tal.

Så selvom at kostumet til en start virkede skrøbeligt, så er det faktisk utroligt behageligt at have på. Det indeholder både en kjoledel, men også en del, der fungerer som nogle frække netstrømper. Efter lidt betænklighed og en god afprøvelse, var jeg altså fan!

Dog kommer kostumet i en one-size og queen-size, og personligt synes jeg at min one-size var omkring en 36-38. Men uden tvivl et kostume, som er værd at bruge pengene på!

KØB DEN HER: Dreamgirl All-in-one Netkjole med strømper

JEG KAN OGSÅ ANBEFALE: Dreamgirl All-in-one Netkjole med strømper

Nok røre, men ikke se!

Sidst men ikke mindst, så kender du måske til fænomenet blindfolding? Det kan være absolut ligeså frækt som at blive bundet. Så hvis du ikke lige synes, at det at blive bundet var noget for dig eller jer, så kunne dette tilbehør måske være noget for jer?

Sinful Satin Blindfold

PRIS: 49,00 KR

PRODUKTET: Så bliver det altså ikke meget bedre. Her får du en lækker og blød blindfold, som helt sikkert er til at betale! Prøv at tage den på under sex, og lad dig føle dig frem over din kærestes krop. Personligt kan jeg godt lide blindfold, da det også afholder mig fra konstant at overveje, hvordan jeg selv ser ud, eller at blive distraheret af ting eller lys omkring mig. Det giver mig mulighed for fuldstændigt at give mig hen og overlade en smule til min kærestes overraskende fingre.

Og hvis du ikke lige føler at blindfold fungerer for dig eller jer, så kan du jo altid bruge det om natten til at falde nemmere i søvn ved siden af din kæreste, haha.

KØB DEN HER: Sinful Satin Blindfold

Det var så alt for denne omgang sexlegetøj på budget og den sidste anmeldelse i rækken. Hvis du nød disse indlæg, eller har kommentarer eller andet, må du meget gerne smide en kommentar nedenunder eller sende en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Tidligere artikelEndnu en plet på lagnet
Næste artikelMiss Fox: “Mit frustrerende kærlighedsliv”
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here